Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bu arada bu ay eşimle evlilik yıldönümümüz, bebiş gelse çok güzel hediye olcak bize :KK76:

aaaaa ne güzel olur yaaa müthiş bi hediye :)
Benimde eşimin 20 mayıs dogum günü :)
zaten testi onsuz yapıcam :)
o 15 inde yaparım biliyo :)
eger pozitifse erken dogum günü süprizi düşünüyoruuummmm :)

Bu ay korundum diyosun ama istersen 16 mayıs bat ını ekleyebilirim listeye sonrada haziranda güncelleriz ):
sen bilirsin yani :)
rabbim tez zamanda nasip eylesin inşallah :)

Olabilir..şimdilik 16 mayıs olsun... sonuçta her zaman için bir ihtimal vardır dimi ya kaçtıysa .. :KK9:

bizim de 16 sı nikah günümüz, 19 u düğün günümüz. bakalım umudumun devam etmesi yarınki kontrolüme ve yumurtamın gelişip gelişmediğine bağlı :KK23:

bizim de 16 sı nikah günümüz, 19 u düğün günümüz. bakalım umudumun devam etmesi yarınki kontrolüme ve yumurtamın gelişip gelişmediğine bağlı :KK23:
senin için de süper bi süpriz olur eşine. :21:

Yok şuan 8 gün var maalesef :KK43:
hatin test yaptıgı gün benim 6 günüm kalmış olacak onu hesaplıyorum :KK9:
İnşallah yaa herkes hayırlı haberleri versin bu ayyyyy:)

Benim iyi gidiyor :)
bu ara tamamen pollayanna modunda müyhiş hayallerdeyim:)
bat a 8 gün var :)
ve tam yumrtalama ertesinde temizlige başlamak zorunda kaldım bayaga halı koltuk falan yıkadım umarım bişey varsa zararı olmaz :KK43:
bunu düşünmediğimde gayet iyiyimu :)
sen nasılsın yumurtlama dönemin gecmedi dimi ?

Iyi benımde canım yok daha geçmedi hatta daha var :KK66: bir 9 gün falan oruçluyum bugun Allah günah yazmasın başım ağrıyor vakit geçmiyor işteeeee ;( eve gitmek istiyorummmmm ayrıca korkma anne bebeği öğrenene kadar Rabbim yavrunu korur canım benim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizimde 15 mayis evlilik yil donumumz adetim 5 gun gecti is cikisi hastaneyr gidip ksn tahlili yaptircam dun evde yaptim negatif cikti kafam cok karisti hic gecikmezdi cunku hem umutlaniyorum hemde endiseleniyorum...

Bizimde 15 mayis evlilik yil donumumz adetim 5 gun gecti is cikisi hastaneyr gidip ksn tahlili yaptircam dun evde yaptim negatif cikti kafam cok karisti hic gecikmezdi cunku hem umutlaniyorum hemde endiseleniyorum...

Allah Allaah normalde gecikince çıkması lazımdı idrarda. belki geç döllenmedir canım. iki gün daha evde test yapıp öyle gitseydin kana dicem ama, sen bilirsin tabi. 5 gün de az bi süre diil sonuçta. umarım hakkında hayırlısı olur.

5 gün geçti ve sen hala kan testi yaptırmadın mı.. iyi dayanmışsın... inşallah hayırlısıyla hamilesindir....

5 gün geçti ve sen hala kan testi yaptırmadın mı.. iyi dayanmışsın... inşallah hayırlısıyla hamilesindir....

Benim iki ay önce bir hafta gecikti çok çok umutlanmistim hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için yapmayacaktim ama dişim iltihaplaninca mecbur yaptırdım çok büyük hayal kırıklığı yaşadım :KK43:(

Benim iki ay önce bir hafta gecikti çok çok umutlanmistim hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için yapmayacaktim ama dişim iltihaplaninca mecbur yaptırdım çok büyük hayal kırıklığı yaşadım :KK43:(
günüm geçmez demiştin o yüzden dedim nasıl sabrettin diye ama strestende olabilir. Tabiki umatlanmamak daha iyi hayal kırıklığı yaşamamak için. O zman biraz daha bekle bir kaç gün sonra yine idrar testi yaparsın.. Hayırlısı Allahtan dmekten başke çare yok..

