- 9 Temmuz 2019
- 2.365
- 1.720
-
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Bunlar hiç aklıma gelmedi. Ama öyle bir bayanla 45dk konuşacak kadar samimi yapısı yok kardeşi veya annesiyle bile en fazla 10dk konuşur. Delil toplarım diye bi anda söylemedimAralarındaki ilişkinin mahiyetini net bilmiyorsunuz, ancak sizden gizleme gereği duyduysa-bu arkadaş(!)ın hiç adı sözü geçmediyse evde (Ki telde 45 dklık bir konuşma, baya samimi bir arkadaşlık demektir ve gıyabında bile olsa tanışık olmanız icap eder), elbette midenizin bulanması normal. Önce bunu netleştirmenin yoluna bakın, eşinizin, karşınızda kendini aklayabileceği bir açıklık bırakmayacak şekilde delil toplayın. Birkaç beğeni ve -balkona çık- mesajı (Ki hak veriyorum size şüphelerinizde), kolay inkar edilebilir.
Aldatıldığınızı ispat edebilirseniz, o kadından da tazminat alabilirsiniz.
Bunun haricinde, eve karşı ilgisizliği ve düşüncesizliği konusunda, sadece lafınızla sözünüzle değil, hareketlerinizle de uyarı çekin. Benzer bir durumu yaşıyor olsaydık, adamın çamaşırını yıkayıp ütüleyivermezdim şahsen, kendimi zerre yıpratmazdım. "Halim yok, içim sıkılıyor, yapasım gelmiyor" deyip çekilin bu süreçte, çocuğunuza kadar düzeniniz olsun. Sizin de sıkılıp bunalmaya hakkınız var, bu boşlukta da olası boşanmada yasal haklarınızı, maddi güvencelerinizi, kredi durumlarınızı araştırın-soruşturun; eşinize aldırabileceklerinizi aldırın, evden satabileceklerinizi satın-biriktirebileceklerinizi biriktirin, maddi olarak da hazırlanın.
Aceleye gerek yok. Şimdi dımdızlak gitmek yerine, yerinizi yapın, geriye de koyun tekmeyi öyle gidin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bankadan kendim çekip eşime vermiştimBireysel ise evet size kalır.
Sadece bu parayı banka yoluyla Kayınpederinizin yada eşinizin banka hesabına yolladıysanız size ait borç olmadığı ispat edebilirsiniz. Diğer türlüsü sizi üzer.
İnşallah istediğim gibi olur herşeyÇözümü söylüyorum işte. Bir süre daha kanıt toplayıp bosanirken tazminat ve nafakani yüksek alacaksın.
Ne gibi şeyler delil sayılıyor peki hiçbir fikrim yok çünkü. Bide 2. Çocuk istiyordu omurgasız adam
Kadından neden tazminat alınabilsin ki ?Aralarındaki ilişkinin mahiyetini net bilmiyorsunuz, ancak sizden gizleme gereği duyduysa-bu arkadaş(!)ın hiç adı sözü geçmediyse evde (Ki telde 45 dklık bir konuşma, baya samimi bir arkadaşlık demektir ve gıyabında bile olsa tanışık olmanız icap eder), elbette midenizin bulanması normal. Önce bunu netleştirmenin yoluna bakın, eşinizin, karşınızda kendini aklayabileceği bir açıklık bırakmayacak şekilde delil toplayın. Birkaç beğeni ve -balkona çık- mesajı (Ki hak veriyorum size şüphelerinizde), kolay inkar edilebilir.
Aldatıldığınızı ispat edebilirseniz, o kadından da tazminat alabilirsiniz.
Bunun haricinde, eve karşı ilgisizliği ve düşüncesizliği konusunda, sadece lafınızla sözünüzle değil, hareketlerinizle de uyarı çekin. Benzer bir durumu yaşıyor olsaydık, adamın çamaşırını yıkayıp ütüleyivermezdim şahsen, kendimi zerre yıpratmazdım. "Halim yok, içim sıkılıyor, yapasım gelmiyor" deyip çekilin bu süreçte, çocuğunuza kadar düzeniniz olsun. Sizin de sıkılıp bunalmaya hakkınız var, bu boşlukta da olası boşanmada yasal haklarınızı, maddi güvencelerinizi, kredi durumlarınızı araştırın-soruşturun; eşinize aldırabileceklerinizi aldırın, evden satabileceklerinizi satın-biriktirebileceklerinizi biriktirin, maddi olarak da hazırlanın.
Aceleye gerek yok. Şimdi dımdızlak gitmek yerine, yerinizi yapın, geriye de koyun tekmeyi öyle gidin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kadından neden tazminat alınabilsin ki ?
evlilik sözü veren diğer kadın mı ? Ayrıca adam söylemedi ise kadın ne bilsin evli olup olmadıgını ?
Iyi de diger kadın bilmiyorsa evli olduğunu, kadının suçu ne ?Son haliyle tazminat hakkı hala var mı bilmiyorum (Belki de kaldırılmıştır) ama zina davalarının en tartışmalı konusu buydu zaten. Dediğin gibi "Sadakat sözü yükümlülüğü" eşte; belki de şu an yeni bi düzenleme gelmiş, 3. şahsa karşı tazminat hakkı tartışmasız ortadan kalkmıştır ama araştırmakta yine de fayda var.
Yasal hakkı varsa, kullanmak isterse kullanır.
Kadınların yaptığı en büyük hata "kendine acımak". Ne münasebet? Sizin acınacak bir durumunuz yok. Eşinize inanmanız, güvenmeniz normal olan zaten. Güveninizi kıracak şeyler yapması sizi acınacak duruma düşürmez onu şe...siz yapar.Kendime acıyorum çünkü inandım şüphesiz aklımda kötülük yoktu bu yüzden
Biliyorsa da haha canı istemiştir yapmıştır kocası yapmamalıydı sanki kadın söz vermiş gibiIyi de diger kadın bilmiyorsa evli olduğunu, kadının suçu ne ?
Iyi de diger kadın bilmiyorsa evli olduğunu, kadının suçu ne ?
Biliyorsa da haha canı istemiştir yapmıştır kocası yapmamalıydı sanki kadın söz vermiş gibi
Sizi çok haklı buldum