Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

benim bu ayda olmadı malesef yaklaşık 5 aydır deniyoruz..5 ay önce bir düşük yaptım 10 haftalıktı ..ilk hamileliğim ilk denememizde olmuştu ve hiç stres sıkıntı yapmamıştım kısmet değilmiş bebeğim melek oldu gitti..5 aydır hep bir bekleyiş hep bir umut ve sonuç hayal kırıklığı..ama karar verdim bu ay kesinlikle rahat olucam çünkü beyin baskıda hissedince kendini hamile kalmaya engel oluyormuş.bu ay her gün 2 tane ceviz kuru incir yiyip ovulasyon takibi yapıp ovulasyon günüme kadar da ada çayı içmeyi düşünüyorum.bir de meryem suresi okumayı düşünüyorum.geriside hayırlısı .ne kadar rahat olursak o kadar kısa sürede gelir bebişlerimiz artık buna inanıyorum..allahım hepimiz için hayırlısını versin....

ya canım ben onu bu sitede biryerde okumuştum
rahmi düşük olan veya çocuğu olmayan kadınlara genelde ebelerin yaptığı bir uygulama
önce rahim masajla normal yerine çekiliyormuş
sonra tedavisi olan kadın ayaklarından tutup silkeleniyormuş
en son beli sarılıp sıcak durması sağlanıyormuş
ve uygulama olan gece ilişki öneriliyormuş.

ben bunu burada okumuştum ama ebeler yapıyo diye okuduğum için ilgilenmedim
sonra annemle konuştum dün
meğer benim yengem yapıyormuş bu işi
annem benim çocuğumun olmadığını söyleyince gelsin yapalım onada demiş.

bir akrabanında senelerce çocuğu olmamış ona yapmışlar kadın o gece hamile kalmış
çocuğu şimdi 3 yaşına girdi dedi annem.
tabi bizim haberimiz olmadığından daha doğrusu konusu geçmediğinden hiç konuşulmamıştı
tesadüfen öğrendik
annem gidelim yaptıralım sanada dedi

bende ondan sordum duyanlar varsa sonuçları neler oldu diye

Benim eltimde de rahim sarkması var ama bunu denemeye cesaret edemez canım ya.
Bana çok mantıklı gelmedi. Ya daha ters birşey olursa? Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım?

tmm anlaştık ozaman 11 sabahı senden güzel haberi bekliyoruz. kaçıncı günün olcak ogün???

inşallah :) evde de test yok yaa bi test alsam bari eşime demeden :)
adetimin 31 ya da 32 .sanırım
yumurtlamamında 14.günü aslında normalde bat tarihim 11 ama son dönemde siklusum 34 e çıktı ya bilmiyorum yani hayırlısı bakalım :)

Benimki üzülüyo suratı düşüyo
O üzülünce brn daha çok üzülüyorum

benim eşim de öylee yaa :KK43:
bazen biri soruyo ona bakıyorum içi gidio güya bana çaktırmıyo ama belli..
geçen de diyo "artık olsun yaaa ":KK43:

kasık ağrılarım devam ediyo ama hiç akıntım yok
kupkuru
ilk defa başıma geliyo
benim normalde hep akıntım olur
bunu yaşayan varmı?
batıma 14 gün var
tahmini yumurtlama dönemindesin ve son 2 3 adettir bende de fazla akıntı olmuyo...önceden mthiş akıntım olurdu..
bence normaldir yaa her ay her belirti olmak zorunda mı ki acaba ?
bilemedim şimdi:26:

27-28.gün ...inşallah ya geçen ay da çok gazsancım olmuştu erkenden kahve akıntım oldu ve begatifti..dr rahim kalınlaşkış oluşmadan düşmüş olabilir demişti bu ay duphaston verdi düşüğü engellermiş bklmm öğrenirsem hemen yazarım :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkında hayırlısı olsun inşallaah bu ay alırsın müjdeyi:KK16::KK16:

benim bu ayda olmadı malesef yaklaşık 5 aydır deniyoruz..5 ay önce bir düşük yaptım 10 haftalıktı ..ilk hamileliğim ilk denememizde olmuştu ve hiç stres sıkıntı yapmamıştım kısmet değilmiş bebeğim melek oldu gitti..5 aydır hep bir bekleyiş hep bir umut ve sonuç hayal kırıklığı..ama karar verdim bu ay kesinlikle rahat olucam çünkü beyin baskıda hissedince kendini hamile kalmaya engel oluyormuş.bu ay her gün 2 tane ceviz kuru incir yiyip ovulasyon takibi yapıp ovulasyon günüme kadar da ada çayı içmeyi düşünüyorum.bir de meryem suresi okumayı düşünüyorum.geriside hayırlısı .ne kadar rahat olursak o kadar kısa sürede gelir bebişlerimiz artık buna inanıyorum..allahım hepimiz için hayırlısını versin....

Hikayemiz biraz benziyo bende 6 haftalık bi düşükten sonra bi kaç aydır deniyorum...
Bu ay yumurlama dönemimde her sabah 2 incir yedim (kiiiii hiç sevmem hayatımda ilk kez yedim şifa niyetine)
ve meryem süresine devam ediyorum hala....
İnşallah dedigin gibi olur bu ay rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.:KK16:

Günaydın... Kimseden ses çıkmıyor bugün nerelerdesiniz ?

