- 1 Aralık 2021
- 11.962
- 40.000
- 34
Fark açılmış benim birincilik başka bahara kaldı yine@Tenceresiz kaldim anne minik uğradığı her şehirden oyları toplamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fark açılmış benim birincilik başka bahara kaldı yine@Tenceresiz kaldim anne minik uğradığı her şehirden oyları toplamış
Her yer aynı sanırım az bir ilerme varGeçenlerde Hatay’a ve Maraş’a gittik. Hiç ilerleme yoktu. Demek Malatya da aynıymış.
Şanssızlığın böylesiÇorba sunumu için kayınvalidemdeki bakır tabağı kestirmiştim gözüme ama o da delikli bir modelmiş meğer.
Emziriyorum diye az içmeye çalışıyorum ama sıcak havada soğuk kahveden başkası çekilmiyor.Afiyet olsun. Sıcaklarda iyi geliyor
Aman sonra buldum da ne oldu toyga çorbamla yine sonuncu oldum kuşumŞanssızlığın böylesi
Ne içilir ne yemek yapılır el bile yıkanmaz Allah yardımcınız olsun. İnsan hasta olurÇeşmeden akan suya bakın
Eki Görüntüle 3278954
Buz katmadan içmeye çalış. Bebek çocuk olunca hasta olurum endişesi oluyor tabiEmziriyorum diye az içmeye çalışıyorum ama sıcak havada soğuk kahveden başkası çekilmiyor.
Olsun yöreselde yaptığın sunumla zirveyi gördünAman sonra buldum da ne oldu toyga çorbamla yine sonuncu oldum kuşum
Ben deprem zamanı idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim bu sular yüzünden.Ne içilir ne yemek yapılır el bile yıkanmaz Allah yardımcınız olsun. İnsan hasta olur
Kadın olunca daha zor birde hamileydinBen deprem zamanı idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim bu sular yüzünden.
Ne zaman kafeinli bir şey içsem huzursuzlanıyor, sebepsiz ağlıyor. Sanki büyüyünce kahve tiryakisi olmayacakmış gibisskkdkdjBuz katmadan içmeye çalış. Bebek çocuk olunca hasta olurum endişesi oluyor tabi
Sütünden geçiyordur Sen en iyisi limonata falan iç hem C vitaminiNe zaman kafeinli bir şey içsem huzursuzlanıyor, sebepsiz ağlıyor. Sanki büyüyünce kahve tiryakisi olmayacakmış gibisskkdkdj
Aşko kızlara götürdüm içer misiniz diyeKahve zannettilerAşko bir an sen de kahveni attın sandım töbe yarabbim bu ne
Aynı canımGeçenlerde Hatay’a ve Maraş’a gittik. Hiç ilerleme yoktu. Demek Malatya da aynıymış.
Aynen canımNe içilir ne yemek yapılır el bile yıkanmaz Allah yardımcınız olsun. İnsan hasta olur
Ekstra karamel şuruplu latte gibi aşkoAşko kızlara götürdüm içer misiniz diyeKahve zannettiler
Önümüzde ki baharlara bakarızFark açılmış benim birincilik başka bahara kaldı yine
Hazır çeşmeden akıyorDoldur doldur içEkstra karamel şuruplu latte gibi aşko
Küçük kızıma diyorum olsun annem 2 lik de güzel çok çalışır birinci olursun diyorÖnümüzde ki baharlara bakarız