- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
İyi ki ben iskenderi yapamam sanmistim ama olmuş demek daha başındayız hemen gaza gelmeyeyimKk İskender seviyor
Ya ikimiz aynı oyla bitirirsek ne olacak nevo hep kafa kafaya çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki ben iskenderi yapamam sanmistim ama olmuş demek daha başındayız hemen gaza gelmeyeyimKk İskender seviyor
Bakalım bu sefer kaçıncı kapatacak ama senin sunum mükdüİskenderin ölüsü 100 oy. Ben de ikinci olmuştum daha önce.
İki birinci olurİyi ki ben iskenderi yapamam sanmistim ama olmuş demek daha başındayız hemen gaza gelmeyeyim
Ya ikimiz aynı oyla bitirirsek ne olacak nevo hep kafa kafaya çünkü
Hediyeyi diyorum artık bu sefer patlarim heralde yakalanmazsam yuh yaniBirinci olacaksın
Kuşum iki ay sonra fasulyeliğim bitecek zaten o yüzden ilk ben jsksjskksGebe de olabilir
Hediye gelecek tabi kiHediyeyi diyorum artık bu sefer patlarim heralde yakalanmazsam yuh yani
Bakalım sonuca odaklanayim orasını düşünürüm sonraHediye gelecek tabi ki
Tamam bekliyoruzBak bir dahaki ay burdan çıkmam
Taam benimkine daha milyar milyör yıl varKuşum iki ay sonra fasulyeliğim bitecek zaten o yüzden ilk ben jsksjskks
Tamam gelince olay çıkaralımAy napayım geliyorum gidiyorum muhabbet yok. Çok sıkıcısınızzzzzzz deyince de gülüyorsunuz. Ama yarışma esnasında oluyor bak.
Kendi kendime konuşurum artıkTamam bekliyoruz
Kavga, polemik, skandalTamam gelince olay çıkaralım
Biz bir ara bir geyik topiğinde öyle yapıyordukKendi kendime konuşurum artık
+18 e bile bağlarızKavga, polemik, skandal
Ama okumuştum önceden ziyaretçi olarak geliniyormus mesaj sayısı yüksekse üye olabiliyormuşsun galiba çok eskiden öyleymiş bir üye yazmıştıBiz bir ara bir geyik topiğinde öyle yapıyorduk
Şiir,türkü,mani ne bulursak
Bir sponsor bizi kendimize getirebilir ama yohBiz bir ara bir geyik topiğinde öyle yapıyorduk
Şiir,türkü,mani ne bulursak