Olabilir..şimdilik 16 mayıs olsun... sonuçta her zaman için bir ihtimal vardır dimi ya kaçtıysa .. :KK9:

ekledim bileee :)
haklısın rabbim ol dedikten sonraaaaa:KK16:

senin için de süper bi süpriz olur eşine. :21:

senin yumurtlarının gelişmemesi gibi bi sorun oluyo mu ki normalde ?
inşallah hiçbişey çıkmazda hayırlısı ile umut dolu başlarsın bu ay ki çalışmalara :)
ve ikimizde güzel süprizler yaparız :KK9:

Iyi benımde canım yok daha geçmedi hatta daha var :KK66: bir 9 gün falan oruçluyum bugun Allah günah yazmasın başım ağrıyor vakit geçmiyor işteeeee ;( eve gitmek istiyorummmmm ayrıca korkma anne bebeği öğrenene kadar Rabbim yavrunu korur canım benim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kabul etsin orucunu...az daha sabret akşama birazcık kaldı rabbim şifa versin agrına da:KK16:

bu ay çok umutluyum inşallah tutar çığılk atcam artıkın yeter diye ya:2:

ayy bende bendeeeeeeeeeeee:)
çığlık atcaaammm resmeenn :)

canım listede baktım da yoksun acaba neden ki ?
eklemedim mi yoksa listeyi toparlarken yalnışıkla mı sildim ?
bat ını söylersen ekliyim de hamile olursan bize de neşe olurrrrr hemen en üste koyarız :KK49: işaretini :))

Yok şuan 8 gün var maalesef :KK43:
hatin test yaptıgı gün benim 6 günüm kalmış olacak onu hesaplıyorum :KK9:
İnşallah yaa herkes hayırlı haberleri versin bu ayyyyy:)

Benim iyi gidiyor :)
bu ara tamamen pollayanna modunda müyhiş hayallerdeyim:)
bat a 8 gün var :)
ve tam yumrtalama ertesinde temizlige başlamak zorunda kaldım bayaga halı koltuk falan yıkadım umarım bişey varsa zararı olmaz :KK43:
bunu düşünmediğimde gayet iyiyimu :)
sen nasılsın yumurtlama dönemin gecmedi dimi ?

Bugünlerde olacağını tahmin ediyorum ortalama olarak hesaplarsak :) bende hiç düşünmemeye çalışıorum akışına bıraktım şimdilik.endişe etme hiç hamile olduğunu bilmeden ne işler neler yapanlar var,inş. güzel haberi verirsin bize

ekledim bileee :)
haklısın rabbim ol dedikten sonraaaaa:KK16:

senin yumurtlarının gelişmemesi gibi bi sorun oluyo mu ki normalde ?
inşallah hiçbişey çıkmazda hayırlısı ile umut dolu başlarsın bu ay ki çalışmalara :)
ve ikimizde güzel süprizler yaparız :KK9:

Allah kabul etsin orucunu...az daha sabret akşama birazcık kaldı rabbim şifa versin agrına da:KK16:

ayy bende bendeeeeeeeeeeee:)
çığlık atcaaammm resmeenn :)

canım listede baktım da yoksun acaba neden ki ?
eklemedim mi yoksa listeyi toparlarken yalnışıkla mı sildim ?
bat ını söylersen ekliyim de hamile olursan bize de neşe olurrrrr hemen en üste koyarız :KK49: işaretini :))

beni de ekle o zaman canım bismillah diyelim bu ay korunuyorum ama batımı yazmakta sakınca yok ya kaçarsa :KK1: diyenlerdenim bende :KK1: bat mayıs 25/30 yaşındayım/muhasebe/2 yıllık evliyim yarışmacılara başarılar diliyorum:KK16::KK16:

Bugünlerde olacağını tahmin ediyorum ortalama olarak hesaplarsak :) bende hiç düşünmemeye çalışıorum akışına bıraktım şimdilik.endişe etme hiç hamile olduğunu bilmeden ne işler neler yapanlar var,inş. güzel haberi verirsin bize

saol yaaa böyle sözler duyunca içim rahatıyo :)
kendimi kaptırdım zaten hamileyimdir diyeee bi de emin olmadan ya bişey olduysa moduna girdim alemim yaa :KK9:

beni de ekle o zaman canım bismillah diyelim bu ay korunuyorum ama batımı yazmakta sakınca yok ya kaçarsa :KK1: diyenlerdenim bende :KK1: bat mayıs 25/30 yaşındayım/muhasebe/2 yıllık evliyim yarışmacılara başarılar diliyorum:KK16::KK16:

ekledim bilee inşallaahh tez zamanda kırmızı listeye eklenirsin sendeeee:KK16:

saol yaaa böyle sözler duyunca içim rahatıyo :)
kendimi kaptırdım zaten hamileyimdir diyeee bi de emin olmadan ya bişey olduysa moduna girdim alemim yaa :KK9:

Ohoooo sen beni görsen eşim bi plan yapıo diyelim ben hemen diom ki ya bebiş varsa olmaz hele ki yaz planları için aaa bulantım falan olur belki gidemeyiz falan diyorum :))))))))))

Ohoooo sen beni görsen eşim bi plan yapıo diyelim ben hemen diom ki ya bebiş varsa olmaz hele ki yaz planları için aaa bulantım falan olur belki gidemeyiz falan diyorum :))))))))))

bende yaaa halı yıkıyorum dün :)
yaaa tam tutunma zamanı zarar vermim diyorum aklımda sürekli ya da ani hareket yapcam ya da eşim yaptırcak olsa ya dur diyorum :)))
heee bi de sanki hamile gibi üst rafla için habire onu çagırıyorum aayyyyy ben çok fenayım çooook :))9

X