- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
Yok mudur kesinHe tamam aşkom gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok mudur kesinHe tamam aşkom gördüm
Beni arayan soran olmadı. Randevumda aktif görünüyor Mayısta çıkan sonucu hala gösteremedim. Sağlık bitmişGoogle de yazıyor.
Benide aradılar bugün
Yarın randevunuz var diye aradılar. Ama Google hekimler grevde yazıyorBeni arayan soran olmadı. Randevumda aktif görünüyor Mayısta çıkan sonucu hala gösteremedim. Sağlık bitmiş
Maalesef aşko şimdiden bırak randevu açılınca inşallah yakın tarihte çıkarYok mudur kesin
Eşim 182 yi aradı öyle bir bilgimiz yok dedi şimdiYarın randevunuz var diye aradılar. Ama Google hekimler grevde yazıyor
Yok aşkom artık iki ay sonraya kaldı10 gün sonra Malatya ya gidiyorum.Maalesef aşko şimdiden bırak randevu açılınca inşallah yakın tarihte çıkar
Ne yapayım sabah gitsem miEşim 182 yi aradı öyle bir bilgimiz yok dedi şimdi
Git tabiNe yapayım sabah gitsem mi
Tamam öyle yapayım canım kısmet artıkOlursa hastane bazlı olur dedi Nevreste sen yine de git. Ben gideceğim
TamamGit tabi
Aynen canımTamam öyle yapayım canım kısmet artık
Bizde göz için talep oluşturduk ondan da haber yok hasta insan beklerken ölür bu sigorta randevu sistemindeKardiyolojiye randevu almıştım. Ona kolay alınmıyor
Benim yeğenim acil servis doktoru o hariç hepsi gidiyor diye paylaşmıştı geçen seferkindeTamam öyle yapayım canım kısmet artık
Kızımda göze randevu almış. Onun biraz geç benim erkenArtık ben gider ona haber veririm. İptale ikimizinde başka bahara kalırBizde göz için talep oluşturduk ondan da haber yok hasta insan beklerken ölür bu sigorta randevu sisteminde
Aynen aciller hariç hepsi iptal oluyordu.Benim yeğenim acil servis doktoru o hariç hepsi gidiyor diye paylaşmıştı geçen seferkinde
Aynen aşkom ,yinde de bir şansını dene bakalımAynen aciller hariç hepsi iptal oluyordu.
Bütün bölümler böyle randevu almaya kalksak ful doluKızımda göze randevu almış. Onun biraz geç benim erkenArtık ben gider ona haber veririm. İptale ikimizinde başka bahara kalır