Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım 😘 yada ben mi bilmiyorum 😂
Hani instagram da beğeni yapıyoruz, bildirim geliyor. Orda da beğeni yapınca sana nasıl geliyor ki🥴 şunu merak ediyorum, şimdi ben beğendim ya bunu görüyorum. Sonra sayfadan çıktım diyelim. Beğeni geri gitmiyor,kalıyor dimi🤤 perişkom yorum yapmış mesela onu gördüm önceki tarifinde🤷‍♀️ bende bilmiyorum da öğreneyim diye soruyom🙈 bildirimleri de açtım, sen paylaşım yapınca Bana bildirim geliyo🤩🥰🍒🍒🍒💃💃

Hani instagram da beğeni yapıyoruz, bildirim geliyor. Orda da beğeni yapınca sana nasıl geliyor ki🥴 şunu merak ediyorum, şimdi ben beğendim ya bunu görüyorum. Sonra sayfadan çıktım diyelim. Beğeni geri gitmiyor,kalıyor dimi🤤 perişkom yorum yapmış mesela onu gördüm önceki tarifinde🤷‍♀️ bende bilmiyorum da öğreneyim diye soruyom🙈 bildirimleri de açtım, sen paylaşım yapınca Bana bildirim geliyo🤩🥰🍒🍒🍒💃💃
Evet bildirim açık olduğunda bildirim geliyor. Yorumları da kim ne yorum yapmış görebiliyorsun. Beğeniler görünmüyor sadece. Kaç kez izlenmişsin, hangi tarifin popüler olmuş onları görebiliyorsun 🥰😍

Kimin iğnesi buuuuğğğğ!!!!
Birazcık B12 eksikliği varmış ve 10 tane iğne verdi😶😶😶 iyi ki birazcık eksikmiş İYİ Kİ!!!

X