2 kez katıldım bu yemekleMasterchef te eli böğründe yapılıyor. Aklıma Cano ile Nevoş geldi
Sebep ?Biz varız
Bekleyeceğiz o zaman ,yapacak bir şey yok Zano'mValla bilmiyorum Zenna’mNevreste sabah Kazen i etiketlemişti. Siteye gelmemiş olabilir Kazen
Sen kime bakmıştınS
Sebep ?
MasumYuh bana ya. Sen adaşım deyince aaa isimleri ney ki acaba ya. Cano Canan'ın kısaltması mı ki falan diye düşünüyorum.sjdjdjdhdhd
Hayır bir de ismini bilmesemw.skskdjdj
Geçen hafta Maraş’ta yedim. Oğlum diyor ki anne bu anne yemeği, hamburger ye, kebap ye.2 kez katıldım bu yemekle
Tolin yine bildiğimiz gibiS
Sebep ?
Oo,o daha fenaymışHayır bir de ismini bilmesemw.skskdjdj
Senden beklemezdim bunu.Yuh bana ya. Sen adaşım deyince aaa isimleri ney ki acaba ya. Cano Canan'ın kısaltması mı ki falan diye düşünüyorum.sjdjdjdhdhd
Cano önce canta3m di sonra -cantanem- oldu. Daha sonra burda herkes bana Cano Canom canomm canocuğum yavrum deyince CANO da karar kıldık.Yuh bana ya. Sen adaşım deyince aaa isimleri ney ki acaba ya. Cano Canan'ın kısaltması mı ki falan diye düşünüyorum.sjdjdjdhdhd
Senden beklemezdim bunu.
Sana değil.Sen kime bakmıştın
Birgun sizi şaşirtacağim ama bugün değil.Tolin yine bildiğimiz gibi
Beğenmedi demekGeçen hafta Maraş’ta yedim. Oğlum diyor ki anne bu anne yemeği, hamburger ye, kebap ye.
Püü kabak gibi yazıyor instodaHayır bir de ismini bilmesemw.skskdjdj
Yaa demek cantanem sendinCano önce canta3m di sonra -cantanem- oldu. Daha sonra burda herkes bana Cano Canom canomm canocuğum yavrum deyince CANO da karar kıldık.
Yılan hikayesi gibi gelse de çok takılma sen
İpucu: Fingirdemeye gidilen arkadaş ismi.Püü kabak gibi yazıyor instoda
Ondan da mı haberin yoktuYaa demek cantanem sendin
Bir an boş bulundum ve sonuç.sndjdnSenden beklemezdim bunu.
Eşim dalga geçiyor. Merveler kötü kötü Merveler zalım zalım diyeİpucu: Fingirdemeye gidilen arkadaş ismi.