Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk olsunAyarlamayan?
O otelde harikadır,reklamini yapmış gibi olmayayim amaGoogle'a assosyal yazınca direkt oteller çıkıyor.sjsjdndnd
Söyleyin artık yaa
Canom sen biliyon işteKocası Çanakkale’li. Tamam orada tanıştılar sosyalde profiline böyle anlamlı bir nick yazdı
Eneeeercciiiiii of ne güzel unutmuştumGizli zenginlerdensin enerciiiiii
Bildiğine göre var bir bağlantınız. Ay reklamını yapsan da gidebilecekmişi(m)z gibiO otelde harikadır,reklamini yapmış gibi olmayayim ama
Ben de değiştirip Antepyal yapıyorum hemen.Canom sen biliyon işte
Niye gidemiyon zerriskom bence gitmelisinBildiğine göre var bir bağlantınız. Ay reklamını yapsan da gidebilecekmişi(m)z gibi
AntepolBen de değiştirip Antepyal yapıyorum hemen.
sen şey yapBen de değiştirip Antepyal yapıyorum hemen.
O ne gız oryantal gibiBen de değiştirip Antepyal yapıyorum hemen.
Kocasının memleketini nick name yapmayan da kendine kadınım demesin!!!!Canom sen biliyon işte
Hahahahhahhahaahja bir de o vardı değil misen şey yap
antebeaşıkbirkadın
Bu aşk değil de ne beeeKocasının memleketini nick name yapmayan da kendine kadınım demesin!!!!
Belki bu dediğin dua yerine falan geçer o yüzden çok aminNiye gidemiyon zerriskom bence gitmelisin
He valla bu gözler nelere şahit olduHahahahhahhahaahja bir de o vardı değil mi
Kocanin memleketi öyle bir yer olursa sende yaparsin zerriskom, farklılık ararken böyle b8r şey çıktıKocasının memleketini nick name yapmayan da kendine kadınım demesin!!!!