Fazıl Say, Erol Evgin'e destek çıktı

Reis dedim diye uslupsuz olduk iyi mi.zira beddua etmek üslup kavraminin neresinde yer aliyor

Reislerine bir şey söyleyince cildiriyorlar geçenlerde yemek topiginde bir arkadas koyun yazmış ama alakasız bir şey Hahahaha hemen saldırmislar kıza.
Bazı kelimelere kavramlara hassas oluyorlar kendileri söz konusuysa

tebrik ederim.güzel had bildirmişsiniz

tipik akp yanlısı.verecek cevap bulamayınca ben seninle muhatap olmuyorum sana iyi günler hıh

Peki burada fazil say a hakaret edilmiyor mu piyanist kufurbaz diye.erdogan a reis dedik hakaret oldu fazil say a siz kufurbaz diyorsunuz.hem din konusunda ahkam kesersiniz hem de bir insani kufurle suclamanin şirk oldugunu unutursunuz.
Size hem hem aciyorum hem gülüyorum ehlikeyf fazil sayin konusmalarindan hic haberiniz yok.Zira onu savunmazdiniz.Hos sizden bekliyorum herseyi.
Beni zorla polemige cekiyorsunuz.Sizin yuzunuzden ban yersem kendime de aciycam.

Size hem hem aciyorum hem gülüyorum ehlikeyf fazil sayin konusmalarindan hic haberiniz yok.Zira onu savunmazdiniz.Hos sizden bekliyorum herseyi.
Beni zorla polemige cekiyorsunuz.Sizin yuzunuzden ban yersem kendime de aciycam.
Belki o aciklamalarindan sonra tovbe etmistir ne biliyorsun ya da Allah hidayet verecektir sizden daha iyibir kul olacaktir o yuzden direkt kufurbaz diye dinden cikarmak cok mu doğru.

Acaba onun kadar kim adam olmus.Halkin sectigi adama yapilan hakarete bakin.Ne hakla kime kimi anlatiyosun .O halk secti o adami.
Neyse .. sukurler olsun .Allah ragzi olsun kendisinden iyi ki hala devletimizi yonetiyor.Bu akillara devlet kalsa zaten vayyy halimize.O yuzdende yillarrrrdir iktidar koltugunu ruyalarinda bile goremiyorlar.

ey halkımız; Peki ne olunmalı? Eğitimsizlik mi iyi?
Eğitimsizlik iyi değil tabi ki. Ama eğitimsiz kişilere sen cahilsin karışma bir şeye deyince yok olmuyorlar. Aydın insanlar bir el atsın da eğitimsizlik azalsın o zaman. Bu konuda Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını çok beğenirim. Düşüncelerimi çok iyi yansıtır.

Johan Vilhelm Snellman'ın hayatını konu alan, Grigory Petrov'un kaleme aldığı, Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı kitap hem Türkiye'de hem de Bulgaristan'da büyük beğeni toplamış, Mustafa Kemal Atatürk'ün emriyle tüm askeri okullarda okutulması zorunlu tutulmuştur.

"Ne zaman bizim küçük milletimiz, büyük komşularından daha yüksek bir uygarlığa sahip olursa, ancak o zaman tehlike savuşturulmuş olur!..”

Aydın olmak demek, modaya uygun elbise, şapka giymek ve kolalı gömlek giyinmek demek değildir. Aydın kesim, halkın beyni konumundadır. Halkımız sizi iyi bir eğitim aldıktan sonra yüksek bir gelir elde edesiniz, geceleri eğlenesiniz diye sizi o konuma getirmemiştir. Böyle olanlar gerçek aydın olamazlar. Onlar yozlaşmışlardır.Eğitim almış olanların tümü millî düşünceyi geliştirmeye, millî ruhu uyandırmaya, millî iradeyi güçlendirmeye mecburdurlar. Köylülere, işçilere, halkın alt kesimlerine nasıl daha iyi bir konuma yükselebileceklerini öğretiniz

Bütün Suomi’yi büyük bir aile kabul ediniz. Bütün ülkeye de o gözle bakınız. Unutmayınız ki, en yoksul kömürcü, kantarcı, hizmetçi ve dul kadın, bütün bir Fin milleti, sizin kardeşleriniz, hemşerileriniz ve yurttaşlarınızdır. Bunları eğitmek ve uygarlıkta daha kadim olan milletlerin arasına sokmak sizin görevinizdir. Unutmayınız ki, halkın cehaleti, kabalığı, alkol düşkünlüğü, hastalıklı oluşu, sefaleti, kötü ahlâklı oluşu, bütün bunların hepsi sizin kendi utancınız ve suçunuzdur!

Halkımızı unutmayınız!.. Sizler hepiniz, bu halkın arasından yetiştiniz. Oysa şimdi ne yapıyorsunuz!? Bilgisiz kardeşlerimizden kaçıyor musunuz? Yoksa halkımızın daha iyi bir konuma yükselmesi için çözümler mi düşünüyorsunuz? Halkımızı uyandırmak ve kültürel düzeyini yükseltmek için neler yapıyorsunuz?"

Öncelikle allah rağzı olsun değil razı olsun. Bu yorum üzerine savunduğun Adama dön bir bak istedim.

Eklentiler

• image.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 82
Acıyor musun? Hemde bu banlı halinle. Neyse ben kkcığımda dolanıp az topik okuyup yorum yapayım. Sen acımaya devam et bize cicim

Turk dil kurumu mu geldi sanane arkadasim ne yazdigimdan.Allah ragzi olsun ben boyle yazdim.
Okiii...
Ne buyuk insansin RTE
Sana ne kaldı ya bu devirde ay çok komik. Cevap bulamayınca sana ne de çık işin içinden çok havalısın gerçekten

Sana ne kaldı ya bu devirde ay çok komik. Cevap bulamayınca sana ne de çık işin içinden çok havalısın gerçekten
Canim Mune ilet mesajini topiklerdeki yazim hatalarini duzelteyim abla de bari
Ay acaba hatali bir kelime kullandim mi kullansakda ne cezasi var abla Mune
Secim zamani baslamisti bu yorumlar o degil bu bu degil su isiniz yok anlasildi .konuya canim kisiye degil su lafi soylemekden dilimde tul bitti ayyy pardon tuy...

Bu topiğin yaş ortalaması nedir hanımlar? Çocuk gibi kavga etmenin anlamı var mı?

Bu sözler Fazıl Say'dan destek görmese şaşardım .

Titri belli , zikri belli .

Evginin sözleri maksadını aşmıştır . Kimsenin haddi değil insanları sınıflandırmak .
T.C vatandaşı isen ve 18 yaşını doldurduysan , akıl sağlığında yerinde ise gider oyunu kullanırsın .

Şu insan okumamış , dur onu yönetecek adamıda onun yerine ben seçeyim , o bi halttan anlamaz demek elitist bakışın nirvanasıdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…