- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.565
Bu cano var ya bu cano çok hınzırtahmin etmiştim mangal istediğini yazmıştın önceden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu cano var ya bu cano çok hınzırtahmin etmiştim mangal istediğini yazmıştın önceden
Tecrübe yani 6 his bu oluyor demekkitahmin etmiştim mangal istediğini yazmıştın önceden
Bunu sana çekmiştim, unutmuşum beybirellam.Pati istiyom
Yaaaaaa Bu pati oyuncak olabilir miiiii Bu neyyy yaaa bi lokmaaa yirim yirim Bu ayaklar büyüyecekte okula gidecek,oyyy piyemses mis kokulu kuzum yaaaa ayak koktu buralar annesi çok öpücükBunu sana çekmiştim, unutmuşum beybirellam.
Ayyy en sevdiğim bebek ayağı lokmalık öp annesiBunu sana çekmiştim, unutmuşum beybirellam.
Biz de seni öpüyoruz teyzesiYaaaaaa Bu pati oyuncak olabilir miiiii Bu neyyy yaaa bi lokmaaa yirim yirim Bu ayaklar büyüyecekte okula gidecek,oyyy piyemses mis kokulu kuzum yaaaa ayak koktu buralar annesi çok öpücük
Zılgıtta cekiyollamiBana düğün deme burda her hafta sonu davul zurna gına geldi
Amooon masallah tam yemelikBunu sana çekmiştim, unutmuşum beybirellam.
Sizin yerinize de yerim.Amooon masallah tam yemelik
OhhhSizin yerinize de yerim.
Hemde ne zılgıt mermiler havada uçuşuyorZılgıtta cekiyollami
Eee konu değişmişNe tikmiş arkadaş gidiyorum geliyorum belki laf değişmiştir de birinin lafına atlar sohbete katılırım diye ama yok.
Hani nerede?Eee konu değişmiş
Margaret in bebeği hakkında konuşuyorlarHani nerede?
Margaret Hale
İnstagram da küçük bir kız çocuğu videosuna denk geldim. Senin prenses aklıma geldi. Annesi gibi güzel olur kesin
Genç ve bekar biri için bu daha sıkıcıMargaret in bebeği hakkında konuşuyorlar
Ne konuşmak istiyorsa onu konuşalımGenç ve bekar biri için bu daha sıkıcı