Erdoğan'dan Erol Evgin'e Şok! "Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne "

benmi sorgulayim kendimi yoksa senmi, ben bebek katiline oy vermedim sülocular düsünsün :KK14:
siz cok bilmissiniz bizler cahil ondan masum cocuklari daga cikariyorsunuz
süloda pkkci bunu inkar etmiyor sende inkar etme
Tek bir bebeğin tırnağana kim zarar vermiş ise kim bebek katili ise bütün kötü dileklerim onunla olsun ve artık söylenecek sözüm yok size

Tek bir bebeğin tırnağana kim zarar vermiş ise kim bebek katili ise bütün kötü dileklerim onunla olsun ve artık söylenecek sözüm yok size
o cahil dediginiz kisim vermedigine göre kimin verdigini biliyoruz demi
ha simdi diyekceksinizki sizin Reis sayin apo dedi ama o sizin sülonun tapti apo gibi bebek öldürmedi

burdaki bazi iki yüzlüleri kaldiramiyorum
apocularla kanka olurlar el birligi yaparlar olsun AKP karsiti fark etmez

ha simdi diyekceksinizki sizin Reis sayin apo dedi ama o sizin sülonun tapti apo gibi bebek öldürmedi

Buradaki iki yüzlüler çeteler bölücüler geziciler sizin dışınızda hain olan herkes
Bülent Arı aslında kendi açısından çok ta haksız sayılmaz

işin gelmiyor tabi tayyonun koyunlarıyla mutlu mesut geçinip gidiyorlar dur şimdi niye uyandırdın diyor yarası var fena gocunuyor haklı falan düşünmek yapacağı en son iş zaten düşünse bölemi olurdu velhasıl sözün özü ,tebrikler erol evgin alkışlıyorum..

Bence sasirmaman lazim.Akp ye karsi chp, hdp, paralel tek yurek olmadilarmi sasirmamak gerek.

Bence sasirmaman lazim.Akp ye karsi chp, hdp, paralel tek yurek olmadilarmi sasirmamak gerek.
Ya hahahahsgshsgagahah çözüm sürecini yapan siz, Fetullah gulenin adamlarına en kritik yerleri zamanında veren siz hahahahahahahahahhshsh chp diyorlar gahahagshshshahahah

sayin ölacan diyen hatasini telafini etmeye calisan degilde süloooo pkk terör örgütü degil diyenlerrrr diyorum
pkkcilarla daha iyi anlasan arkadaslar diyorummmm

Sen sanatçı parçasını bir mi tutuyorsun geçmişin başbakanı, bugünün cumhurbaşkanı geleceğin başkanıyla?

Çok özür dilerim, bu mesajı yazarken tabağımda bacon, bardağımda şarabım vardı. Bu yüzden kendimde değildim laik hissediyordum, şu an toparlandım ve tekrar cumhurbaşkanımızdan özür diliyorum.

sülocalurlarla anlasan tipler siz yanar döner degilsiniz birbirinizi ppfpflamaya devam dogru yoldasiniz
:KK70:

Çok özür dilerim, bu mesajı yazarken tabağımda bacon, bardağımda şarabım vardı. Bu yüzden kendimde değildim laik hissediyordum, şu an toparlandım ve tekrar cumhurbaşkanımızdan özür diliyorum.

Git şimdi sucuğunu kızart, ayranına biraz daha tuz koy ki tansiyonun yükselsin.

Abdullah Gülü arar oldum adam kibardı nerede oturacağını nerede ne konuşacağını biliyordu.Tam devlet adamıydı hanzo gibi davranmıyordu.
Bu mesajı kib lemistim. Demek devlet adamlarına, ülkenin Başkomutan nina ''hanzo gibi'' demek ban sebebi değil!
Mune Mune

Bu mesajı kib lemistim. Demek devlet adamlarına, ülkenin Başkomutan nina ''hanzo gibi'' demek ban sebebi değil!
Mune Mune
Hala işlem yapılmamış KİB'ler arasında olabilir diye aklınızdan geçmedi mi acaba?
Ünlem koyarak hesap sormadan önce lütfen yaptığınız kiblerin işlem yapıldı raporu gelip gelmediğini kontrol ediniz.

X