Olsun söz sözdür.Hemen niye söz veriyon belki sevmedin birşey yapacağım
Çok teşekkür ederiz ablacımOffffff yine görüntüleriyle dahi insanı yerlere yapıştıran tariflerle efsane bir yarışma düzenlenmiş
Her biri için emek verilmiş hepinizin ellerine emeklerine sağlıkBu sefer ki 3 oyumu hepçil ailemin damak zevkine göre verdim, bu tarife eşim yerlere yapışır diğerine kızım derken 3 oyum nasıl bitti anlamadım :)))
Katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum, boooooool şans
Aynen öyle olduDeğil mi Nevoş ya sunumları birden değişti.
Aynen öyleyizHamur işi ve pasta da bende aynıyım. Bizim senle kafalar aynı
Tıpkı benHamur işi ve pasta da bende aynıyım. Bizim senle kafalar aynı
Sen pastaların, tatlıların sultanısınTıpkı ben
Yöresel deyince yine bi gülme geldiajskjaksjSen pastaların, tatlıların sultanısınYöreselde starsın
Tıpkı ben
yöresel de pasta ve süslemelerde üstadımızsınYöresel deyince yine bi gülme geldiajskjaksj
Abla ver elini öpeyimYöresel deyince yine bi gülme geldiajskjaksj
Yöresel deyip duruyorsunuz, millet de ciddiye alacak ahsjahsyöresel de pasta ve süslemelerde üstadımızsın
Hele o bakır kaplarınYöresel deyince yine bi gülme geldiajskjaksj
Hiçbirinin benim olmaması…Hele o bakır kapların
sen şimdi görürsünYöresel deyip duruyorsunuz, millet de ciddiye alacak ahsjahs
Zur kuşum nereyeeeesen şimdi görürsün
Senin olmayabilirler ama bakır kaplardan sen suçlusun MargırıtHiçbirinin benim olmaması…
Okuldan arakladığım bakırlar sağ olsun. İçindekini herkes yapar. En azından buradaki herkes. Belki Z Zerre hariç.Eki Görüntüle 3277768 Eki Görüntüle 3277769 Eki Görüntüle 3277770
Şaheser yapmışsın yöresel deMargaret Hale
Sen yakında Cano Yazılıtaş, Cano Sümeyye Ömer olacağın için kendin de alırsın bebeyim. Influencer olmak bunu gerektirir.Bizde araklayacak bir mekan çevre de yok yine şanslısın