- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Aaa hayır tabiki de şimdi fark ettim sultanımmm neden öyle olmuş peki iyi bir şey bu dimi
Hayır
Seçilmiş kişi oldun çen beybiAaa hayır tabiki de şimdi fark ettim sultanımmm neden öyle olmuş peki iyi bir şey bu dimi
İnstagram da olduğu gibi onaylanmış kişi demekAaa hayır tabiki de şimdi fark ettim sultanımmm neden öyle olmuş peki iyi bir şey bu dimi
Tahmin ettim
Beni birinciliğe seçsinler sosyalim yaa yarışma birincisi seçileyim başka şey istememSeçilmiş kişi oldun çen beybi
Buda çok havalı ama herkes istiyorBeni birinciliğe seçsinler sosyalim yaa yarışma birincisi seçileyim başka şey istemem
Demek artık onaylı bir üyeyim vay bee duygulandım şimdiİnstagram da olduğu gibi onaylanmış kişi demek
Yarışmalara uzun yıllardır katılmanın ödülü diyelim
Haa o zaman az havami atam durBuda çok havalı ama herkes istiyor
Tiklenen herkes gelse de bir avazda konuşulup kapansa şu tik konusu
Tiklenen herkes gelse de bir avazda konuşulup kapansa şu tik konusuolsun ya naapalım gülü seven dikeninejajsjsj
Ayy ayy ayy en sevdiklerim tiklenmiş yaa
Çağırın gelsinler.
Daimiler ve çok katılanların hepsiAyy ayy ayy en sevdiklerim tiklenmiş yaa
Yasminsay'ın düğün (yeğen) var, Deynepnaz ın oğlu atandığı yere gidecekti, pearlshine kesin tatilde, Oriana zaten geziyorÇağırın gelsinler.
Dedin dur öyle ölmezsin füze atayımYasminsay'ın düğün (yeğen) var, Deynepnaz ın oğlu atandığı yere gidecekti, pearlshine kesin tatilde, Oriana zaten geziyor
En az iki yıl burada kalman lazımDedin dur öyle ölmezsin füze atayım
Hani ben de sizdendim benim tikim nerede?
Azıcık şımarıklık yapayım da sonra uyuyacağım.
Yaa sen böyle yazınca hakikaten çok hak etmişim ben bu tiki sultanım yaniEn az iki yıl burada kalman lazım
WunderLost konusunu saydım 36 defa yarışmaya katılmış tabi tek sunumluk dahil olduğu yarışmalar hariç Hatta çok iyi olduğu halde birinciliği yok. Sadece sponsor yarışmasında ödül aldı.Pes etmeden hala burada O almasında kim alsın değil mi