- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
IkinizeAmin kuzucumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
IkinizeAmin kuzucumm
Niye vayladin cano cannVay peri bacı vay
bidaha ki yarışmada çok hazırlıklı gelicem1.sayfada oy verdiklerine ve vermediklerine bak bir dahakine ona göre oy verirsin simdiden çalış dersine
Gördün mu 1.sayfadaki fotolarıbidaha ki yarışmada çok hazırlıklı gelicem
Sırada ben vardım çünküNiye vayladin cano cann
evet gördüm hepsi birbirinden güzeller hepsini canım çektiGördün mu 1.sayfadaki fotoları
Pişir senin de olsunevet gördüm hepsi birbirinden güzeller hepsini canım çekti
heeeh hiç işim olmaz şimdi bu yemeklere bakarak burger king yiyeceğim :dPişir senin de olsun
Bende şoktayimAy noluyo noluyo
Yok senin iskender de benim favorimdi. Ama işte oyları eşimin seçtiklerine verdimBende şoktayim
Hayırlısı olsun daha değişir oy verildikce kim hakettiyse ona gitsinYok senin iskender de benim favorimdi. Ama işte oyları eşimin seçtiklerine verdim
Evet şaşırdım sonuç ilk günkü gibi devam eder sanıyordumNane Limon Kabugu koş kapisiyohhh şimdilik
Daha da değişir ama oylar çok yakınEvet şaşırdım sonuç ilk günkü gibi devam eder sanıyordum
Gelecek yemekte yine ver canım oy hatta yemek yap oyun bana değil ama çok teşekkürler oy içinoyumu nereye verdiğimi bile bilmiyormuşum şimdi baktım da çökertmeyi çok severken onun yerine hayatım boyunca yemediğim hünkar beğendiye vermişim bide testi kebabına. Arkadaşlar ilk ve son oylamam oldu herkese başarılar