- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.579
Tamam canım
Bende 10 - 12 gün son gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım
Canocum yotubedan yaptığım beğeniler sana geliyor mu? Emin olayım dedimGünaydın canlarım
Senin yaptığın görünmüyor tabi ama beğenileri görüyorum Instagram gibi değilCanocum yotubedan yaptığım beğeniler sana geliyor mu? Emin olayım dedim
Neeyyyyyyyy niye görünmüyor yaww,ben o kadar defalarca izliyorum. Herseyi begeniyorum niyeniyeniyeeeeeeeSenin yaptığın görünmüyor tabi ama beğenileri görüyorum Instagram gibi değil
Ben beğeni yaptığımı görüyorum şuanSenin yaptığın görünmüyor tabi ama beğenileri görüyorum Instagram gibi değil
Teşekkür ederim canım yada ben mi bilmiyorumNeeyyyyyyyy niye görünmüyor yaww,ben o kadar defalarca izliyorum. Herseyi begeniyorum niyeniyeniyeeeeeee
Hani instagram da beğeni yapıyoruz, bildirim geliyor. Orda da beğeni yapınca sana nasıl geliyor ki şunu merak ediyorum, şimdi ben beğendim ya bunu görüyorum. Sonra sayfadan çıktım diyelim. Beğeni geri gitmiyor,kalıyor dimi perişkom yorum yapmış mesela onu gördüm önceki tarifinde bende bilmiyorum da öğreneyim diye soruyom bildirimleri de açtım, sen paylaşım yapınca Bana bildirim geliyoTeşekkür ederim canım yada ben mi bilmiyorum
Rica ederim canımMutlu oldum hepimize çok yakışmış teşekkürler nevoşum
Evet bildirim açık olduğunda bildirim geliyor. Yorumları da kim ne yorum yapmış görebiliyorsun. Beğeniler görünmüyor sadece. Kaç kez izlenmişsin, hangi tarifin popüler olmuş onları görebiliyorsunHani instagram da beğeni yapıyoruz, bildirim geliyor. Orda da beğeni yapınca sana nasıl geliyor ki şunu merak ediyorum, şimdi ben beğendim ya bunu görüyorum. Sonra sayfadan çıktım diyelim. Beğeni geri gitmiyor,kalıyor dimi perişkom yorum yapmış mesela onu gördüm önceki tarifinde bende bilmiyorum da öğreneyim diye soruyom bildirimleri de açtım, sen paylaşım yapınca Bana bildirim geliyo
Bende beğenip yorum yaptımEvet bildirim açık olduğunda bildirim geliyor. Yorumları da kim ne yorum yapmış görebiliyorsun. Beğeniler görünmüyor sadece. Kaç kez izlenmişsin, hangi tarifin popüler olmuş onları görebiliyorsun
Tamam canım
elime teli alınca ilk işim buraya girmek iyi alışmışım sizeIyi tatiller kuzum
İsim olarak görmüyorsun ama begeniyi alıyorsun canom anladımEvet bildirim açık olduğunda bildirim geliyor. Yorumları da kim ne yorum yapmış görebiliyorsun. Beğeniler görünmüyor sadece. Kaç kez izlenmişsin, hangi tarifin popüler olmuş onları görebiliyorsun
Ben girdigimde bir begeni vardı, demek o sendin kuzuBende beğenip yorum yaptım
Bağımlılık yapıyorelime teli alınca ilk işim buraya girmek iyi alışmışım size
Bende beğenip yorum yaptım
Sağolun canlarİsim olarak görmüyorsun ama begeniyi alıyorsun canom anladım
Seni gümüş youtube plaketi ile hayal ediyorum canomSağolun canlar
Çabuk toparla diyeKimin iğnesi buuuuğğğğ!!!!
Birazcık B12 eksikliği varmış ve 10 tane iğne verdi iyi ki birazcık eksikmiş İYİ Kİ!!!
Şimdiden toparladım aslındaÇabuk toparla diye
Hapla değiştir beybiŞimdiden toparladım aslında