:)) Çok sekersiniz. Demek fazil sayin bu şekilde arkasında duruyorsunuz. O halde (pekçok halde hatta)sarfettiginiz sözler sizin için geçerli.Kutsal bilgi kaynagi akit demek istemiski körler sagirlar birbirini agirlar :))
Sen neden ısrarla akit paylasiyorsun?:)) Çok sekersiniz. Demek fazil sayin bu şekilde arkasında duruyorsunuz. O halde (pekçok halde hatta)sarfettiginiz sözler sizin için geçerli.
Tek bilgi kaynaklari ahaber ve akittir ondan dolayi defnehanSen neden ısrarla akit paylasiyorsun?
Sonra agliyorsunuz ama aynı üslupla karşılık bulunca "Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyorlar , dinimize saygı duymuyorlar , başörtülü bacimiza yobaz dediler diye "
Hayır bir de çok azsiniz şükür bitiyorsunuz filan bunu öğrendiler.Tek bilgi kaynaklari ahaber ve akittir ondan dolayi defnehan
Reis en az 3 5 yapin dedi ya ondan dolayi heraldeHayır bir de çok azsiniz şükür bitiyorsunuz filan bunu öğrendiler.
Terör olayında birlik olalım mesajları yazanlar bunlar .
Nerede azız onu da anlamadım .
Bizim yumurtalarimizi su an dondurdular bunlar sürekli üremeye mi karar verdiler ? Ne demek istemiş.
İsmi de çok ironik ak it :)Akit mi
Ay bunu hiç farketmemiştim. Süper bi tespitİsmi de çok ironik ak it :)
Akit ten haber paylaşmak yasak değil. Neden bu kadar kiskiriyorsunuz hiç anlamıyorum sizi.Bir de ismi bölerek bel altı yapmak ilkokul çocuklarının işi biliyosunuz.Sen neden ısrarla akit paylasiyorsun?
Sonra agliyorsunuz ama aynı üslupla karşılık bulunca "Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyorlar , dinimize saygı duymuyorlar , başörtülü bacimiza yobaz dediler diye "
Reis dediğiniz,sizin branş arkadaşınız değil daha seviyeli bir uslup kullanın lütfen.Reis en az 3 5 yapin dedi ya ondan dolayi heralde
Bu mesaj da pek konuyla ilgili degil zannimca :)) kendinizden olmayanlari da azalarak bitin inş demek ne kadar etik.Azsiniz şükür. Azalarak da bitin:)
Genelde akit vb yarınları okuyanlarla muhattap olmayı tercih etmem ama yine bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Ah şu benim aydın eğitimci hizmet aşkıyla yanan tarafım. Öncelikle Bu Ada'm reisi Cumhur değil mi? Reis dendiğimde Burda ki seviyesizlik nerde ? Bi de kimse branş arkadaşına Reis demez meslektaşım der. Son olarak Beddua etmek size çok yakışıyor :))))Reis dediğiniz,sizin branş arkadaşınız değil daha seviyeli bir uslup kullanın lütfen.
Birde konu dışı yorumdan ban yersiniz inşallah.
İyi forumlar.
Alkali, haberin sonunu okursanız alakayi kurarsiniz.Bu mesaj da pek konuyla ilgili degil zannimca :)) kendinizden olmayanlari da azalarak bitin inş demek ne kadar etik.
Ben de anlamadim şimdi cumhurbaskanina hakaret etti diye kib lenmis de olabilirim :)) inş ban yersin dedigine gore. Beddua iyi kötü kimseye yakismiyor inş arkadasim bu huyundan vazgeçerGenelde akit vb yarınları okuyanlarla muhattap olmayı tercih etmem ama yine bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Ah şu benim aydın eğitimci hizmet aşkıyla yanan tarafım. Öncelikle Bu Ada'm reisi Cumhur değil mi? Reis dendiğimde Burda ki seviyesizlik nerde ? Bi de kimse branş arkadaşına Reis demez meslektaşım der. Son olarak Beddua etmek size çok yakışıyor :))))
Yo bi hakaret yok Ada'mın ünvanı bu zaten reisi Cumhur. Bedduaları benim hoşuma gidiyor özellikle hiçbirinin tutmaması bana çok eski bir atasözünü hatırlatıyor. Konunun sahibi konuyu başka alanlara taşıyınca bizde ister istemez cevap veriyoruz baştan sona bir daha okudum her yorum birbiriyle bağlantılıBen de anlamadim şimdi cumhurbaskanina hakaret etti diye kib lenmis de olabilirim :)) inş ban yersin dedigine gore. Beddua iyi kötü kimseye yakismiyor inş arkadasim bu huyundan vazgeçer