Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylama satısi da artmış bu ayİskender başını aldı gidiyor
İyi oy kullanıldı.Oylama satısi da artmış bu ay
Yer altı suları halen düzelmemiş demekkiÇeşmeden akan suya bakın
Eki Görüntüle 3278954
Aynen öyle Arada düzeliyor. Ama bu su içilmiyor. Yemek yapacağım ama nasılYer altı suları halen düzelmemiş demekki
Bizim kuyu suyunda da oluyor toprak dibe çökünce normalleşiyorAynen öyle Arada düzeliyor. Ama bu su içilmiyor. Yemek yapacağım ama nasıl
İki bin liraya bakır alacak da delik çıkacak. Kazanı da adamı da eve almam.Babam 2 bine bakır bulgur kazanı almış ve delik cıkmış bakır olunca konu Margaret Hale geldi aklıma kalaylaninca kapanır dedi annem sanırım aşırı kocacı bir annem var
Normal fiyatı daha yüksekmiş kalaysız diye o fiyata almışİki bin liraya bakır alacak da delik çıkacak. Kazanı da adamı da eve almam.
Doğrudur bakır oldum olası pahalıydı zaten.Normal fiyatı daha yüksekmiş kalaysız diye o fiyata almış
Kocası kahve yapmayan da ne bileyim…
Afiyet olsun. Sıcaklarda iyi geliyor
Maşallah de kız. Benim ki de Türk kahvesi yaparKocası kahve yapmayan da ne bileyim…
Senin de öyle bir hikayen vardı sanki tabak delik mi çıkmıştıİki bin liraya bakır alacak da delik çıkacak. Kazanı da adamı da eve almam.
Aşko bir an sen de kahveni attın sandım töbe yarabbim bu neÇeşmeden akan suya bakın
Eki Görüntüle 3278954
Çorba sunumu için kayınvalidemdeki bakır tabağı kestirmiştim gözüme ama o da delikli bir modelmiş meğer.Senin de öyle bir hikayen vardı sanki tabak delik mi çıkmıştı
Geçenlerde Hatay’a ve Maraş’a gittik. Hiç ilerleme yoktu. Demek Malatya da aynıymış.Çeşmeden akan suya bakın
Eki Görüntüle 3278954