evettteee bi yerden sonra çok zor oluyo beklemeekk :))
gelsin bu ayyy ne olur gelsiiiinnnn
tabi kiiii eksik kalmasın :))
rabbim tez zamanda nasip etsin ilk evladına da saglıklı hayırlı uzun ömür nasip estın inşallah :)
bu arada topigimizde ne çok muhasebeci varmis
..
eger kan testi sonucuna göre söylüyorsan kesin gözü ile bakıyorsun sanırım...
ama ben olsam kırmızıları görene kadar söktürücü falan kullanmam...gec döllenmiş olabilir teste çıkmamış olabilir...
illa umutla hamilesin diye bekle demiyorum ama hamile degilmiş gibi de ilaç falan içme bence
hakkında hayırlısı olsun :)
peki sen ne düşünüyorsun yaptıracakmısın ?
neden bu derin offf lar
belki budur benim sebebim
yaptırmayı düşünüyorum bidahaki ay
15 mayıs bat
bakalım belli olmaz o anki ruh halime bağlı
ama yaparsam kesin sizide bilgilendiririm
Bebislerin hesabini yapmak ihtiyacimiz olur muhasebecilere..cetvel uzadi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kan testi yaptırdım hcg:1,3 adetim gecelide 5 gün oldu çıkmamış olabilir mi bilmiyorum hiç bir anlam veremedim sabahları ateşimi olçüyorum yüksek çıkıyor adet olamadığım için mi anlamadım adet olmadıysam hamile olmam lazım ama o da yok kafam o kadar karıştı ki eşime hiç bahsetmedim zaten akşama onunla konuşmayı düşünüyorum.Çalışınca izin almakta zor oluyor sürekli en azından bi doktora gidip durumu anlatsam acaba kist felan mı var ama hiç ağrım ızımda yok oooooooooooooofff of
Bence de bekle biraz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE/
Tetkik Adı
Birim
Min
Max
Sonuç Tar.
(B) HORMON
Sonuc
Açıklama
BETA-HCG
mIU/ml
GEBELİK
HAFTASI
DEĞER
1.3-2
16-156
2-3
101-4870
3-4
1110-
31500
4-5
2560-
82300
5-6
23100-
151000
6-7
27300-
233000
7-11
20900-
291000
11-16
6140-
103000
16-21
4720-
80100
21-39
2700-781
00
05/05/2014
< 2.00
1
kızlar böyle bişey işte hcg 1,3 çıkmış hamile olsam 5000 civarı çıkması lazımBence de bekle biraz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE/
Tetkik Adı
Birim
Min
Max
Sonuç Tar.
(B) HORMON
Sonuc
Açıklama
BETA-HCG
mIU/ml
GEBELİK
HAFTASI
DEĞER
1.3-2
16-156
2-3
101-4870
3-4
1110-
31500
4-5
2560-
82300
5-6
23100-
151000
6-7
27300-
233000
7-11
20900-
291000
11-16
6140-
103000
16-21
4720-
80100
21-39
2700-781
00
05/05/2014
< 2.00
1
Yaptırırsan bize de haber ver degişik birşeymiş merak ettim :))
iyi dilekleriniz ve verdiğiniz moral için teşekkür ederim bu ayda inadına o kadar rahattım ki inanın adetimi bile 1 gün geçtikten sonra hatırladım önceki aylar asker gibi şafak sayardım ateşimi ölçerdim ovulasyon testi yapardım düzenli ilişkiye dikkat ederdim ama bu ay herşeyi akışına bıraktım adetim geçikincede tamam işte oldu dedim demekki herşeyi ben yapıyormuşum rahat olmak lazım diye düşündüm evde test yapmak için dört gün bekledim dün yaptım hayalet çizgi bile yok yine umudumu yitirmedim bugun izin alıp kan testi yaptırdım ordada 1,3 çıktı sanırım çokta anlamadım ama moralım çok bozuldu hamile değilim hem ona üzüldüm hemde acaba kist felan mı var diye düşünmeye başladım gecen ayda az geldi çünkü adetimYaptırırsan bize de haber ver degişik birşeymiş merak ettim :))
Hayırlısı ile bi gelsinlerde oyyy oyyyy
bence önecelikle bu stres ve panigi bi kenara bırak zor olucak biliyorum ama bunu yapıp sakin olmasın...
sonra illa seni umutlandırmak istemem ama başka topicte bi arkadaşın adeti 5 gün geçince kanda çıkmayıp 10 gün sonra degeri 30 larda bişey çıkmıştı ki bu kadar gecikme için çok küçük bi rakam (yalnış degilsem böyleydi)
yani velhasıl ne olacagı belli olmaz....kistte olabilir ama o kadar korkulacak bişey degil ilaç veriyolar ama bence kiste birebir sogan suyu tavsiye ederim bir ayda bende bişey bırakmadı..
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
kızlar böyle bişey işte hcg 1,3 çıkmış hamile olsam 5000 civarı çıkması lazım
hayır ya ne alakası var hamileliğini 15 25 ya da 30 gibi küçük degerlerle ögrenenler bile var...
