- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.705
- 43
Ara ara bekliyoruzelime teli alınca ilk işim buraya girmek iyi alışmışım size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara bekliyoruzelime teli alınca ilk işim buraya girmek iyi alışmışım size
Artık meleklerim minik değil öğretmenler yardım etsin yazım kuralina uygun "minikdi meleklerim" yapayımOda yanarsa bir peri ilen asla baş edemezsin miniiiiiiğğkkkk
Bu arada minike geri dönyaaaa özledim
-d benzeşme kuralindan - t olur minikom senin tirtillar kelebek oldu minikomArtık meleklerim minik değil öğretmenler yardım etsin yazım kuralina uygun "minikdi meleklerim" yapayım
Geçmiş olsun canımKimin iğnesi buuuuğğğğ!!!!
Birazcık B12 eksikliği varmış ve 10 tane iğne verdi iyi ki birazcık eksikmiş İYİ Kİ!!!
İnşallah canımSeni gümüş youtube plaketi ile hayal ediyorum canom
TişikkirlirGeçmiş olsun canım
Tabikide geleceğim küçüğü emzirme saatlerinde burdayımAra ara bekliyoruz
Anneminki parke. Hiçbir dezavantajı da yok. Güzel de duruyor.Kızlar konu açmak istemedim ama yarın mutfağın parke mi fayans mı olmasına net karar bildirmem gerekiyormuş ben karar veremedim sizin fikriniz ne bu konuda
Benim evin biri parke duvar boya diğerininki tezgah altı ve duvar fayans orta kısmı parke evde olsaydım atardım resim bir anda arayıp karar verin denilince kafam karıştı....parke olan evimde buzdolabının arkasındaki kutudan su sızdı kapardı orasıvkoku yaptı bir süre onun dışında memnunumAnneminki parke. Hiçbir dezavantajı da yok. Güzel de duruyor.
Hayırlı geceler ablacım. Şimdi Google'dan baktım da evet yarın iş bırakıyorlarmış.Hayırlı geceler
Yarın doktorlar iş mi bırakacamış bilginiz var mı
Doktor randevum vardı.
Offf yaHayırlı geceler ablacım. Şimdi Google'dan baktım da evet yarın iş bırakıyorlarmış.
Yakın tarihte yeni bir randevu alma şansın yok mu?Offf ya
Yok canım bunu bile 15 gün önce almıştımYakın tarihte yeni bir randevu alma şansın yok mu?
NiyeHayırlı geceler
Doktor randevum vardı.
Benimde var yarın öyle bir mesaj gelmediHayırlı geceler
Doktor randevum vardı.
Benimki de parke canımKızlar konu açmak istemedim ama yarın mutfağın parke mi fayans mı olmasına net karar bildirmem gerekiyormuş ben karar veremedim sizin fikriniz ne bu konuda
Google de yazıyor.
Benide aradılar bugünBenimde var yarın öyle bir mesaj gelmedi
He tamam aşkom gördümGoogle de yazıyor.
Benide aradılar bugün