Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Aaaaa tamamen oldun mu hayırlısı cemrecim yaaaa demekki bu ay da nasip deilmiş:)
Mayısı hep birlikte 4 gözle bekliyoruz artık :)))

eger adet belirtilerie benzemiyorsa ki bat ına da 5 gün var inşallaaahh hamilesindir:KK16:
zaten öyleyse belirtilere bakılırsa bat ın gelmeden ya da bat ın oldugu gün bile çıkar testteee :)

oldum oldum:) çok şakıttım....:KK37:
neyseki başım bugün daha iyi. demek hastalancam diye tutmuş migrenim. sabah da ağrı kesicimi içtimmm oooh mis:)
ama o yerleşme mi düşüncesi ve o iki saat içindeki acaba mı düşüncesi bile çok değişikti. biliyo musun bian korktum bile hamilelikten:))) inanmassın.
anam dedim, 9 ay ağrı kesici olmassa ben ağrılarım olduğunda naparım:) 15 gün zor sabrediyom. biliyosun benim romatizma hastalığım var. ağrılarla yaşıom normalde de zaten hep. neyse kısmet yaaa, bu ay ilkdefa yumurta takibi olduğu için, çatlatma iğnesi falan, eşim de çok heveslenmiş anladımki, gece söylediğimde, yüz ifadesi çok üzgün olduğunu belli etti direk. ona daha çok üzüldüm. kendimi beceriksiz gibi hissettim. :KK31:

Hoşbuldum. Umudu nisandan kesip mayısa attık bakalım..

İnşallah mayıs bereketi ile gelir sana da...
Hiç moralini bozma arkadaşım bende ilk gün adet olur olmaz kendime hatırlattım "sen degilmiydin hayırlı zamanda saglıkla nasip et rabbim diyen şimdi üzülmek olmaz rabbimden iyi mi bilcen dedim" ve inan öyle toparlandım:)
Ama bu ay geçen ayın tersine delicesine olumlu hisler besliyorummm :)

İnşallah mayıs bereketi ile gelir sana da...
Hiç moralini bozma arkadaşım bende ilk gün adet olur olmaz kendime hatırlattım "sen degilmiydin hayırlı zamanda saglıkla nasip et rabbim diyen şimdi üzülmek olmaz rabbimden iyi mi bilcen dedim" ve inan öyle toparlandım:)
Ama bu ay geçen ayın tersine delicesine olumlu hisler besliyorummm :)

Haklısın canım sağlığımız yerinde ya allaha şükür eşim saolsun o çok ii motive ediyor beni. Zamanı değilmiş demekki.. Geç olsun güç olmasın hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli eksiksiz..

neyseki başım bugün daha iyi. demek hastalancam diye tutmuş migrenim. sabah da ağrı kesicimi içtimmm oooh mis:)
ama o yerleşme mi düşüncesi ve o iki saat içindeki acaba mı düşüncesi bile çok değişikti. biliyo musun bian korktum bile hamilelikten:))) inanmassın.
anam dedim, 9 ay ağrı kesici olmassa ben ağrılarım olduğunda naparım:) 15 gün zor sabrediyom. biliyosun benim romatizma hastalığım var. ağrılarla yaşıom normalde de zaten hep. neyse kısmet yaaa, bu ay ilkdefa yumurta takibi olduğu için, çatlatma iğnesi falan, eşim de çok heveslenmiş anladımki, gece söylediğimde, yüz ifadesi çok üzgün olduğunu belli etti direk. ona daha çok üzüldüm. kendimi beceriksiz gibi hissettim. :KK31:

becerıksız ne demek canım ya cocugu sen yapmak hamıle kalmak senın elınde olan bırsey mı :) dun esımın kuzenıne gıttık 6 yıldır ugrasıyorlar kızı gördum ıcım acıdı bebek kıyafetlerı ayakkabılar oyuncaklar almıs tek bebek yok dıyor rabbıme sukurler olsun dedım bı kere daha bu ımtıhanı yıllardır yasayanlar var kızıma bakısı bı görsen ınan bın parca oldum utandım kendımden...

ya heveslenmek ıstemıyorum:) dun ıkı tane gebelık testı aldım ınsallah gelecek hafta sonu yaparım dıye dusunuyorum ıcım ıcımı yıyor valla esıme de bıryse dıyemıyorum :) dun servıse bındım eve gıdıyorum bı tane arkadas yuzunde degısıklık var sankı falan dedı kafa benım bebek de ya hemen ıcımden acaba hamıleyım onu mu anladı dıye yorumluyorum psokopata bagladım artık sanırım:)

Tamam çok heveslenme ama olumsuz düşünceleri de aklına getirmeee herşey çok güzel olucak inşallaaaahhhhhh :)
olabilir neden olmasın hem bazı insanlar gözden kirpikten bile anlıyomuş hamile olanları belki senin yüzüne de hamileliğin nuru yerleşmiştir:KK16:

oyyyyy kıyamam rabbim şifa versin agrılarına hastalıklarınaaaa:KK43:
ya insanın neresi agırsa canı orda derler yaa dayanılmaz oluyo her türlü:KK43: ama inşallah rabbim verir dayanma kolaylıgını..."her zorlukta bi kolaylık vardır" dimi :)
eş konusu hep aynı benim eşimde öyle bana söylemiyo ama belli her ay acayip hevesli kendimden ziyade onun üzülmesine üzülüyorum:KK43:
kendini beceriksiz falan hissetme sonuçta senin elinde olan bişey deil rabbim nasip edecek ki olsun...

Günaydın kızlaaarr :)

Günaydıınnn :)
bat arkadaşım hoşgeldiin :)
sen de adet miydin şuan ?

