Minik aslanimBen de gelip gidip bakıyorum hala çift haneler var
Güzel sosyalimMinik aslanim
Etiketleyeyim mi oy istemiş gibi olmam demiBildirim için Nevoş tan başkası etiketlemedi mi KazeniBelki unutmuştur, araya başka mesajlar kaynamıştır
Seni görünce hep Aslanım aslanım diyorum minikomGüzel sosyalim
Hiiiiiiiii oy mu isteyeceksiiiiinnnnnnnnEtiketleyeyim mi oy istemiş gibi olmam demi
Aa canom senin haberin yok mu,gelmicekmis
Oy oy oyyyy hemen de küsermiskeyfi bilir
Bildirim olunca oy gelecek, haliyle oy istemiş oluyorsunEtiketleyeyim mi oy istemiş gibi olmam demi
Sen etiketlesene kazeniBildirim olunca oy gelecek, haliyle oy istemiş oluyorsun
Şaka bir yana sen bildirim istedin diye Kazen sana oy vermeyecek ki. Başka konularda, profilde yarışmadan bahsedersen o sıkıntı
Herkes çekiniyorSen etiketlesene kazeni
Sen çekinmiyor musunHerkes çekiniyor
Minik etiketleyecekti herhalde, o etiketlemezse etiketlerim sorun değilSen etiketlesene kazeni
Kazen zaten etiketleri görmediğini söylemişti. Sorun değilMinik etiketleyecekti herhalde, o etiketlemezse etiketlerim sorun değil
Var mısın denemeyeKazen zaten etiketleri görmediğini söylemişti. Sorun değil
İnsanlar yine beğendiği tarife oy veriyor nazomVar mısın denemeye
Gerçi benim etiketimle geldiğini nerden anlayacağız. Ben etiketlemiştim geçen sefer, benim adımla bildirim gittiği için sonradan mesaj yazmıştı Kazen, yarışmacı olduğunu bilmiyordum diye
Yarışmacı olsa ne olacak ki geçen seferde asosyal göndermiştiVar mısın denemeye
Gerçi benim etiketimle geldiğini nerden anlayacağız. Ben etiketlemiştim geçen sefer, benim adımla bildirim gittiği için sonradan mesaj yazmıştı Kazen, yarışmacı olduğunu bilmiyordum diye