- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Dayanman lazım. Şu saatten sonra kendinin ve çocuğunun geleceğini düşünmen lazımDayanamamki onunla aynı evde olmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanman lazım. Şu saatten sonra kendinin ve çocuğunun geleceğini düşünmen lazımDayanamamki onunla aynı evde olmaya
En çok istediğim şey güç ⛮Neden bu kadar zayıfsiniz? Lutfen biraz toparlanin.
o pislikten tazminat nafaka gibi seyler alabilirsiniz.
dik durun.yuvanizi siz degil o pislik bozdu.
bedelini odetin.
zamanla duzeninizi kurarsiniz.
lutfen biraz guclu olun kiziniz icin
3.kişiye manevi tazminat davası açılabiliyor sanırım eğer evlilikten haberdar ise(kaldı ki çalıştığı yerdeki biriyse biliyordur bence)Saydıklarınız geçerli delil değil mahkeme için. Resim beğenmek, altına woww yazmak, 45 dakika telefon konuşması, balkona çık yazması... Sizin geçerli somut delile ihtiyacınız var. Yüzünü görmek istemiyorum diyorsunuz o halde belli etmeyip delil toplama imkanınız yok. Boşanma davası açıldıktan sonra görüşmeye devam ederlerse aralarında bir ilişki olduğunu o zaman da ispatlayabilirsiniz.
Ek olarak kadına dava açma durumu 2018 yılında Yargıtay tarafından kaldırıldı. Evlilik birliği iki kişi arasında olduğu için üçüncüye kişiye dava açılamayacağına karar verildi.
3.kişiye manevi tazminat davası açılabiliyor sanırım eğer evlilikten haberdar ise(kaldı ki çalıştığı yerdeki biriyse biliyordur bence)
Saydıklarınız geçerli delil değil mahkeme için. Resim beğenmek, altına woww yazmak, 45 dakika telefon konuşması, balkona çık yazması... Sizin geçerli somut delile ihtiyacınız var. Yüzünü görmek istemiyorum diyorsunuz o halde belli etmeyip delil toplama imkanınız yok. Boşanma davası açıldıktan sonra görüşmeye devam ederlerse aralarında bir ilişki olduğunu o zaman da ispatlayabilirsiniz.
Ek olarak kadına dava açma durumu 2018 yılında Yargıtay tarafından kaldırıldı. Evlilik birliği iki kişi arasında olduğu için üçüncüye kişiye dava açılamayacağına karar verildi.
3.kişiye manevi tazminat davası açılabiliyor sanırım eğer evlilikten haberdar ise(kaldı ki çalıştığı yerdeki biriyse biliyordur bence)
Çocuğunuz anaokulu yaşına gelene kadar aileniz size bakar.2000tl maaş alsam hepsi kreşe gider kreşli iş var ünüversite mezun istiyor. Annem bi tık zengin kesimden ev aldı emekli olunca sakin bi yer rahat olalım diye borçları var şu anda çalışsam asgari ücretle ama kreşe gücüm yetmiyor ailemden destek isteyemem çalışmak zorundayım biliyorum ama
Ohaaa.kaçıncı aldatılışınız bu?
hayır yani bu kadar şaşırdığınız ne?
hamileyken de aldatmış özür dilemiş.
eskorta gitmiş affetmişsiniz.
travestiyi bile affetmişsiniz.
45 yaşında ki kadına takılmanızı anlayamadım.
hepsinde de büyük büyük yazmışsınız adama sallayıp sallayıp affetmişsiniz..
Emin olarak konuşmadım zaten kesin öyle derdim yoksa.Pinkflambe de yazmış, ben de konuyla beraber okuma fırsatı buldum, 12.2018 resmi gazetede Yargıtay tarafından kaldırıldığı ilan edilmiş, haberli habersiz olması fark etmiyor ancak kişisel haklara karşı bir saldırı-zorbalık halini alması halinde tazminat davası açabiliyorsun.
Mesela adam, eşinin özel bilgilerini bu kadın ile paylaştıysa ve bu kadın, bu özel bilgileri kullanmaya kalktıysa.
Ve benzer avukat yorumları da mevcut.
Hayir ucuncu kisiye dava acilamiyor. 2018 yilindaki yasa ile kaldirildi.3.kişiye manevi tazminat davası açılabiliyor sanırım eğer evlilikten haberdar ise(kaldı ki çalıştığı yerdeki biriyse biliyordur bence)
Bu kadar aldatıldınız ve affettiniz öyle mi o zaman 40 yaşındaki öğretmenle 45 dk konuşması çok normal baksanıza adam neler neler yapmış başkakaçıncı aldatılışınız bu?
hayır yani bu kadar şaşırdığınız ne?
hamileyken de aldatmış özür dilemiş.
eskorta gitmiş affetmişsiniz.
travestiyi bile affetmişsiniz.
45 yaşında ki kadına takılmanızı anlayamadım.
hepsinde de büyük büyük yazmışsınız adama sallayıp sallayıp affetmişsiniz..
Aynı şeyi sizin eşiniz sevgiliniz yapsa bu soruyu sorar mısınız? Siz bir erkeğin resminin altına woowww yazın bakalım eşiniz yA da sevgiliniz ne tepki veriyorEmin misiniz belki düşündüğünüz gibi bir durum değildir.
1. Aldatma olayını gören, birinci elden bilen, bu konuda doğrudan bilgisi olan tanıkların şahitliğiNe gibi şeyler delil sayılıyor peki hiçbir fikrim yok çünkü. Bide 2. Çocuk istiyordu omurgasız adam
bu akli mantikli buldum , öfkeyle kalkip zararla oturma diyecektim ki , baska üyelerin yazdigi defalarca aldatildigin ve her defasinda affettigini okuyunca vaz gectim akil vermekten .Bence delil toplamaya devam edin. Evinize dönün soğukkanlı olun biliyorum zor ama yapmak zorundasınız. Yeterli delil toplayınca manevi tazminat davası da açarsınız. Nafakaniz da yüksek olur. Tazminat çıkarsa onunla yirmi binlik borcu ödersiniz. Nafaka ile de bebeginizi kreşe verir kendiniz de çalışır ailenizin yanında yaşarsınız bir süre. Durumu toparlayinca ayrı eve çıkarsınız. Şu an en önemli olan şey sakin ve akıllıca hareket etmeniz.