Bana da yapmadılarİkinci bildirimi de başkasına vermişler
Bakın eğer doğum günüm oylama zamanına denk gelirse filan bildirim gönderme işini bana verin tamam mı?
Ona küçük sürprizler yapın
Tiki olanlara bildirim gönderme şeysini vermemeleri lazım aslında.Bana da yapmadılar
Tiki olanlara bildirim gönderme şeysini vermemeleri lazım aslında.
Tabi alın birer bardak
teşekkür ederim canım
Ellerine sağlık çokzel görünüyor eminim tadı da çokzeldir
Osmaniye'de çarşıdaki hasarlı binaların yıkımına daha yeni başlandı. Başlanma sebebi de ağır hasarlı bina yıkıldı ve bir kişi hayatını kaybetti,8 kişi de yaralandı diye biliyorum.35.680 binadan daha 2.000 tanesi yıkılmışBu yıkımlar 3 yıla biter mi acaba
Zor görünüyor35.680 binadan daha 2.000 tanesi yıkılmışBu yıkımlar 3 yıla biter mi acaba
Yaaa ne ediyonnn oralardaa hele dur soluklan tadını çıkar birinciliğinn şoför bey mola versinMiniğin 1. Gittiğinden haberi yok Ankara il sınırında şuan opette nefes almaya çalışıyor
Bizim çarşı dümdüz orayı temizlemişler ama dışarısı çok ağır ilerliyor. Dün kayınvalidemlerin evin etrafında 30 bina saydım duruyor. Oda burası en az hasar alan yerOsmaniye'de çarşıdaki hasarlı binaların yıkımına daha yeni başlandı. Başlanma sebebi de ağır hasarlı bina yıkıldı ve bir kişi hayatını kaybetti,8 kişi de yaralandı diye biliyorum.
Kendimizi kandırıyoruzZor görünüyor
Yıkım çok büyük nevoşKendimizi kandırıyoruz
Keşke insanlar empati yapabilseYıkım çok büyük nevoş11 ilden bahsediyoruz. Kolay değil düşününce. Çoğu ev gitmiş. Çıplak gözle görünce daha iyi anlıyor insan
Bana söyleBenim ismimi bilen yok basharflerimiz aynı
HazırımBu şoka hazır değilsindir