- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
Aaaa hamileyiiiiiiiiimmm
Ben de bagirmak istiyorum :) batlar yakladiyor. Cuma da dr randevum var. Artik bi tedavi yontemi dusuncez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
umutsuzluk yok. şurda ne kaldı. bi haftacık kaldı. bunun son 3-4 günü zaten bebiş varsa belirtiler artar ve umudun da artar, bebek yoksa da, belirtilerin adet belirtisine döner ve kendini hazırlarsın. dolayısıyla, surda 3-4 gün var uç uçabildiğin kadar
Aaaa hamileyiiiiiiiiimmm
Ben de bagirmak istiyorum :) batlar yakladiyor. Cuma da dr randevum var. Artik bi tedavi yontemi dusuncez
evet yarın sabah kalktıgımda 7 gün kalmış olacak :)))
sence test konusunda ne yapıyım :)
ayyy olmıcagım keside sanki testi düşünyorum oyy oyy
ayyy hepimizzz bagıralım yaaa çığlıklarımız yankılansınnnnnnnn
evet yarın sabah kalktıgımda 7 gün kalmış olacak :)))
sence test konusunda ne yapıyım :)
ayyy olmıcagım keside sanki testi düşünyorum oyy oyy
ayyy hepimizzz bagıralım yaaa çığlıklarımız yankılansınnnnnnnn
Kardeşine geçmiş olsun inşalah ciddi bişey yoktur..
umutsuzluk dönem dönem herkeste oluyo ama kendini ikna et ve toparlanmak için sebepler bul bence yoksa bu ruh hali hormonları daha da etkiliyor maalesef
ekledim inşallah tez zamanda da kırmızı listeye ekleriz :)
Tabi ki yumurtlama döneminde ovu testi kullanmasamda anlayabilecegim kadar cok belirtim oldu...mesela gögüslerim müthiş hassastı akıntım vardı ve kasıklarımda sancı oluyodu...
bazen sol yumurtalıkta bazen sag da oluyodu bu tuhaf geldi çünkü normalde her ay bi tarafta yumurta catlar diye biliyordum...
Onun dışında diger soruna gelince ilişki esnasında bi an sancı vurdugu oluyodu ama bunlar uzun süreli degil..
Sağol canım yüzü gözü şiş ama şükür kırık çatlak yok dediler. Ben de başlarda çok istekli hevesliydim ama kalmadı iki senedir heves umut
valla 2-3 gün kala belirtiler hissedersen bence bi tane yaparsın ayın 11 inin sabahı. ne dersin
Simdo belirti var mi ki? Erken degil mi? Benim goguslerimde var ama her ay olur battan once oyuzden ciddiye almiyorum yani
Sağol canım yüzü gözü şiş ama şükür kırık çatlak yok dediler. Ben de başlarda çok istekli hevesliydim ama kalmadı iki senedir heves umut
olabilirr :)
yok batdaşım yaaa belirti namına zerre yok :)))
arada gögüs uçlarım sızlıyo ama çok az benim son bi kaç adette hiç gögüslerimde degişiklik olmuyodu bakalım ne olur benimkiler heves sadecee ):
İnşşallaaah rabbim tez zamanda verir sabrının mükafatını kat kat inşallah :))
Acayip gazım var..
ayyyyy gaz daa hamilelik belirtisiiiii
ayy ben herşeyi hamileliğe yoruyorum biri beni durdursuuuuuunnnnnn
ayyy güzel yürekli arkadaşım benimmmm biliyorum çok sevinecginiii:)
inşallah ikimizde alırız bu müjdeleri de çifte sevinç yaşarız yaaaaa :)
ya zaten var yaa eşlerin ruh hali bizimkinden daha tesirli yani üzülürse daha çok üzülüp heveslenince daha çok hevesleniyoruzzzz ):
ay gelsin bu ayyyy nazlı bebişler yaaaaaaaaaaaa
Benimki üzülüyo suratı düşüyo
O üzülünce brn daha çok üzülüyorum
benim eşim de tam tersi, aslında önemsiyo ama, ben üzülüyorum diye, önemsemiyomuş gibi, zamana bırakmış gibi davranıyo. denemeye devam falan diyip geçiştiriyo ben regl olduğumda.
Benimkide diyo öylede ağzının ne söylediği önemlimi
Yüzünden anlıyorum üzüldüğünü
evet haklısın canım , ama bi şekilde bu süreci iyi kötü atlatıcas Allah'ın izniyle. evlerimiz bizlerinde şenlenecek hayırlısıyla bebiş sesleriyle
batın gelmeden neden doktora gidiyosun cnm. batını bekleseydin ya.