43 dereceMalatya çok sıcak sizin oralar nasıl
İyi ki klimanın var. Kayınvalidemin evinin çevresi bina dolu43 derece
Zaten burda klimasız yaşamak imkansız gibi bişey. Kafayı yerdik herhalde o derece. Akşama kadar cama güneş vuruyor. Camda maşallah bir duvar kadar büyükİyi ki klimanın var. Kayınvalidemin evinin çevresi bina doluÇatıları sıcağı vuruyor. Yıkımlardan her yer toz ve hava garip
bütün üç beş dostlarımı sandığa bekliyorum
Tekirdağ 59 merkezbütün üç beş dostlarımı sandığa bekliyorum
Belediyeden anons ettireceğimTekirdağ 59 merkez
bekliyoruzBelediyeden anons ettireceğim
Malatya çok sıcak sizin oralar nasıl
Aynen öyleDışarıdan eve fön tutuluyor gibi.
Yöresel in sultanısın aşurede neymiş hemen yaparsınBir tane bile aşure getireni olmaz mı insanın? Gideyim de Alaçatı Muhallebicisi’nde yiyeyim bari. Antep’te pekmezli yapıyorlar zaten.
Hiç yapmadım, beceremem bence.Yöresel in sultanısın aşurede neymiş hemen yaparsın
Minnak tencere ölçü verebiliriz
Nasılsın yasomKukrişkom
Sen mi beceremezsinHiç yapmadım, beceremem bence.Sen yine de ver küçük tencere ölçüsü.
Dün serindi ama bugün sıcak yine aşkoMalatya çok sıcak sizin oralar nasıl
Eşitlerler bizi bence
şişler çöp değil ki yemeğime bakmamış bilevÇok kıyasıya ama bence tekrar bildirim gelirse fark atar çöp şiş gibi geliyor nedensegönül isterki birlikte kazanalım ama nasip
1 oy fark = tansiyon kalp çarpıntısı ve nabız yüksekliğişişler çöp değil ki yemeğime bakmamış bilev
Yaparsın sen ya ama küçük bebekle uğraşmaHiç yapmadım, beceremem bence.Sen yine de ver küçük tencere ölçüsü.