- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Margaret iç ses: Kültürü batsın.ahajsjsndndKültür seviyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Margaret iç ses: Kültürü batsın.ahajsjsndndKültür seviyom
Ah ahh çeken bilir, canakkaleninde kötü yanları var ama yaşamayınca onemsemiyorsunMargaret iç ses: Kültürü batsın.ahajsjsndnd
Kültüründen ziyade özellikle kültürel çeşitliliği batsın.Margaret iç ses: Kültürü batsın.ahajsjsndnd
Çanakkale’nin kötü yanı ne olabilir ki deniz mi kokuyor, fazla mı oynuyorlar düğünlerde yoksa merkezi çok mu sakin ne olabilir ne ne neAh ahh çeken bilir, canakkaleninde kötü yanları var ama yaşamayınca onemsemiyorsun
Öyle işlere gömüldük ki, buraya girdiğimde muhabbetlere ve yeni arkadaşlara yabancı kalıyorum sürekli online olamadığım için cancağzım.Düğün bitti ,hala yoksun cancağızım yasminsay
Yasminsay görünmüyor
İş peşindeyiz karı-koca. Kesinleşsin anlatacağım canlar.Evet gelmiyor
Rabbim kolaylık versin canımİş peşindeyiz karı-koca. Kesinleşsin anlatacağım canlar.
Amin canım benimRabbim kolaylık versin canım
İşiniz rast gitsin
Kolay gelsin cancağızım rast gelsin islerinizÖyle işlere gömüldük ki, buraya girdiğimde muhabbetlere ve yeni arkadaşlara yabancı kalıyorum sürekli online olamadığım için cancağzım.
Bu defa saf saf bakınıp, çıkıyorum.
Sıcaktan mıAllah affetsin kabus gibi bir geceydi
Evet,hayatımda bu kadar sıcak hava görmedim, nefes aldirmadiSıcaktan mı
Bakır mı alsınAloooo engin param yok bana da bakır al
İşiniz rast gitsin yasomİş peşindeyiz karı-koca. Kesinleşsin anlatacağım canlar.
Sıcak insanı uyutmuyorAllah affetsin kabus gibi bir geceydi