- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Tenceresiz kaldim anne benim büyük kız seni seviyor nedeni belirsiz sanırım nick ten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel beraber 1. Olalım kk tariihine yazsinlar biziÇekül önümden olmalıyım
Neyimi seviyor komik mi geliyor kiTenceresiz kaldim anne benim büyük kız seni seviyor nedeni belirsiz sanırım nick ten
Sanırım kafa dengidir bu kadın diyor hepNeyimi seviyor komik mi geliyor ki
Çok mantıklı zaten hediye de istemem ben senin olsunGel beraber 1. Olalım kk tariihine yazsinlar bizi
Beni gençler çok seviyor hele apartmanında oğlumla yaşıt oğlanlar var keşke bizim annemizde seninki gibi olsa diyormuşSanırım kafa dengidir bu kadın diyor hep
Oyyyy 74-74 kardeşim benimÇok mantıklı zaten hediye de istemem ben senin olsun
74 u bozmuslar naneOyyyy 74-74 kardeşim benim
birazdan eşitlerler bizi74 u bozmuslar nane
Sağol canımBeğenip geldim göz kararı yaparım ama ölçün iyi görsel şahane
Sağol canım. Teşekkür ederimHamile olmasam da canım çekerdi aşureye bayılırım.
Seninki de rengi kıvamı şahane ellerine sağlık
Beş aydır her gördüğüme sordum. Başka seçenek yoktu.Hayırlısı olsun abla böyle tayin işi olunca da insan sil baştan baslayacakmis gibi geliyor dimi
Belki Nevşehir'de de vardır oralarda sorsan
İnşallah bir şekilde, çok iyi bir doktor denk gelir aşkom,duamdasin hepBeş aydır her gördüğüme sordum. Başka seçenek yoktu.
Hakkında hayırlısı olsun canım Çok araştırınca, inceleyince, isteyince olmuyor Biz ne kadar plan yapsak ta hayatın bize yaptığı planı tutturamadığımız zamanlar oluyor. Nasip değilmiş demek ki. Daha güzeli daha iyisi olur inşallahBeş aydır her gördüğüme sordum. Başka seçenek yoktu.
AmiiiiinHakkında hayırlısı olsun canım Çok araştırınca, inceleyince, isteyince olmuyor Biz ne kadar plan yapsak ta hayatın bize yaptığı planı tutturamadığımız zamanlar oluyor. Nasip değilmiş demek ki. Daha güzeli daha iyisi olur inşallah
İnşallah canım benimHakkında hayırlısı olsun canım Çok araştırınca, inceleyince, isteyince olmuyor Biz ne kadar plan yapsak ta hayatın bize yaptığı planı tutturamadığımız zamanlar oluyor. Nasip değilmiş demek ki. Daha güzeli daha iyisi olur inşallah
Geldi geldi de çekiniyorum abidenOperatör doktor sayın Kukrim aretim,nickini değiştirme hakkın hala gelmedi mi ? Gördükçe yanıyorum,yandıkça görüyorum
Ama bana var dendiiiğ bu arada konuşmamız lazımGeldi geldi de çekiniyorum abiden
Kukrim mi olacaksınGeldi geldi de çekiniyorum abiden