- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
Ağzını öperimBen öyle düşünerek oy vermiyorum.Siz böyle düşünerek oy verdiğinizde diğer partilere oy verenlere dinsiz diyor olmuyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzını öperimBen öyle düşünerek oy vermiyorum.Siz böyle düşünerek oy verdiğinizde diğer partilere oy verenlere dinsiz diyor olmuyor musunuz?
Seni severim ZeyMurEl ,çoğu zaman aynı düşünceleri paylaşmasakta yorumlarını zevkle okuduğum nadir insanlardansın.O zamanlar CHP tek parti miydi peki.SHP,CHP,DSP de vardı.DSP 1999 seçiminde iktidar bile oldu,peki becerebildi mi?Bir daha ki seçiminde oy düşüklüğüne uğramadı mı?3 parti tek partide toplandı,daha güçlü bir sol olması gerekmez miydi?Bu millet sol partilerin iktidarını da gördü,sağ partilerin de ,ona göre oy verdi.Sen şu an CHP den memnun musun?Söylemlerini başarılı buluyor musun?Çoğunuz bulmuyorsunuz eminim,ama konu bize gelince hepimiz bilinçsiz oy veriyoruz,kömüre makarnaya ,yola,dine oy veriyoruz.Hadi diyelim biz ona oy veriyoruz,siz neye oy veriyorsunuz,Atatürk'ün partisi olmasının dışında.
Ay çok haklı. Bütün gün iş yerinde nette takılıp tatil yerleri bakan, instagram'da fotoğraf atan üniversite mezunu plaza işçileri ve memurlar; sabahlara kadar bilgisayar oyunu oynayan, sosyal medyada bir iki espri kasmaya çalışan, dünya meselesi gibi uzun uzun dizi yorumları yazan üniversite öğrencilerimizin tabii ki de oy bakımından ayrıcalıklı olması lazım.
Kizim dur daha tarihh okicizzz taaa islamiyete gec fazlasini dunya tarihinede bakicizzzz.Ne mutluyum hala iktidar olmasindan ama Allahtan dilegim herkesin gozunun acilmasi dur bir de gune ozel bir paylasim yapayim.Öffff gene boş konuşma yaşlanmismi bu yoksa kasetmi çıkaracak yada Erdoğan iftara davet etmedimi i bunu
Alakaya gelKizim dur daha tarihh okicizzz taaa islamiyete gec fazlasini dunya tarihinede bakicizzzz.Ne mutluyum hala iktidar olmasindan ama Allahtan dilegim herkesin gozunun acilmasi dur bir de gune ozel bir paylasim yapayim.
Eki Görüntüle 1850895
Dur daha durrr.. biz ne alakalar goruyoruz bu neeee kiAlakaya gel
Evla sen üniversite bitirdin mi ?Dur daha durrr.. biz ne alakalar goruyoruz bu neeee ki
su konuda haklısınız ülkede inşaat sektörüne ciddi yatırım yapılıyor ama saglık konusunda deneyimli biri olarak katılmam mümkün deil,öncelikle teknoloji cagına denk gelmesini mevcut iktidarın basarısı olarak algılamak bana mantıklı gelmiyor.ilacını alırken az ödemek ? yaslılık aylıgı vs bunlar hep sgknın icraatleridir bunlar olurken cocugunuzun 65 yasına kadar çalışacagı gerceginden faydalanıyorsunuz yani cocugunuzun gelecek neslin emeğini sömürüoruz,extra bi sosyal hak yok.en son ne zaman devlet hastanesinde ultrason cektirdiniz bilmiorum ama 2 aydan önce gün olmuyor.böyle düşünenlerle aynı ülkede mi yaşıyorum anlamakta zorlanıyorum.eğitim sistemimizden bahsedilmemiş ama eğitim sistemimiz özelleşti eskiden 2,3bin liraya dershane sisteminden faydalanırken artık 3 ila 5 katı ödeyerek temel liseye kayıt olunabiliyor.devlet tesvikinden herkes faydalanamıyor.dershaneler kötü derken daha beteri geldi.