Tesekkur ederim canım
Ne güzel bir duygu yaşadığın heyecanlanmak bile başka bir duygu olsa gerek rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canım
ewet canım yapıorlar
Ne güzel bir duygu yaşadığın heyecanlanmak bile başka bir duygu olsa gerek rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip etsin
Canım suan gercekten sevinemiyorum cizgi bayagı silikti cunku, doktora gidip doktor tamam dedikten sonrra rahatlarım insallah. Hepimize yavrularımızı kucagımıza almak nasip olur insallah.
Günaydın arkadaşlar,güzel haberler aldığımız mutlu huzurlu bir hafta olması dileğiyle...
Canım suan gercekten sevinemiyorum cizgi bayagı silikti cunku, doktora gidip doktor tamam dedikten sonrra rahatlarım insallah. Hepimize yavrularımızı kucagımıza almak nasip olur insallah.
Sagolasın canım. Rabbim insallah en kısa zamanda yuzunu guldursun, sizlere gercekten dua ediyorum. Rabbim kabul buyursun insallah
Içinde şüphe kalmasın en kisa zaman da yaptır canim o zaman kaç aydır istiyorsun bebek merak ettim :)
resmini koayabiliyosan biz de bakalım mı:44:
Canım aslında ben 5 aydır filan istiyordum, ama esim hazır hissetmedigi icin korunuyorduk. Ben uzuluyordum bayagı aglıyodum filan hic istemicek zannediyordum 😔, ama korunmayı tam olarak nisan ayında bıraktık.
Canım telefondan giriyorum bi deniyim, eger sizde gorurseniz gercekten bayagı rahatlarım
günaydın batdaş
nasılsın? ben yumurtam oluşmuş mu diye gittim dr.a
salı tekrar çağırdı. cumartesi 14.6 mmdi. çatlaması için yaklaşık 20 mm olması lazım. ya gelişmicek ya da çooook geç yumurtlıcam. anlıcağın benim bat daha ileri tarihe gidebilir. gerçi belli olmuyo. geçen ay 4 gün erken oldum mesela. sende ne var ne yok. çalışmalara devam mı?
Günaydın canım,ben herhangi bir kontrol yapmadığım için rastgele gün aşırı çalışma yapıyorum bakalım. Rabbim üç ayların hürmetine inşallah bebeğimi bana bağışlar...
amin tatlım. bu mübarek aylarda dualarımızın bizim için hayırlı olanları kabul olsun.
ben de duanın gücüne çok inanırım. çalış tabi yaw daha çok var nasılssa
telefondan olmuyo galiba emin değilim ama
kan testleri ne kadar ? özel poliklinik yada laboratuarlarda?
ben istanbul anadolu yakasındayım
şimdi formları okuyordum dedim ki gideyim şu hamilelik testine gene bakayım,,, ( çöpe atmadım, annem evde eşime sözüm var ilk üç ay kimseye demeyeceğim diye )
ben testi tuvalette yaptım öyle 5 dakika falan beklememiştim ve şimdi gittim teste baktım ikinci çizgi silikleşmiş,,,,,
kalbim ağzımda,,, ağlamak istiyorum ama ağlayamiyorum,,, eşimde yanımda yok annem yanımda ama sözüm var,,, nutkum tutuldu,,,
umarım hayırlı haberdir,,,
umarım hepimizin hayırlı haberleri olur
hatiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGunaydın arkadaslarr, testimi yaptım 2dk sonra silik bicizgi cıktı, esime gosterdim goruyor musun diye oda evet dedi. Cizgi silik oldugu icin biraz korku var bende, siz ne dusunuyorsunuz?
Günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Leble inşallah hamilesindir. Rabbim tüm isteyenlere versin çok bekletmeden hayirlisiyla..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin arkadaslar.
Uhibbuke'cim beni listeden silebilirsin. Aranizda olucam ama artik deneme yapmicam bebek icin.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
uhibbuke bekleme kıs valla ben çok rahatım ayın kaçı batıma ne kadar kaldı die hesap etmiorum nasıl olsa olmayacak die ama sende başka şeler düşün ayrıca kendinide yorma gerçekten yaptığın şey ii deil fazla yoruluorsun
Uhibbuke bu ay ben de fos çıktım sanırım. Sabah lekelenmem başladı maalesef. Benim batı belirsiz diyebilirsin canım. Yoruldum artık her ay her ay umutsuzluk, mutsuzluktan. Rabbim görüyor vardır bir bildiği diyorum.. Bu arada LEBLE ve HATIN silik test de pozitif sayılır bir kan testi verin siz. Hayırlı olsun:thumbup:
Canım ben ilk yumurtlamadan sonra 6. gün yaptım ertesi gün silik çizgi vardı laboguick strip test mükemmel en erken o gösteriyor, sonra 9. gün yaptım çok belirgin çıktı ama bu teste garanti veririm başka markaya veremem
Daha yeniymis canim. Inşallah hamilesindir.
hatiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamammm :) umutdaşımmmm :)))
ayy hadi kan testi yaptır da içimiz rahat etsin :))9
canım telefondan olmuyordu, bilgisayara attım ama hata veriyor koymuyor resmi anlamadım:44:
Ben ist avru. yakasında 25 e yaptırmıştım ... Burda ki özel de 15 miş... hastaneye göre degişiyo galiba:)
Ayyyy hadi inşallaahh kesinleşsinde hayırlı haberle dön bize :)
hatiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamammm :) umutdaşımmmm :)))
ayy hadi kan testi yaptır da içimiz rahat etsin :))9
Hoşgeldiinnnn
Burayı çok seviceksin bence :)
Bat ı nı söylersen listeyeekleyebilirim :)
Denem yapmasan da korunmıcan sonuçta ve bi de bakmışsın rabim ol demiş :)
İstersen yine bat tarihlerini yazalım kalsın ama yine de sen bilrsin :)
manevi bat daşlarımız diye silmek istemediklerimi ayrı başlık mı yapsaamm
İnşşşalllaahh beklemediği anda hamile kalanlardan olursun sendee
Dün halılar btti ama bende bittim nasıl bel agrısı anlatamam
bebegin tutunmasını çok mu etkiler acaba ? tabi varsaaa :)
Üstüne görme olma ihtimalin yok mu ?
bat ı belirleyince yazalım bence :)
ama şu umutsuz laflarını ve ruh halini bi kenara bırakmalısın
Rabbimden ümit kesmek bize yakışmaz demekki biraz daha duanın ve sabretmenin vakti
ya bu testin ovu testlerini alırken gebelik testini de almadıgıma nasıl pişman oldum anlatamam
Şimdi sipariş versem 3 gün sonra gelcek, 3 gün daha bekliceksem 2 gün daha bekliyim direk kan testi yaptırcam bu ay öyle karar verdim :)
Tabii olmazsammm :)