Bilemezsin nevoş. Belki senin için böylesi daha hayırlı oldu. Öyle düşünBen şimdi nereden doktor bulacağım
Onu aylardır araştırıyordum.
Nevosum bunda da bir hayır vardır. Gün doğmadan neler doğar. Belki önüne daha iyisi çıkacak,du bakalım
Mutlaka çıkar bulunur doktor
Kısmet değşlmiş demek ki,bozma moralini sakın .
İnşallahHadi yaaBundada vardır bir hayır
Umarım canımBilemezsin nevoş. Belki senin için böylesi daha hayırlı oldu. Öyle düşün
Elbette bulunacak doktordaa.İnşallah
Beğenip geldim göz kararı yaparım ama ölçün iyi görsel şahaneAyy canınız mı çekti
Başka bir şehirde de araştır gerçekten çok iyi doktorlarımız varUmarım canım
Hamile olmasam da canım çekerdi aşureye bayılırım.Ayy canınız mı çekti
Başka şehirde olamam imkansızBaşka bir şehirde de araştır gerçekten çok iyi doktorlarımız var
Bende x hastanesi dışında doğum yapmam diyurdum 3 de acil olarak ilçede devlet hastanesinde doğum yaptım sonrasında o hastane ye boşuna gitmişim dedimBaşka şehirde olamam imkansız
İmkanım yokBende x hastanesi dışında doğum yapmam diyurdum 3 de acil olarak ilçede devlet hastanesinde doğum yaptım sonrasında o hastane ye boşuna gitmişim dedim
Hayırlısı olsun canım mutlaka istediğin şartlarda bir dr gelir gidenin yerineİmkanım yok
Oy verdiğin için teşekkür ederim simdidenSosyalimm senin yemeği geçen deneyip afiyetle yediğimiz için bir oy ona verdimdiğerlerini kim yaptı bilmiyorum ama hepsi muhteşem görünüyor zorlanarak iskender ve kuşbaşı şişe oy verdim
Tayin olduğu yer çok mu uzak abla benim doktorum da tayin olmuştu .meğer bergamaya tayin olmuş çok uzak değil diye orda devam etmiştimBen şimdi nereden doktor bulacağım
Onu aylardır araştırıyordum.
Özele geçmiş şimdi paylaşmışTayin olduğu yer çok mu uzak abla benim doktorum da tayin olmuştu .meğer bergamaya tayin olmuş çok uzak değil diye orda devam etmiştim
Arastirsan belki yakındır gittiği yer
Hayırlısı olsun abla böyle tayin işi olunca da insan sil baştan baslayacakmis gibi geliyor dimiÖzele geçmiş şimdi paylaşmış
Çekül önümden