ülkedeki eğitimcilerin çogu devlette calışmak isterken devlet okulları boş ,mezun gençler özel okulların kucagına itiliyor.ufacık kadrolar için torpillilerin arasından sıyrılarak atanma umudu tasıyorlar.90dan az puan almama ragmen 5 sene bekledim ordan biliorum. eğitim seviyesi sürekli yapılan değişiklikler yüzünden yerlerde bknz ygs sonuçları mat ortalaması yanlış hatırlamıosam 5. ve en önemlisi yargıya güven,bagımsız yargı.daha da önemlisi ayrılmış,birbirini anlamayan toplum yapısı ve idarecilerin bunu sürekli körüklemesi...Yani oyle eski bi cagda yasiyoruz ki dogru haklisiniz.millet sadece ampul diyo ok diyo hilal diyo ona gore oy veriyo.yani ne tv var ne radyo var.ne yapilan yollar goruluyor ne kopruler ne hastaneler ne camiler ne kultur merkezleri ne metrolar ne metronusler...yasli parmagini basan amcam hastaneye gidince randevusunu alip gelmis olmuyor, ilacini alirken az odedigini farketmiyor, yaslilik ayligi almiyor dogru sizde haklisiniz ya.okuma yazma bilmeyen teyzem bakima muhtac cocugu icin devlet uardimi almiyor, bakima muhtac yaslisi icin aylik almiyor, evladini askere gondermis fakir teyzem aylik almiyor, vs de vs. DOGRU SADECE SEKLE OY VERIYORLAR!! Icraatleri goremiycek kadar cahiller hatta akillari yokki algilayabilsinler(!!!) degil mi?
su konuda haklısınız ülkede inşaat sektörüne ciddi yatırım yapılıyor ama saglık konusunda deneyimli biri olarak katılmam mümkün deil,öncelikle teknoloji cagına denk gelmesini mevcut iktidarın basarısı olarak algılamak bana mantıklı gelmiyor.ilacını alırken az ödemek ? yaslılık aylıgı vs bunlar hep sgknın icraatleridir bunlar olurken cocugunuzun 65 yasına kadar çalışacagı gerceginden faydalanıyorsunuz yani cocugunuzun gelecek neslin emeğini sömürüoruz,extra bi sosyal hak yok.en son ne zaman devlet hastanesinde ultrason cektirdiniz bilmiorum ama 2 aydan önce gün olmuyor.böyle düşünenlerle aynı ülkede mi yaşıyorum anlamakta zorlanıyorum.eğitim sistemimizden bahsedilmemiş ama eğitim sistemimiz özelleşti eskiden 2,3bin liraya dershane sisteminden faydalanırken artık 3 ila 5 katı ödeyerek temel liseye kayıt olunabiliyor.devlet tesvikinden herkes faydalanamıyor.dershaneler kötü derken daha beteri geldi.ülkedeki eğitimcilerin çogu devlette calışmak isterken devlet okulları boş ,mezun gençler özel okulların kucagına itiliyor.ufacık kadrolar için torpillilerin arasından sıyrılarak atanma umudu tasıyorlar.90dan az puan almama ragmen 5 sene bekledim ordan biliorum. eğitim seviyesi sürekli yapılan değişiklikler yüzünden yerlerde bknz ygs sonuçları mat ortalaması yanlış hatırlamıosam 5. ve en önemlisi yargıya güven,bagımsız yargı.daha da önemlisi ayrılmış,birbirini anlamayan toplum yapısı ve idarecilerin bunu sürekli körüklemesi...
Sen sagliktan iyi anliyormussun ben ise tam icindeyim...nereden nerelere geldigimizin tamda farkindayim bu yaklasimla kimseyi ikna edemezsin.nefesin cumlelerin bosa.biz egitimli nesil asil biliyoruz farkin farkindYayiz okey.
Universite terkim canmEvla sen üniversite bitirdin mi ?
Uffffff sorma biz eskiden sabah 5 te kalkar hastaneye sira yazdirmaya giderdik.simdi sak.int sak telefom aninda al randevu yaa okmeydani arastirmaya gittim.pufffff ozel.hastane halt etmis.isine gelen isine geleni gorur evde yasli hizmeti aile hekimligi neler saysam bilemedim.Sen sagliktan iyi anliyormussun ben ise tam icindeyim...nereden nerelere geldigimizin tamda farkindayim bu yaklasimla kimseyi ikna edemezsin.nefesin cumlelerin bosa.biz egitimli nesil asil biliyoruz farkin farkindYayiz okey.
Ben de öyle tahmin etmiştimUniversite terkim canm