5000 deger demek nerdeyse 5 hafta demek ki idrarda bile koyu çizgi ile görülür...
bence biraz sabret arkadaşım...
illa hamilesin demiyorum ama hemen de ilaç kullanma...
elbette haber veririm ama onda da çıkmazsa telli babaya gdip al sana bi göbek ver bana bi bebek
al sana bi göbek ver bana bi bebek
ayy bunu da ilk kez duydum komikmiş heee :)))
hayır ya ne alakası var hamileliğini 15 25 ya da 30 gibi küçük degerlerle ögrenenler bile var...
5000 deger demek nerdeyse 5 hafta demek ki idrarda bile koyu çizgi ile görülür...
bence biraz sabret arkadaşım...
illa hamilesin demiyorum ama hemen de ilaç kullanma...
al sana bi göbek ver bana bi bebek
ayy bunu da ilk kez duydum komikmiş heee :)))
tamam tatlımda ben en son 2 nisanda adet oldum neredeyse 5 haftalık hamile olmam lazım değil mi zaten
iyi dilekleriniz ve verdiğiniz moral için teşekkür ederim bu ayda inadına o kadar rahattım ki inanın adetimi bile 1 gün geçtikten sonra hatırladım önceki aylar asker gibi şafak sayardım ateşimi ölçerdim ovulasyon testi yapardım düzenli ilişkiye dikkat ederdim ama bu ay herşeyi akışına bıraktım adetim geçikincede tamam işte oldu dedim demekki herşeyi ben yapıyormuşum rahat olmak lazım diye düşündüm evde test yapmak için dört gün bekledim dün yaptım hayalet çizgi bile yok yine umudumu yitirmedim bugun izin alıp kan testi yaptırdım ordada 1,3 çıktı sanırım çokta anlamadım ama moralım çok bozuldu hamile değilim hem ona üzüldüm hemde acaba kist felan mı var diye düşünmeye başladım gecen ayda az geldi çünkü adetim
tamam tatlımda ben en son 2 nisanda adet oldum neredeyse 5 haftalık hamile olmam lazım değil mi zaten
Bence hala rahat olmaya devam etmelisin...
hamileysen ne alaaa ne güzelll müthiş bi mutluluk olur...
Yok degilsen bu stresle adetinde daha da gecikir...ben şubat ayında sırf stresten bi hafta geciktim ve hamile degildim tuhaf yaa bu hormonlar vara yoka alınıyor:)
ayrıca kistin varsa (ki inşallah yoktur) korkma arkadaşım cidden artık kist olmayan bayan yok...
ben ilk kistimi duydugumda resmen depresyona soktum kendimi :) sonra ki aya bişey kalmadı Allah ın izniylee.:)
Tekrar söylüyorum ben illa hamilesindir diye umut vermek istemiyorum ama geç döllenme diye biey var bununla çok sık karşılaıyoruz hatta adet gününden 2 3 gün önce hamile kalanlar var yaa rabbimin nasibi oluyor işte....
farzedelim bi hafta ya da 10 gün önce oldu döllenmen bunun rahime yerleşip hcg salgılaması ile minumum 12 gün gerektirir.....
ben sadece ilaç hemen kullanmaman için dedim...ama doktor muayanesi ile ya da bi 5 gün daha olmadın degerler böyleyse o zaman kafan daha rahat tedavine başlarsın...
yarın sabah gideyim mi doktora kist felan varsa görünür mü yoksa biraz daha mı bekleyeyim
o zaman stres yapmadan bekle diyosun yani zaten dediğin gibi hamileysem süper olur kist felanda varsa 5 gün daha duruversin bişey olmaz
o zaman stres yapmadan bekle diyosun yani zaten dediğin gibi hamileysem süper olur kist felanda varsa 5 gün daha duruversin bişey olmaz
için rahat etmiyosa bekleyerek git tabiii kafan rahatlar en azından...
Kist varsa görünür ama şunu da söyliyim adet öncesinde gidildiginde rahimde olanlar kist olarak gözükür genelde adetin 3.günü kist var mı yok mu diye bakılır diye biliyorum...
Yani kist yoksa da var zannedilir bu seferde kafayı buna takarsın
kızlar o zaman ne yapıruz bugün 5 mayıs yani Hızır as ile İlyas AS buluşması gül dallarının altı boş kalmasın bebeklerimizi oralara yapalım Rabbim den isteyelim ancak kucağımızı O doldurabilir....
eger kan testi sonucuna göre söylüyorsan kesin gözü ile bakıyorsun sanırım...
ama ben olsam kırmızıları görene kadar söktürücü falan kullanmam...gec döllenmiş olabilir teste çıkmamış olabilir...
illa umutla hamilesin diye bekle demiyorum ama hamile degilmiş gibi de ilaç falan içme bence
hakkında hayırlısı olsun :)
peki sen ne düşünüyorsun yaptıracakmısın ?
neden bu derin offf lar
Bu arada bat ını hala eklemedik listee ya hu söyleyiverde ekleyelim