Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ne güzel bir duygu yaşadığın heyecanlanmak bile başka bir duygu olsa gerek rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip etsin

Canım suan gercekten sevinemiyorum cizgi bayagı silikti cunku, doktora gidip doktor tamam dedikten sonrra rahatlarım insallah. Hepimize yavrularımızı kucagımıza almak nasip olur insallah.

Canım suan gercekten sevinemiyorum cizgi bayagı silikti cunku, doktora gidip doktor tamam dedikten sonrra rahatlarım insallah. Hepimize yavrularımızı kucagımıza almak nasip olur insallah.

Içinde şüphe kalmasın en kisa zaman da yaptır canim o zaman kaç aydır istiyorsun bebek merak ettim :)

Günaydın arkadaşlar,güzel haberler aldığımız mutlu huzurlu bir hafta olması dileğiyle...

günaydın batdaş
nasılsın? ben yumurtam oluşmuş mu diye gittim dr.a
salı tekrar çağırdı. cumartesi 14.6 mmdi. çatlaması için yaklaşık 20 mm olması lazım. ya gelişmicek ya da çooook geç yumurtlıcam. anlıcağın benim bat daha ileri tarihe gidebilir. gerçi belli olmuyo. geçen ay 4 gün erken oldum mesela. sende ne var ne yok. çalışmalara devam mı?

Içinde şüphe kalmasın en kisa zaman da yaptır canim o zaman kaç aydır istiyorsun bebek merak ettim :)

Canım aslında ben 5 aydır filan istiyordum, ama esim hazır hissetmedigi icin korunuyorduk. Ben uzuluyordum bayagı aglıyodum filan hic istemicek zannediyordum 😔, ama korunmayı tam olarak nisan ayında bıraktık.

Canım aslında ben 5 aydır filan istiyordum, ama esim hazır hissetmedigi icin korunuyorduk. Ben uzuluyordum bayagı aglıyodum filan hic istemicek zannediyordum 😔, ama korunmayı tam olarak nisan ayında bıraktık.

Daha yeniymis canim. Inşallah hamilesindir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım,ben herhangi bir kontrol yapmadığım için rastgele gün aşırı çalışma yapıyorum bakalım. Rabbim üç ayların hürmetine inşallah bebeğimi bana bağışlar...

Günaydın canım,ben herhangi bir kontrol yapmadığım için rastgele gün aşırı çalışma yapıyorum bakalım. Rabbim üç ayların hürmetine inşallah bebeğimi bana bağışlar...

amin tatlım. bu mübarek aylarda dualarımızın bizim için hayırlı olanları kabul olsun.
ben de duanın gücüne çok inanırım. çalış tabi yaw daha çok var nasılssa

kan testleri ne kadar ? özel poliklinik yada laboratuarlarda?
ben istanbul anadolu yakasındayım

Ben ist avru. yakasında 25 e yaptırmıştım ... Burda ki özel de 15 miş... hastaneye göre degişiyo galiba:)

Ayyyy hadi inşallaahh kesinleşsinde hayırlı haberle dön bize :)

Gunaydın arkadaslarr, testimi yaptım 2dk sonra silik bicizgi cıktı, esime gosterdim goruyor musun diye oda evet dedi. Cizgi silik oldugu icin biraz korku var bende, siz ne dusunuyorsunuz?
hatiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamammm :) umutdaşımmmm :)))
ayy hadi kan testi yaptır da içimiz rahat etsin :))9

Günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Leble inşallah hamilesindir. Rabbim tüm isteyenlere versin çok bekletmeden hayirlisiyla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldiinnnn
Burayı çok seviceksin bence :)
Bat ı nı söylersen listeyeekleyebilirim :)

Gunaydin arkadaslar.

Uhibbuke'cim beni listeden silebilirsin. Aranizda olucam ama artik deneme yapmicam bebek icin.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Denem yapmasan da korunmıcan sonuçta ve bi de bakmışsın rabim ol demiş :)
İstersen yine bat tarihlerini yazalım kalsın ama yine de sen bilrsin :)
manevi bat daşlarımız diye silmek istemediklerimi ayrı başlık mı yapsaamm

İnşşşalllaahh beklemediği anda hamile kalanlardan olursun sendee
Dün halılar btti ama bende bittim nasıl bel agrısı anlatamam
bebegin tutunmasını çok mu etkiler acaba ? tabi varsaaa :)

Üstüne görme olma ihtimalin yok mu ?
bat ı belirleyince yazalım bence :)
ama şu umutsuz laflarını ve ruh halini bi kenara bırakmalısın
Rabbimden ümit kesmek bize yakışmaz demekki biraz daha duanın ve sabretmenin vakti

ya bu testin ovu testlerini alırken gebelik testini de almadıgıma nasıl pişman oldum anlatamam
Şimdi sipariş versem 3 gün sonra gelcek, 3 gün daha bekliceksem 2 gün daha bekliyim direk kan testi yaptırcam bu ay öyle karar verdim :)
Tabii olmazsammm :)

hatiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamammm :) umutdaşımmmm :)))
ayy hadi kan testi yaptır da içimiz rahat etsin :))9

canım ya gönül rahatlıgıyla sevinemiyorum, endişe var içimde, kan testini yaptırayım inşallah o zaman rahatlarım :)

Tatlim korunmicam ama esimle aramda birsey olmayacak ve tedavi de olmicam. O yuzden hic eklemeyelim.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…