En az iki yıl burada kalman lazım
WunderLost konusunu saydım 36 defa yarışmaya katılmış tabi tek sunumluk dahil olduğu yarışmalar hariç Hatta çok iyi olduğu halde birinciliği yok. Sadece sponsor yarışmasında ödül aldı.Pes etmeden hala burada O almasında kim alsın değil mi
Benim gözbebeğimsin(iz)Yaa sen böyle yazınca hakikaten çok hak etmişim ben bu tiki sultanım yanihem gururlandim hem duygulandım bak.
Ohooo bizde ne hikayeler var
O da olacak ki wundercanBeni birinciliğe seçsinler sosyalim yaa yarışma birincisi seçileyim başka şey istemem
İnşallah sosyalim ama bu kategoriden de umudu şimdiden kestim konu açmış olan iki kişininki de harika görünüyordu çünküO da olacak ki wundercan
Belli olmaaaazzzzzzzİnşallah sosyalim ama bu kategoriden de umudu şimdiden kestim konu açmış olan iki kişininki de harika görünüyordu çünkü
Sende yapabilirsinİnşallah sosyalim ama bu kategoriden de umudu şimdiden kestim konu açmış olan iki kişininki de harika görünüyordu çünkü
İnşallah sultanımm bakalım ayarliycam bir şeyler elimden geldiği kadarSende yapabilirsin
Tatlı kalplim.
Aşkom.
Gidiklama,tikim var ahahahahah✓✓✓✓✓✓✓✓✓
Ben ve tehlike he
Ahahahaha aşko yaKonuşamam,yalnızca tikliler
Görmemişin tiki olmuş oldum aşko,herkes tiki kadar konuşsun gibi kötü şakalar yapasım var ahahahahahahAhahahaha aşko ya
Tikli insan profiline en çok uyan benim Leyla şuan amaGörmemişin tiki olmuş oldum aşko,herkes tiki kadar konuşsun gibi kötü şakalar yapasım var ahahahahahah