- 21 Kasım 2017
- 27.522
- 120.265
Bende değil, bebekte oldu.O kötü oluyor ilk zamanlar. Sütünü sağ
Çocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.Hadi yaadoktor ne dedi
Ayy çok geçmiş olsun kuzumaÇocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
Sağol bebişim, çok şükür geçti. İnşallah bir daha tekrarlamaz.Ayy çok geçmiş olsun kuzumaAğrı sızı yapar illaki. Çabucak iyileşsin
Bizim kayınvalide bebeği yıkarken memesini sıkardı. Demek bundanmış. Eskiler daha iyi bilirçok geçmiş olsun
Ağustosta serinleyecek diyorlar aşkom inşallah az kaldı5-6 gündür hava çok sıcak aşkom
Geçmiş olsun canımÇocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
Sağol KukrişimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımÇocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
İnşallah aşkomAğustosta serinleyecek diyorlar aşkom inşallah az kaldı
Geçmiş olsunÇocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
Yok daha olmaz oSağol bebişim, çok şükür geçti. İnşallah bir daha tekrarlamaz.
Geçmiş olsun inşallah tekrarı yaşanmaz.Çocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
Meze yapacağız canım
Yasak olan var mı peki.Meze yapacağız canımSoğuk mezeler
Hiç bir fikrim yok şu an daMeze yapacağız canımSoğuk mezeler
Bilmem yok galibaYasak olan var mı peki.
Bulun bakalımHiç bir fikrim yok şu an da