Çok kötüydü gerçekten, nefes aldırmadıSıcak insanı uyutmuyor
Herkes olmayanı istiyor benim bakırım yokBakır mı alsın
GünaydınGünaydınlar dünkü havadan sonra gece gök gürlemesi filan şimdi esiyır güzwlcene havada kapadı,dün acayipti burası.
GünaydınlarGünaydın
Burda hala boğucu sıcak eşim aradı yağmur uagiyormus dedi ama yağmur falan yoktu sıcak vuruyordu yine fırın gibiGünaydınlar dünkü havadan sonra gece gök gürlemesi filan şimdi esiyır güzwlcene havada kapadı,dün acayipti burası.
Burada yağmur bekleniyormuş yağsa biraz keşke,öğlensaatlerinde ne olacak acaba .Burda hala boğucu sıcak eşim aradı yağmur uagiyormus dedi ama yağmur falan yoktu sıcak vuruyordu yine fırın gibi
Bizim yok abla güneş o kadar canlı ve yakıcı ki bu saatteBurada yağmur bekleniyormuş yağsa biraz keşke,öğlensaatlerinde ne olacak acaba .
Hava kapalı burada hafiften esiyorda .Bizim yok abla güneş o kadar canlı ve yakıcı ki bu saatte
Çok teşekkür ederimbi et sever olarak
hepsi harika
ama favorilerime verdim oyumu
mangalda et şiş
pirzola
ve etli wrap
herkese başarılar
çeşitlilik azÇanakkale’nin kötü yanı ne olabilir ki deniz mi kokuyor, fazla mı oynuyorlar düğünlerde yoksa merkezi çok mu sakin ne olabilir ne ne ne
Yaaa süper, hadı inş yasocanim, Allah yardim etsinİş peşindeyiz karı-koca. Kesinleşsin anlatacağım canlar.
Iyiyim şükür sen nasılsınCanım daha iyi misin
No baby,kulaklarım kanar