- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Verilen sözler yerine getirilmeliBir canımız var sevineceğimiz buraya gelince daha iyi anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verilen sözler yerine getirilmeliBir canımız var sevineceğimiz buraya gelince daha iyi anladım
Oyunuz için teşekkür ederizbildirim geldi ama ben random vermiştim zaten yine hatırladım
Teşekkür ederimMangalda et şişe bayaaa bir yükseldim
Et şişe verdiğin oy için çok teşekkür ederimFajita en beğendiğim başarılar
Ya bu arada arkadaşlar geçen bir üye bana sen nick mi değiştirdin falan dedi tanıdığını düşündü beni. Ve ben evet dedim ama önceki kullanıcı adımı bir türlü hatırlayamadım iyi mi var mı benim eski adımı hatırlayan koca yürekli dostlarım
Tmm okeyimAnaaa ne kadar şapşikmişim alenen kendi adımla almışım neyse hemen bu konuyu kapatıyoruz sosyalim mesajı sil mesajı
Sende silAnaaa ne kadar şapşikmişim alenen kendi adımla almışım neyse hemen bu konuyu kapatıyoruz sosyalim mesajı sil mesajı
Bende ilk isim kısaltmamı nick yapmıştımAnaaa ne kadar şapşikmişim alenen kendi adımla almışım neyse hemen bu konuyu kapatıyoruz sosyalim mesajı sil mesajı
Yaa tisikkir idirimFajita en beğendiğim başarılar
Senin ismi okuyunca Barış Manço modum açılıyor direkBende ilk isim kısaltmamı nick yapmıştım
Komşu bunu nasıl unutursun