Haklısın canım sağlığımız yerinde ya allaha şükür eşim saolsun o çok ii motive ediyor beni. Zamanı değilmiş demekki.. Geç olsun güç olmasın hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli eksiksiz..

aynen öyle:)
bende diyorum daha önce düşük yaptım aynı şeylei yaşamaktansa 2 ay 3 ay geç olsun saglıklı olsun inşallaah :)

Tamam çok heveslenme ama olumsuz düşünceleri de aklına getirmeee herşey çok güzel olucak inşallaaaahhhhhh :)
olabilir neden olmasın hem bazı insanlar gözden kirpikten bile anlıyomuş hamile olanları belki senin yüzüne de hamileliğin nuru yerleşmiştir:KK16:

bak heveslenme derken bı heveslendırıyorsun yaaa:) ıkı haftam var daha sımdıden olmaz herhalde belırtıler usuttum belkı...:)

yaaaa nerden çıktı beceriksizlikkkk:KK4::KK4::KK45::KK45:
hem o açıdan düşünürsek sonuçta senin yumurtan çatlamış yumurta ile buluşmaya geç kalanlar düşünsün :KK9: :KK9: :KK9:

becerıksız ne demek canım ya cocugu sen yapmak hamıle kalmak senın elınde olan bırsey mı :) dun esımın kuzenıne gıttık 6 yıldır ugrasıyorlar kızı gördum ıcım acıdı bebek kıyafetlerı ayakkabılar oyuncaklar almıs tek bebek yok dıyor rabbıme sukurler olsun dedım bı kere daha bu ımtıhanı yıllardır yasayanlar var kızıma bakısı bı görsen ınan bın parca oldum utandım kendımden...

yaa eşim saolsun konusunu bile yapmıyo. hayırlısı nasılsa öyle olsun diyo herzaman. hatta bazen kızıyom bile:) sen istemiyon mu yoksa, hiç konusunu yapmıyon diye. yani üzerimde ne çevreden ne de eşimden baskı yok. hatta ben ona bazen baskı uyguluyom denilebilir:) tarihler geçiyoooo :KK23:
diye ahahaha.
ama ne biliiim. bizim karnımızı doldurcak ya minişler kısmetse. insan kendini de sorumlu hissediyo biraz. bi de iyi hbr de bizde kötü hbr de bizde:) sorumluluk büyük.

bak heveslenme derken bı heveslendırıyorsun yaaa:) ıkı haftam var daha sımdıden olmaz herhalde belırtıler usuttum belkı...:)

Yazını okuyunca ne 2 haftası 5 gün kalmadı mı dedim :KK9:
benim kafa hiç yerinde deil:)
Bugün ayın 17 si ya ben de 2 mayısa 5 gün kaldı diyorum :KK9:

ayyyy tamam şimdiden ne hamilelik belirtisi yumurtlamadır o yumurtlamaaa :KK9:

o gün size lekelenme yaşadğm dedğim gün aynı korkyu bnde yaşadm ya hamilysem peki bn nasıl doğum yapcam ay çok korktm resmen doğmdan korktum allah bizi ne yapmıya emi sen onca ay bkle hamile kalcam dye sonra kork :KK1: o 2-3 saatlk hamilym hissi bile güzlmiş ama rabbim yaşatsn inşlhhhh :KK16::KK16:

yaaaa nerden çıktı beceriksizlikkkk:KK4::KK4::KK45::KK45:
hem o açıdan düşünürsek sonuçta senin yumurtan çatlamış yumurta ile buluşmaya geç kalanlar düşünsün :KK9: :KK9: :KK9:

ahhaaahhhaaaa güldürdün beni yine yaaaa:KK1:
canımsın. çok saol yaaa. valla burası da olmasa, cidden huni takıp kafaya dolaşças heralde. burası naya bi gazımızı alıyo. eşlerimizin kafasını da şişirmemiş oluyoz. ilk aylar daha buralara alışmadan önce, sürekli eşimle konuşmaya çalışıyodum. acaba oldumu, acaba şu belirti mi diye:) garibim dinliyodu ama, ne biliim ben der gibi bakıyodu:KK9: haklı olarak. neyse eşlerimiz de kafa dinliyodur baya burası sayesinde:KK66:

ahhaaahhhaaaa güldürdün beni yine yaaaa:KK1:
canımsın. çok saol yaaa. valla burası da olmasa, cidden huni takıp kafaya dolaşças heralde. burası naya bi gazımızı alıyo. eşlerimizin kafasını da şişirmemiş oluyoz. ilk aylar daha buralara alışmadan önce, sürekli eşimle konuşmaya çalışıyodum. acaba oldumu, acaba şu belirti mi diye:) garibim dinliyodu ama, ne biliim ben der gibi bakıyodu:KK9: haklı olarak. neyse eşlerimiz de kafa dinliyodur baya burası sayesinde:KK66:

ama öyleeee :)))) sonuçta bu konuda erkeğin durumu daha önemli ayyy neyse herşey bi yana nasippp nasippppppp :)))
Bu arada evet haklısın yaa ben bide eşimle konuştugum için o da en az benim kadar biliyo her konuyu :)
bi de dalga geçiyo "maşallah kadın dogum prof.oldun diyo " :))
bu ay erken oldum yaa "bu konuyuda arastırdın mı teshisin ne diyo" :KK9:
bildigin makara yapıyo benleee:KK4:

Hadi hayırlısı :) Dene bakalım.aslında doktor tarihi çıkarıyo.

evet doktor daha kesin olurdu ama yumurta takibinde 2 3 günde bi gitmek lazım hastaneye ve benim öyle bi şansım yok :KK43:(
hastane çooooookkkkkk uzak :KK43:

X