Küçük memetaliiiyÇanakkale'nin ç'si var mı ?
Sen Çanakkale de okumuştun dimiTüüü hepinize yazıklarım olsun
Parmaktan sonraaaaKüçük memetaliiiy
Git benim fikrime konma başka bir şeyler bulSen Çanakkale de okumuştun dimiAssos da ordan geliyor
Seni seviyorum un nesini beğenmedinGit benim fikrime konma başka bir şeyler bul
Bak deme şunu elim ayağım titriyor.smsksjddjSeni seviyorum un nesini beğenmedin
Ee sen biliyorsun margaret
Assosyal Butik Otelle bir bağlantısı yoktur diye düşünüyorum
Harbiden öyle bir otel varmışajsjajkahskaklajsAssosyal Butik Otelle bir bağlantısı yoktur diye düşünüyorum
Heee otelin sahibi biziz söylemedim mi sana zerriskomAssosyal Butik Otelle bir bağlantısı yoktur diye düşünüyorum
Bi duyuyormuşuz sosyalin butik otel zincirleri varmış. Biz şokAssosyal Butik Otelle bir bağlantısı yoktur diye düşünüyorum
Google'a assosyal yazınca direkt oteller çıkıyor.sjsjdndndHarbiden öyle bir otel varmışajsjajkahskaklajs
Ayarlamayan?Heee otelin sahibi biziz söylemedim mi sana zerriskomtatile gelmek istersen ayarlariz
O zaman KPSS’ye hazırlanmazdı ya çok şükür ki hepimiz fakiriz sjsksjkBi duyuyormuşuz sosyalin butik otel zincirleri varmış. Biz şok
Gizli zenginlerdensin enerciiiiiiHeee otelin sahibi biziz söylemedim mi sana zerriskomtatile gelmek istersen ayarlariz
Assosyal hanımefendi hazretleri diyeceksiniz!!!!!Bi duyuyormuşuz sosyalin butik otel zincirleri varmış. Biz şok
Heyecan olsun,yoksa paraya euro diyorum benO zaman KPSS’ye hazırlanmazdı ya çok şükür ki hepimiz fakiriz sjsksjk