Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reis dedim diye uslupsuz olduk iyi mi.zira beddua etmek üslup kavraminin neresinde yer aliyorDediğim gibi akit paylaşıp üsluptan dem vurmak ah bu ileri goruslulugum .
Reis dedim diye uslupsuz olduk iyi mi.zira beddua etmek üslup kavraminin neresinde yer aliyor
tebrik ederim.güzel had bildirmişsinizGenelde akit vb yarınları okuyanlarla muhattap olmayı tercih etmem ama yine bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Ah şu benim aydın eğitimci hizmet aşkıyla yanan tarafım. Öncelikle Bu Ada'm reisi Cumhur değil mi? Reis dendiğimde Burda ki seviyesizlik nerde ? Bi de kimse branş arkadaşına Reis demez meslektaşım der. Son olarak Beddua etmek size çok yakışıyor :))))
tipik akp yanlısı.verecek cevap bulamayınca ben seninle muhatap olmuyorum sana iyi günler hıhNeyse beni çekmeye çalıştığınız polemiğe girmemek adına size cvp vermiyorum. Varsa habere yorumunuz yapın.Haber kaynağının ne olduğu değil haber hatirlatirim. Aksini yapanlarin ise gerektiği renge bürünmeleri dileğiyle.
Hayırlı forumlar.
Size hem hem aciyorum hem gülüyorum ehlikeyf fazil sayin konusmalarindan hic haberiniz yok.Zira onu savunmazdiniz.Hos sizden bekliyorum herseyi.Peki burada fazil say a hakaret edilmiyor mu piyanist kufurbaz diye.erdogan a reis dedik hakaret oldu fazil say a siz kufurbaz diyorsunuz.hem din konusunda ahkam kesersiniz hem de bir insani kufurle suclamanin şirk oldugunu unutursunuz.
Belki o aciklamalarindan sonra tovbe etmistir ne biliyorsun ya da Allah hidayet verecektir sizden daha iyibir kul olacaktir o yuzden direkt kufurbaz diye dinden cikarmak cok mu doğru.Size hem hem aciyorum hem gülüyorum ehlikeyf fazil sayin konusmalarindan hic haberiniz yok.Zira onu savunmazdiniz.Hos sizden bekliyorum herseyi.
Beni zorla polemige cekiyorsunuz.Sizin yuzunuzden ban yersem kendime de aciycam.
azalarak bitin...cümleyi ,düşünceyi çok ürkütücü buldum.Azsiniz şükür. Azalarak da bitin:)
Acaba onun kadar kim adam olmus.Halkin sectigi adama yapilan hakarete bakin.Ne hakla kime kimi anlatiyosun .O halk secti o adami.'Küfürbaz' piyanist Fazıl Say, Erol Evgin'in tepki çeken "Cahiller muhtarını seçsin" sözlerine arka çıktı.
Piyanist Fazıl Say, Erol Evgin'in tepki çeken 'Cahiller muhtarı seçsin eğitimliler belediye başkanını' sözlerini savundu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çıkışını eleştirdi.
ERDOĞAN: NE CİNS ADAMLAR
Erdoğan, Evgin için “Bunlar ne cins adamlar. Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur? Önce millete saygı duyacaksın, saygı, bu milletin hiçbirini küçümseyemezsin” demişti.
İşte Say'ın sosyal medya hesabından Erol Evgin'e verdiği o destek satırları:
"Erol Evgin ve sanatçı olmak üzerine bu kabus gibi cümlelerin ardından bir cümle de ben ekleyeyim; kendisini 8 yaşımdan beri tanırım, Aydın bir insandır, mütevazidir, vatanseverdir, eğitimli olmak üzerine verdiği röportajda söylediği şeylerin çoğunda haklıdır, cesur davranmıştır, ve cesur davranan herkes gibi kafasına tokmak inmiştir.
Çok da şaşırmadı kimse. Gereksiz, orantısız, haksız bir 'zılgıt'… İyi hoş da; ey halkımız; Peki ne olunmalı? Eğitimsizlik mi iyi? Günlük kazancı 30 binin üzerindeki Fatih Terim gibi Avrupa 17. olup elenip dönünce mi mutlu oluyorsunuz? Hayır olmuyorsunuz! Sayıca çok olmak her konuda haklı olmak değil elbet. En azından, biraz saygı…"
http://m.yeniakit.com.tr/haber/fazil-say-erol-evgine-destek-cikti-188027.html
Eğitimsizlik iyi değil tabi ki. Ama eğitimsiz kişilere sen cahilsin karışma bir şeye deyince yok olmuyorlar. Aydın insanlar bir el atsın da eğitimsizlik azalsın o zaman. Bu konuda Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını çok beğenirim. Düşüncelerimi çok iyi yansıtır.ey halkımız; Peki ne olunmalı? Eğitimsizlik mi iyi?
Öncelikle allah rağzı olsun değil razı olsun. Bu yorum üzerine savunduğun Adama dön bir bak istedim.Acaba onun kadar kim adam olmus.Halkin sectigi adama yapilan hakarete bakin.Ne hakla kime kimi anlatiyosun .O halk secti o adami.
Neyse .. sukurler olsun .Allah ragzi olsun kendisinden iyi ki hala devletimizi yonetiyor.Bu akillara devlet kalsa zaten vayyy halimize.O yuzdende yillarrrrdir iktidar koltugunu ruyalarinda bile goremiyorlar.
Acıyor musun? Hemde bu banlı halinle. Neyse ben kkcığımda dolanıp az topik okuyup yorum yapayım. Sen acımaya devam et bize cicimSize hem hem aciyorum hem gülüyorum ehlikeyf fazil sayin konusmalarindan hic haberiniz yok.Zira onu savunmazdiniz.Hos sizden bekliyorum herseyi.
Beni zorla polemige cekiyorsunuz.Sizin yuzunuzden ban yersem kendime de aciycam.
Turk dil kurumu mu geldi sanane arkadasim ne yazdigimdan.Allah ragzi olsun ben boyle yazdim.Öncelikle allah rağzı olsun değil razı olsun. Bu yorum üzerine savunduğun Adama dön bir bak istedim.
Sana ne kaldı ya bu devirde ay çok komik. Cevap bulamayınca sana ne de çık işin içinden çok havalısın gerçektenTurk dil kurumu mu geldi sanane arkadasim ne yazdigimdan.Allah ragzi olsun ben boyle yazdim.
Okiii...
Ne buyuk insansin RTE
Canim Mune ilet mesajini topiklerdeki yazim hatalarini duzelteyim abla de bariSana ne kaldı ya bu devirde ay çok komik. Cevap bulamayınca sana ne de çık işin içinden çok havalısın gerçekten