- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.563
Yooooo biz bişey konuşmadık ki canomKomşu bunu nasıl unutursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooooo biz bişey konuşmadık ki canomKomşu bunu nasıl unutursun
Tamam tamamYooooo biz bişey konuşmadık ki canom
Yerimmm haaaaaaaTamam tamam
Kız vallahi tamamen çıkmış aklımdan yani. Çünkü 2020 de değiştirmişim en son yani unuttum gitti. Hele giriş kısmında yazıyordu o şifre hatırlatma şeysinde ben de yok artık böyle yapmamışimdir adımı diye geçirmiştim içimden tam da öyle yapmışim oysaKomşu bunu nasıl unutursun
Bende tanıdım tanıyalı bu nick tesin yazacaktımKız vallahi tamamen çıkmış aklımdan yani. Çünkü 2020 de değiştirmişim en son yani unuttum gitti. Hele giriş kısmında yazıyordu o şifre hatırlatma şeysinde ben de yok artık böyle yapmamışimdir adımı diye geçirmiştim içimden tam da öyle yapmışim oysa
Neyse üstüne temiz bir sayfa açtığımız iyi oldu boşver hatırlamıyorum dersinKız vallahi tamamen çıkmış aklımdan yani. Çünkü 2020 de değiştirmişim en son yani unuttum gitti. Hele giriş kısmında yazıyordu o şifre hatırlatma şeysinde ben de yok artık böyle yapmamışimdir adımı diye geçirmiştim içimden tam da öyle yapmışim oysa
Senden nasıl kaçmış bu Radar gibi gadınsın vesselam geleni geçeni çekiyorsunBende tanıdım tanıyalı bu nick tesin yazacaktım
2020 önce si pek yok bendeSenden nasıl kaçmış bu Radar gibi gadınsın vesselam geleni geçeni çekiyorsun
Çok sıkı takip ediyormuş ama gelmiyormuş baksana canomSenden nasıl kaçmış bu Radar gibi gadınsın vesselam geleni geçeni çekiyorsun
MaşallahBenimde adımı bilmeyen kalmadı cokzel
Yoldayım yolda
Hayırlı yolculuklarYoldayım yolda
Miniğin 1. Gittiğinden haberi yok Ankara il sınırında şuan opette nefes almaya çalışıyorOff off off kimleri görüyorum birinciliktee Tenceresiz kaldim anne
Bundan sonrası artık2020 önce si pek yok bende
Gel kız beni geçtin birincisinYoldayım yolda
İnsafsız kadın o kahve neeMaşallah
Kaç kere geçtik birbirimizi yine geçeriz bir şekildeGel kız beni geçtin birincisin
Benim ismimi bilen yok basharflerimiz aynıBenimde adımı bilmeyen kalmadı cokzel