- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Ben Gelibolu ya gitmiştim yıllar önce İnşallah burdan taşınınca tekrar gitmek nasip olurEvet kuzum,eşimin memleketi assos, bende çok cok severim. Muhteşem bir yer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Gelibolu ya gitmiştim yıllar önce İnşallah burdan taşınınca tekrar gitmek nasip olurEvet kuzum,eşimin memleketi assos, bende çok cok severim. Muhteşem bir yer
İnş bir gün herkes gider,aminnnn zerriskomBelki bu dediğin dua yerine falan geçer o yüzden çok amin
Emin ol kocamın memleketinin adını nick name yapmam.smsjsndjdnd Senden asla ama asla böyle bir şey beklemezdim.Kocanin memleketi öyle bir yer olursa sende yaparsin zerriskom, farklılık ararken böyle b8r şey çıktı
Alooo engin
İnş bir gün oralarada gidersin canocanim, müthiş masal gibiBen Gelibolu ya gitmiştim yıllar önce İnşallah burdan taşınınca tekrar gitmek nasip olur
Vizyon sıfır işte napicaksin beybiEmin ol kocamın memleketinin adını nick name yapmam.smsjsndjdnd Senden asla ama asla böyle bir şey beklemezdim.
Milletin kocalarında ne memleketler var beeeKocanin memleketi öyle bir yer olursa sende yaparsin zerriskom, farklılık ararken böyle b8r şey çıktı
Bunu söyleyeninde kocasının memleketi antepMilletin kocalarında ne memleketler var beee
İşte o yüzden diyorum ya zaten, Antep…Bunu söyleyeninde kocasının memleketi antep
Antepgelini de olurmsksjsjsHahahahhahhahaahja bir de o vardı değil mi
Kiz Antep kötü mü Allah seniİşte o yüzden diyorum ya zaten, Antep…
Bursaienne hahhahhahahahhajjaAntepgelini de olurmsksjsjs
Ruhuantepözüburasaienne.smsmsjsj
İyi mi?Kiz Antep kötü mü Allah seni
Tabiki iyiİyi mi?
Yemekleri lezzetli diye iyi bir yer sanıyorlar.sksksnsİyi mi?
Alooo engin
Farkındayım, hiç bozmuyorum.Yemekleri lezzetli diye iyi bir yer sanıyorlar.sksksns
Kültür seviyomYemekleri lezzetli diye iyi bir yer sanıyorlar.sksksns
Güzel diil tmm iyyyyyyFarkındayım, hiç bozmuyorum.