Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

noldu kuzuuuuuummmm noldu anneeeeemmmmm :96:

belki budur benim sebebim
yaptırmayı düşünüyorum bidahaki ay
15 mayıs bat
bakalım belli olmaz o anki ruh halime bağlı
ama yaparsam kesin sizide bilgilendiririm :KK52:

Bugün kardeşim düşmüş yüzü kıpkırmızı olmuş sıyrılmış. Yüzü gözü şişmiş. Bir de emanet bana annemden.. Hem ona canım sıkıldı. Hem eczaneye uğrayınca eşim lazım olan başka şey varsa al dedi (ki testi kastetti) okadar umutsuzum ki, hiç gerek bile duymadım çünkü kahve akıntılarım çoğaldı yarına sökülür. Biz ne zaman hamile kalacağız. Allahım hayırlısını nasip etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar hanımlar
uhibbikecim ovulasyon zamanında belirtin oldu mu? Ozeklikle ilişki oldugunda yumurtalık ağrısı fln oluyormu? Benim bazen ağrılı oluyor acaba yumurtlama zamanı mı oluyor diye dusunuyorum

Aman canım niye olsun işte umutsuzluk sardı her yanımı..

Kardeşine geçmiş olsun inşalah ciddi bişey yoktur..

umutsuzluk dönem dönem herkeste oluyo ama kendini ikna et ve toparlanmak için sebepler bul bence yoksa bu ruh hali hormonları daha da etkiliyor maalesef :KK43:

30 nisan dı canım

ekledim inşallah tez zamanda da kırmızı listeye ekleriz :)

İyi akşamlar hanımlar
uhibbikecim ovulasyon zamanında belirtin oldu mu? Ozeklikle ilişki oldugunda yumurtalık ağrısı fln oluyormu? Benim bazen ağrılı oluyor acaba yumurtlama zamanı mı oluyor diye dusunuyorum

Tabi ki yumurtlama döneminde ovu testi kullanmasamda anlayabilecegim kadar cok belirtim oldu...mesela gögüslerim müthiş hassastı akıntım vardı ve kasıklarımda sancı oluyodu...
bazen sol yumurtalıkta bazen sag da oluyodu bu tuhaf geldi çünkü normalde her ay bi tarafta yumurta catlar diye biliyordum...
Onun dışında diger soruna gelince ilişki esnasında bi an sancı vurdugu oluyodu ama bunlar uzun süreli degil..

öglen bi ara konuşmuştuk 15 inde test yaparım dedim...
sonra bayaga zaman geçti akşam üstü odadan çıkarken öyle dedi :)
bilmiyorum ama olsa ne güzel olur yaaaaaaaaa:)

inşallah arkadaşım. inan kendimin gibi sevinirim, güzel haberi almana umarım az zaman kalmıştır:KK34:
eşlerimiz de istiyo da ondan. onlar da arada kaptırıyo bence kendini:))))
benimki de, iki gecedir, yatınca göbeğimi severek uyuyo, ama tamamen bilinçsizce yapıyo:) ben de çaktırmıyorum hiç, farkettiğimi. :KK52:

Son düzenleme:
Bende ne zaman gideceğimı hiç bilmiyorum ne yapmam lazım ne kadar daha beklemem lazım hiç bilmiyorum. 8 ay bitti evleneli. Hiç korunmadik sizce ne yapmalıyım?

normalde 1 sene dolunca tetkik yapıyo doktorlar. 1 sene beklemeyi normal görüyolar. benim başka hastalığım olduğu için hızlandırmak amaçlı başladı doktor araştırmaya canım.

normalde 1 sene dolunca tetkik yapıyo doktorlar. 1 sene beklemeyi normal görüyolar. benim başka hastalığım olduğu için hızlandırmak amaçlı başladı doktor araştırmaya canım.

Sağol canim ama beklemek yoruyor insana. Takmamaya çalışıyorum ama bugun psikolojik olarak nedense çok taktım:KK43: bende anlam veremedim

Sağol canim ama beklemek yoruyor insana. Takmamaya çalışıyorum ama bugun psikolojik olarak nedense çok taktım:KK43: bende anlam veremedim

rahat ol bence daha yeni evlisiniz tadını çıkarın. akışına bırakın. bir yıl dolunca da, eğer hala bebek olmadıysa doktora gidersiniz .

inşallah arkadaşım. inan kendimin gibi sevinirim, güzel haberi almana umarım az zaman kalmıştır:KK34:
eşlerimiz de istiyo da ondan. onlar da arada kaptırıyo bence kendini:))))
benimki de, iki gecedir, yatınca göbeğimi severek uyuyo, ama tamamen bilinçsizce yapıyo:) ben de çaktırmıyorum hiç, farkettiğimi. :KK52:

ayyy güzel yürekli arkadaşım benimmmm biliyorum çok sevinecginiii:)
inşallah ikimizde alırız bu müjdeleri de çifte sevinç yaşarız yaaaaa :)

ya zaten var yaa eşlerin ruh hali bizimkinden daha tesirli yani üzülürse daha çok üzülüp heveslenince daha çok hevesleniyoruzzzz ):

ay gelsin bu ayyyy nazlı bebişler yaaaaaaaaaaaa:KK52:

ayyy güzel yürekli arkadaşım benimmmm biliyorum çok sevinecginiii:)
inşallah ikimizde alırız bu müjdeleri de çifte sevinç yaşarız yaaaaa :)

ya zaten var yaa eşlerin ruh hali bizimkinden daha tesirli yani üzülürse daha çok üzülüp heveslenince daha çok hevesleniyoruzzzz ):

ay gelsin bu ayyyy nazlı bebişler yaaaaaaaaaaaa:KK52:

gelsinler gelsinleeeerrrrrr:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

hamileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm diye bağıralım şöyleee:KK16: olmaz mıııııııııııııııı:emir_bebek:

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))
olur tabi bagıralıımmm hele bi olalııımmm sonra davulla zurnayla ilan edeliiiiiiiiiiiimmmm :)

yaa cemreee bu kadar hayalden sonra yükseklerden düşüşüm kötü olcak hee eger hamile deglsem :KK43:

olur tabi bagıralıımmm hele bi olalııımmm sonra davulla zurnayla ilan edeliiiiiiiiiiiimmmm :)

yaa cemreee bu kadar hayalden sonra yükseklerden düşüşüm kötü olcak hee eger hamile deglsem :KK43:

:KK20: umutsuzluk yok. şurda ne kaldı. bi haftacık kaldı. bunun son 3-4 günü zaten bebiş varsa belirtiler artar ve umudun da artar, bebek yoksa da, belirtilerin adet belirtisine döner ve kendini hazırlarsın. dolayısıyla, surda 3-4 gün var uç uçabildiğin kadar :KK55:

Aaaa hamileyiiiiiiiiimmm

Ben de bagirmak istiyorum :) batlar yakladiyor. Cuma da dr randevum var. Artik bi tedavi yontemi dusuncez

X