• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sanırım kafa dengidir bu kadın diyor hep
Beni gençler çok seviyor hele apartmanında oğlumla yaşıt oğlanlar var keşke bizim annemizde seninki gibi olsa diyormuş 😅

Çocuklarla takım kurup pubg oynamıştım bir kackere :D

Beş aydır her gördüğüme sordum. Başka seçenek yoktu.
Hakkında hayırlısı olsun canım Çok araştırınca, inceleyince, isteyince olmuyor🤷🏻‍♀️ Biz ne kadar plan yapsak ta hayatın bize yaptığı planı tutturamadığımız zamanlar oluyor. Nasip değilmiş demek ki. Daha güzeli daha iyisi olur inşallah 🤲

Hakkında hayırlısı olsun canım Çok araştırınca, inceleyince, isteyince olmuyor🤷🏻‍♀️ Biz ne kadar plan yapsak ta hayatın bize yaptığı planı tutturamadığımız zamanlar oluyor. Nasip değilmiş demek ki. Daha güzeli daha iyisi olur inşallah 🤲
Amiiiiin

İnşallah canım benim 🥰

Back