Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Aaaa hamileyiiiiiiiiimmm

Ben de bagirmak istiyorum :) batlar yakladiyor. Cuma da dr randevum var. Artik bi tedavi yontemi dusuncez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

batın gelmeden neden doktora gidiyosun cnm. batını bekleseydin ya.

evet yarın sabah kalktıgımda 7 gün kalmış olacak :)))
sence test konusunda ne yapıyım :)

ayyy olmıcagım keside sanki testi düşünyorum oyy oyy

Aaaa hamileyiiiiiiiiimmm

Ben de bagirmak istiyorum :) batlar yakladiyor. Cuma da dr randevum var. Artik bi tedavi yontemi dusuncez

ayyy hepimizzz bagıralım yaaa çığlıklarımız yankılansınnnnnnnn

valla 2-3 gün kala belirtiler hissedersen bence bi tane yaparsın ayın 11 inin sabahı. ne dersin

Simdo belirti var mi ki? Erken degil mi? Benim goguslerimde var ama her ay olur battan once oyuzden ciddiye almiyorum yani

Sağol canım yüzü gözü şiş ama şükür kırık çatlak yok dediler. Ben de başlarda çok istekli hevesliydim ama kalmadı iki senedir heves umut

valla 2-3 gün kala belirtiler hissedersen bence bi tane yaparsın ayın 11 inin sabahı. ne dersin

olabilirr :)
bana kalsa çoştum şimdi yapacam yani belli olacgını bilseemm
tamam 11 inde evde test yaparım çıksa da çıkmasa da 13 ünde kan testi nasıl :)

Simdo belirti var mi ki? Erken degil mi? Benim goguslerimde var ama her ay olur battan once oyuzden ciddiye almiyorum yani

yok batdaşım yaaa belirti namına zerre yok :)))
arada gögüs uçlarım sızlıyo ama çok az benim son bi kaç adette hiç gögüslerimde degişiklik olmuyodu bakalım ne olur benimkiler heves sadecee ):

İnşşallaaah rabbim tez zamanda verir sabrının mükafatını kat kat inşallah :))

Hayirlisi insallah :)

Benimki üzülüyo suratı düşüyo
O üzülünce brn daha çok üzülüyorum

Benimki üzülüyo suratı düşüyo
O üzülünce brn daha çok üzülüyorum

benim eşim de tam tersi, aslında önemsiyo ama, ben üzülüyorum diye, önemsemiyomuş gibi, zamana bırakmış gibi davranıyo. denemeye devam falan diyip geçiştiriyo ben regl olduğumda.

benim eşim de tam tersi, aslında önemsiyo ama, ben üzülüyorum diye, önemsemiyomuş gibi, zamana bırakmış gibi davranıyo. denemeye devam falan diyip geçiştiriyo ben regl olduğumda.

Benimkide diyo öylede ağzının ne söylediği önemlimi
Yüzünden anlıyorum üzüldüğünü

Benimkide diyo öylede ağzının ne söylediği önemlimi
Yüzünden anlıyorum üzüldüğünü

evet haklısın canım , ama bi şekilde bu süreci iyi kötü atlatıcas Allah'ın izniyle. evlerimiz bizlerinde şenlenecek hayırlısıyla bebiş sesleriyle

kasık ağrılarım devam ediyo ama hiç akıntım yok
kupkuru
ilk defa başıma geliyo
benim normalde hep akıntım olur
bunu yaşayan varmı?
batıma 14 gün var

27-28.gün ...inşallah ya geçen ay da çok gazsancım olmuştu erkenden kahve akıntım oldu ve begatifti..dr rahim kalınlaşkış oluşmadan düşmüş olabilir demişti bu ay duphaston verdi düşüğü engellermiş bklmm öğrenirsem hemen yazarım :))

batın gelmeden neden doktora gidiyosun cnm. batını bekleseydin ya.

Yaa bi ay once aldik randevuxu. Spermiogram sonuclarini alacagiz. Ve bundan sonra ne yapariz diye karae vericez. Asilama klomen ya da baska bise. Sonuclara gore. Hayirlisi insallah ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…