Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hayırlısı canım :)))))))

canımmm günaydın. dün de yazdım sana bugün de. düne göre nasılsın bugün daha iyi misin? dün keyfin yoktu pek

Günaydıın özgecim :))
İnşallah bu dileginde gerçekleşir :)

ya hıdırelleze inanıyomda not yazma olayı tuhaf geliyor hiç yapmadımm

bugün daha iiyim canım bazen öle gel gitler yaşanıo galiba ama daha iiyim kendimi bırakmamaya çalışıorum sen nasılsın

oh bee çok şükür aman iyi ol. dünden beri yazmayınca merak ettim ben de. gerçi ismine etiketleyip yazmamıştım. görmemiş olabilirsin yazdıklarımı da. neyse sevindim iyi olmana
bende bu sabah doktora gittim. ama ne yazıkki ameliyatı varmış. 2 buçuk 3 gibi gidicem tekrar. benim yumurta ne alemde hiiç bilmiyorum. akşama kadar çatlamasa bari de doktor görse bi ne durumda diye. ve tabi gelişmiştir umarım:) bi de bişi sorcam. yumurta çatlayınca ateş artıyo ya. kolların, bacaklarının dizden yukarsı falan gün içinde sıcak oluyo mu, yoksa herzamanki gibi mi oluyo?

tatlım valla dünkü yazını görmedim ben...
sen iki üç gibi gidersin dra bişi olmaz zaten ben geçen ay kimyasal gebeliğimde gün aşırı yapmıştım hiç ara vermeden düzenli bi şekilde ne zamn tutmuştu bilmiorum gerçi keşke sağlıklı tutsaydı (
benim dizlerim kollarımı okadar hissetmemiştimde avuç içim çok yanıodu bide arada ter basardı üşürdüm menepozlu gibi belirtiler veriodu:))
canım bak bu ateş yöntemi çok hassas yani en az 3 4 ay düzenli ölçmen lazımki yumurtlama ateşini bilesin yoksa hep yanıltır ama şu bi gerçekki yumurta çatladıktan sora ister döllensin ister döllemesin ostorojen hormonu azalıo progesteron hormonu artıo ve adete kadarda progestoron oluo ve oda ateşi yüksek kılıo ne zamnki adet oldun ozamn ostojen hormonu araya girio ve ateşin düşüo gerçekten bu ateş yöntemi süper bi yöntem geçen ay kanamam olduğunda bile ateşim 37 di ki normalde düşmesi lazımdı düşmedi zaten gittiğimde kimyasal olduğunu söledi...yani eğer ateş ölçme yöntemini kullanmasaydım hiç bilmicektim

benim iltihaplı romatizmam olduğu için, o yöntem bana uymuyo. ara ara ateşlenmem oluyo çünkü. ellerimde ayaklarımda, bileklerimde. ama eğer sağlıklı olsaydım kesinlikle uygulardım. bence de harika bi yöntem.

canım ateşin eğer his olaraksa önemli deil ama derece ile bunu yinede saptayabilirsin ama boşver yaaa ben senin yerinde olsam gün aşırı ilişkiye girerdim düzenli olarak çünkü yüzde yüz yakalıosn yumurtlama dönemini

cemreeeee batlarımız gibi düğün tarihlerimizde birbirine yakın benimde 15 i :))

yapma yaw:) biz 16 sında eşimin ailesinin orda nikah yaptık. istanbulda da 19unda düğünü yaptık. mayıs ayı güzeldir yaaa. bizim aileler şok olmuştu biz mayıs düşünüyoruz deyince:) yaz torbaya mı girdi demişlerdi. biz de mayıs iyidir demiştik

:)))) bizde 12sinde ankarada 15 indede burda düğün artı nikah yaptık bizim düğüne geldi nikah memuru :)

doğru söylüyosun cnm. sen bu ay ateş ölçüyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…