- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Sağ ol canım benimSeni yerim, nolur gez. Sen gezince sanki ben geziyorum
Bende bir heyecan yaptımAyyy ben heyecanlıyım cikiyorum
Hani değişmezdiBende bir heyecan yaptım
Yorumları arttırBariikinci bildirim benden olsun
ÇıkamıyorumAyyy ben heyecanlıyım cikiyorum
Neeee xxhatun birinciliğe mi koşuyor hemi de dört nala OMG!!!!!Evet şaşırdım sonuç ilk günkü gibi devam eder sanıyordum
Başka yerlerdr az gez mesela +18 yerine buraya yaz yorumu olurBariikinci bildirim benden olsun
ÖÖğrenmiş oldumHani değişmezdi
Ben ilklerde olmayı hiç beklemiyordum şaşırttı beni şimdilik gidişat
Bence bildirim gittikçe xxhatun fark atar şimdilik yetişmeye çalışıyorum gibi gibi :))
Bence ikinci bildirimi fasulyelerden biri göndermeli. Mümkünse yeni doğum yapmış olsun.Bariikinci bildirim benden olsun
Kk İskender seviyorBen ilklerde olmayı hiç beklemiyordum şaşırttı beni şimdilik gidişatçünkü sunum istediğim gibi olmamıştı o sehpa üzerine ne koyduysam beceremedim diyordum
Fasulye olacak yok buradaBence ikinci bildirimi fasulyelerden biri göndermeli. Mümkünse yeni doğum yapmış olsun.
Birinci olacaksınKazanırsam ne olacak nevreste
Gebe de olabilirBence ikinci bildirimi fasulyelerden biri göndermeli. Mümkünse yeni doğum yapmış olsun.
İskenderin ölüsü 100 oy. Ben de ikinci olmuştum daha önce.Ben ilklerde olmayı hiç beklemiyordum şaşırttı beni şimdilik gidişatçünkü sunum istediğim gibi olmamıştı o sehpa üzerine ne koyduysam beceremedim diyordum