Batdaşım sevdim bunu :) dersler xoğun biraz. Ama bu sanci beni bayagi bi korkuttu eger oyleyse de bukadar gev yumurtlamak ta biraz garip bir duygu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))
Evet bat ları birlikte bekliyoruz :)
Bazen adet döneminde bile döllenme oldugnu düşünürsek geç yumurtlamak normal olabilen bişey :)
Kafana çok takıp stresle hormonların dengesini şaşırtma :))
napiosunn bitti mi işlerin canım benim
Bitmedi cemrem yaaaa
ama az kaldı :)
Dün ögleden sonra kendime tatil verdim eşimle birlikte bi arkadaşa gittik 3 aile birilkte güzel bi gündü kafa dagıtmış oldum :)
ama akşam saatlerce tül ütüledim
sonrada gece sızdım :)
özgee napıosuuunnn? ben bugün doktora gittim. dedim ben erken regl oldum 4 gün. çatladıktan sonra 14 gün sonra olmam gerekmiyo muydu? evet hatta 16 günü bile bulabiliyo dedi. acaba rahim mi kalınlaşamıyo yumurta mı tutunamıyo dedi. reglden sonra gelseydin bakardık belki bi fikrimiz olurdu dedi. geç geldin çok dedi
neyse şimdiki yumurta durumuna baktı. 14.6 mmlik bi yumurta gördü. 18. gün için küçük bi yumurta ama belki geç yumurtluyosundur salı mutlaka gel dedi. 21. gün yani. yumurta gelişirse rahimi besleyen ilaç başlayabiliriz sana dedi. progestanmış adı ilacın.hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş. ben de rahim filminden bahsetmedim doktor böyle konuşunca. bakalım salı nolcak
Salı günü gitmeyi ihmal etme canım dikkat et:)
progestan bende bi iki ay önce kulanmıştım...normalde düşük riski olanlar veriyolar 100 mg ya da 200 mg şeklinde hapta var fitilde var...
Progestan normade yumurta döllendikten sonra yumurtanın rahime tutunmasını saglayan hormon,, dolayısıyla ilaç da bu konuda takviye oluyor :)
İnşallah işe yarar canım yaaa :)
inşallah hep beraber alırız güzel haberleri özgecim. Allah'ın takdiri artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi onun takdiri. uhibbike kendini temizliğe fazla kaptırdı. bebek varsa diye korkuyorum onun için. yormasa kendini çok keşke.
ayyyyyy düşünceli arkadaşım beniimmmm çok teşekkür ederim :)
evet yaa mecburi temizlik dedim cuma günü koltukları yıkadım bitti bugünde büyük bi halı ve yatak odasının yollukları var
Dün ikindiden sonra bayaga sancım oldu ama hamileikle alakası yoktur zira yumurtlamayı geçeli 5 gün oldu :))
Hakkımda hayırlısı olsun inşallah yaaa:)
ben ümitsizim malum hastalığımız var o yüzden bu ay beklemiyorum artık bekleyebilceğimi bile sanmıorum olursa rabbimin hediyesi olacak çünkü tıbben olmaz denildi zaten ama rabbim ol derse olacak ben eminim uhibbike evet çok temizlik yapıor ama bişi olmaz yaaa rabbim nasip edecekse hiçbişi olmaz ben eminim
saol iyi temennin için özgecim :)
Ya normalde temizlik mübtelası deilim de o açıkcası o akşam gelen çocuk (4 yaşında ) afedersiniz holde işeyip bütün evi gezdi
mecburen yapmak zorunda kaldım
((
Batım 11 mayıs
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aramıza hoşgeldin bat ını ekledim inşallah müjdeyi verirsin :))
Arkadaşlar size çok ömemli bişi danışmak istiyorum. Bu benim bebek isteyeli ikinci ayım. Çokta üstüne düşmüyorum çünkü vajinismusu yeni yendim cinselliği benimsemek daha önemli bnm için. Fakat eşim etrafın baskısı ve yaşı dolayısıyla çok bebek istiyor. 3 hafta kadar önce regl sancısı içim doktora gittiğimizde bebek istiyoruz biz dedi ve doktor hemen klomen yazdı. Bende ilk defa deneme yaptık bi kaç ay geçsin öyle kullanayım dedim. Vücuduma hemen hormon yüklemek istemedim. Dün eşimle bu konu yüzünden tartıştık madem çocuk istemiyordun niye evlendin dedi bana hemen klomene başlamamı istiyo. Ben acele etmenin gereksiz olduğunu annemin bir buçuk yıl sonra bana hamile kaldığını anlattım ama anlamıyor. Velhasıl sizce ilaç kullanayımmı kullanmayayım mı? Bu arada ben 19 yaşındayım o 29. Şimdiden teşekkürler..
Öncelikle arkadaşım burda kim sana ne fikir verirse versin önemli olan senin ne istedigin ve eşinin durumu...sonuçta eşini ve verdiğin karar sonucunda yaşanabilecekleri sen daha iyi biliyorsun...
Ama ben olsaydım ne yapardım diye düşündüm...ilaç kullanmazdım...Benim bi arkadaşım 19 yaşında evlendi ve 2 yıl olmadı onunda eşi ile arasında 9 10 yaş var.... doktorlar yaşı küçük oldugu için hormonların tam gelişmedigini normal oldugunu söyledi...
yani daha yaşın küçük hemen vucuduna yan etkileri olacak hormon takviyesi yapmamanı tavsiye ederim...
ayrıca eşinin söylediği de bence kırıcı... ne yani o da sadece çocuk yapmak için mi evlenmiş oluyo bu durumda...kusura bakma biraz agır oldu ama tuhaf bi uslup yani...
Bence eşin seni seviyorsa sabretmelı beklemeli seni anlamalı...herşeyden çok seni düşünmeli...
evlilik "ben" den geçip "biz" olmak degil mi.?
(Not:yine söylüyorum bunlar benim bakış açım, bana dogru gelen bu düşünceler ya da işime yarayan tarifler sende yalnış olabilir ya da bu tarif sizin evliliğinizin formulune uymayabilir
)
Allah yardımcın olsun canım...yalnış birşey dediysem affola