- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
İşlerim var elbet hala okula gidemedim oğlan bilgisayar başından ben telefon başından kalkamadik sen sahip çık oylarima olur mu trakyalilar calmasinİskenderinide al git İşlerin vardır gözün arkada kalmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşlerim var elbet hala okula gidemedim oğlan bilgisayar başından ben telefon başından kalkamadik sen sahip çık oylarima olur mu trakyalilar calmasinİskenderinide al git İşlerin vardır gözün arkada kalmasın
Sen merak etme o iş bendeİşlerim var elbet hala okula gidemedim oğlan bilgisayar başından ben telefon başından kalkamadik sen sahip çık oylarima olur mu trakyalilar calmasin
Yok artik askom yaBuradan gidince ameliyat olmayı planladığım doktorun tayini çıkmış, Ne ballıyım ya
Vardır bundada bir hayır aşkomBuradan gidince ameliyat olmayı planladığım doktorun tayini çıkmış, Ne ballıyım ya
Tam şanssızlık olmuş nevoşcum,bir hayır var bundada kısmet değimiş .Buradan gidince ameliyat olmayı planladığım doktorun tayini çıkmış, Ne ballıyım ya
Teşekkür ederim canımSosyalimm senin yemeği geçen deneyip afiyetle yediğimiz için bir oy ona verdim diğerlerini kim yaptı bilmiyorum ama hepsi muhteşem görünüyor zorlanarak iskender ve kuşbaşı şişe oy verdim
Çok güzel tam zamanıOlabilir
Ay senin eserin mi o görsel şölen canım ellerine sağlık, ulan ne becerikli hatunlar var beTeşekkür ederim canım
Yok artik askom ya
Vardır bundada bir hayır aşkom
Var bir hayır ne diyelimTam şanssızlık olmuş nevoşcum,bir hayır var bundada kısmet değimiş .
Vardır elbetVar bir hayır ne diyelim
Yok artikBuradan gidince ameliyat olmayı planladığım doktorun tayini çıkmış, Ne ballıyım ya
Aynen kısmet değişmiş demek ki.Var bir hayır ne diyelim
Yaaa canım benim çok sevindim, afiyet olsun çok teşekkür ederim güzel kuzumSosyalimm senin yemeği geçen deneyip afiyetle yediğimiz için bir oy ona verdim diğerlerini kim yaptı bilmiyorum ama hepsi muhteşem görünüyor zorlanarak iskender ve kuşbaşı şişe oy verdim
Ben şimdi nereden doktor bulacağımYok artik
Öyle ablacımAynen kısmet değişmiş demek ki.
Nevosum bunda da bir hayır vardır. Gün doğmadan neler doğar. Belki önüne daha iyisi çıkacak,du bakalımBen şimdi nereden doktor bulacağım
Onu aylardır araştırıyordum.
Mutlaka çıkar bulunur doktorBen şimdi nereden doktor bulacağım
Onu aylardır araştırıyordum.
Kısmet değşlmiş demek ki,bozma moralini sakın .Öyle ablacım
Hadi yaa Bundada vardır bir hayırBuradan gidince ameliyat olmayı planladığım doktorun tayini çıkmış, Ne ballıyım ya