Günaydın:)
evet bende farkettim ek bi sessiz bugün burası :))

günaydın anne olmak isteyen canlar:KK8:

günaydınnnnnnnnnnnn :)

Günaydıııııınnnnnnnnnn:)))
Nasılsınız kızlarrr :)

Ben gayet keyifliyim sabah uyandıgımdan beri adet sancılarımı hissetmeye başlasam da keyfim yerinde :)
ufaktan ufaktan inişe geçip kendimi adete alıştırsam iyi olur:KK9:
yoksa kırmızılar baskın yapınca şoka gircem :KK1: :KK1:

Yaa bi ay once aldik randevuxu. Spermiogram sonuclarini alacagiz. Ve bundan sonra ne yapariz diye karae vericez. Asilama klomen ya da baska bise. Sonuclara gore. Hayirlisi insallah ::)

hayırlısı tabi yaaa. ben de diyorum daha regl olmadan neden gidiyolar. spermiyogram önemli tabi. umarım güzel sonuçlarla karşılaşırsınız. :KK34:

Ben gayet keyifliyim sabah uyandıgımdan beri adet sancılarımı hissetmeye başlasam da keyfim yerinde :)

günaydın uhibbukecimmm
sevindim keyifli olmana. daha çok var senin yaaa ne adet sancısıymış o :KK20:
bebiştir o bebiiiişşş:emir_bebek::KK52:

Son düzenleme:

Gunaydin.. daha simdiden ne sancisii boyleeee

hayırlısı tabi yaaa. ben de diyorum daha regl olmadan neden gidiyolar. spermiyogram önemli tabi. umarım güzel sonuçlarla karşılaşırsınız. :KK34:

Evet çok sağol inşallah iyi sonuçlar alırız.
Buarada sana da Günaydınnn :)

günaydın uhibbukecimmm
sevindim keyifli olmana. daha çok var senin yaaa ne adet sancısıymış o :KK20:
bebiştir o bebiiiişşş:emir_bebek::KK52:

7 gün var bence de erken sancı için ama zaten uzun süreli degil....kasıklarıma biri vurup 5 dk sonra geçiyor hayırlısı cemrecim yaa ben kendimi her olasılıga hazırlıyımda :KK9:

Gunaydin.. daha simdiden ne sancisii boyleeee

bende anlamadım bat daşım acaba üşüttüm bilemedim...ama direk adet sancısı gibi vurup geçiyo hayırlısı artık:KK16:

7 gün var bence de erken sancı için ama zaten uzun süreli degil....kasıklarıma biri vurup 5 dk sonra geçiyor hayırlısı cemrecim yaa ben kendimi her olasılıga hazırlıyımda :KK9:

bende anlamadım bat daşım acaba üşüttüm bilemedim...ama direk adet sancısı gibi vurup geçiyo hayırlısı artık:KK16:

Umut iste böyle birsey.. ya cok umutlanirsin ya hic ona gör ehayal kirikligi cogalir.. ama belli olmaz son ana kadar :KK66:

Gunaydin canlarim...

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Günaydııınn derinim :)

Umut iste böyle birsey.. ya cok umutlanirsin ya hic ona gör ehayal kirikligi cogalir.. ama belli olmaz son ana kadar :KK66:

Yok umudumu zerre kaybetmedim o konu da bu ay maşallahım var :))))
ama kendimi hazırlıyorum yani aklımın bi köşesinde adette olabilirim ihtimalini yok etmek istemiyorum :)))
Olumlu sonuçta havalara uçucam ama diger ihtimalde de hazırlıklı olucam:)

(gerçi insan istedigi kadar hazırlasın kendini karalar baglayp üzülmesende bi hüzünleniyosun ilk etapta :) )

Amannn...................27 Nisan

*tbafth.......................27 Nisan

*kedicik61..................29 Nisan

*buse4545...............30 Nisan

*leble........................2 Mayıs

*kromozom99 ............6 Mayıs

*Vitae.......................6 Mayıs..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*hatin........................7 Mayıs

Arkadaşlar bugün hakkında bilgisi olmadıklarımı siliyorum maalesef.....
Güncellemek isteyen varsa söylesin...

Amann nerelerdesin sen yaa kayboldun bi anda:)

buse4545 adet olunca haber verirsin:KK16:

leble bi daha test yaptın mı acabaaaaaa:KK16:

ve hatin sanırım ist desin hadi testttt yappppppppp:KK16:

kromozom adet olmuş başka topicte gördüm bakalım yeni bat ı dicek mi?

ne desem bilmem söküldün mü acaba tamamen bat ı degişelim mi?

ve Vitae bat ın bugün ne alemdesin acabaaaa:KK16:

herkeze günaydın kızlar nasılsınız dün hıdırellezdi dilek diledinizmi ben diledim her hıdırellezde dilerim ve neye dilediysemde gerçek oluo inş buda gerçekleşcek neye dilediğimi tahmin etmişsinizdir:)allahım inş kabul eder

X