Hızla yükselişe geçtin. Çok sürmez sende birinci olursunBen biraz çekingen biriyim aslında çok zor karar veren türden uzun zaman takip ettim oysaki
Direk bodoslama dalacan yoksa insan cesaretini uzun süre toplayamaz bende ay tabagini canagini tanirlar diyordumBen biraz çekingen biriyim aslında çok zor karar veren türden uzun zaman takip ettim oysaki
Yok öyle tanırlar kısmı sorun değil zaten hep kendimi ve çocuklarımı koydum profil resmine deDirek bodoslama dalacan yoksa insan cesaretini uzun süre toplayamaz bende ay tabagini canagini tanirlar diyordum
Sunumları bile tanımıyor eşim galeriyi temizlerken internette görse bilemez
Geçen bu İskender tabağını oğlum yedi başka tabakta eşime hazırladım .oğlumda fotoğrafı eşine gostermis ben öyle güzel İskenderi restaurantta yemedim diyor
Be insafsız sanada hazırladım ya dedimyani evini net çekme sıkıntı yok
Hamur işi ve pasta da bende aynıyım. Bizim senle kafalar aynıBende iki defa çorba ,üç defa et yemekleri bir defa yöresel yemeklerde
Hiç, tatlı, pasta, hamur işinde alamamışım
O zaman sorun yokYok öyle tanırlar kısmı sorun değil zaten hep kendimi ve çocuklarımı koydum profil resmine de
Bu erkekler de çok saf oluyor zatenBe insafsız sanada hazırladım ya dedimyani evini net çekme sıkıntı yok
Daha önce pınar da kahvaltı sofrası hazırlamıştık ordaki sofra sunumu galeriyi temizlerken şu ekran fotolarını neden silmiyorsun yer kaplıyor diyerek sildiBu erkekler de çok saf oluyor zaten
Oyun için teşekkür ederim muneOffffff yine görüntüleriyle dahi insanı yerlere yapıştıran tariflerle efsane bir yarışma düzenlenmiş
Her biri için emek verilmiş hepinizin ellerine emeklerine sağlıkBu sefer ki 3 oyumu hepçil ailemin damak zevkine göre verdim, bu tarife eşim yerlere yapışır diğerine kızım derken 3 oyum nasıl bitti anlamadım :)))
Katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum, boooooool şans
Tarifin kızımın olmazsa olmazıydı:))) İskendersiz bir dünya düşünemiyoruzOyun için teşekkür ederim mune
Kızına da sanada teşekkür ederim bence de olmazsa olmazTarifin kızımın olmazsa olmazıydı:))) İskendersiz bir dünya düşünemiyoruz
Et şişe verdiğiniz oy için çok teşekkür ederimTarifin kızımın olmazsa olmazıydı:))) İskendersiz bir dünya düşünemiyoruz
Valla tüm tarifler muhteşemdi, ben de hepinize emekleriniz için teşekkür ederim, tam bir görsel şölen sunulmuş, hepsinin görüntüleri kadar lezzetli tarifler olduğuna da eminimEt şişe verdiğiniz oy için çok teşekkür ederim
Genelde iyi çıkıyordu. Kasiyer iyi çıkmazsa getir dedi, iyi de çıkmadı. Mecburen götürdüm. Allahtan çok uak değil market de,hava sıcak.Ayyy nazoooomm kıyamam yaa,birde karpuz mu taşıdın
Değil mi Nevoş ya sunumları birden değişti.Hızla yükselişe geçtin. Çok sürmez sende birinci olursunO ışık var sende
Böyle kandıramazsın beni zalım kızDeğil mi Nevoş ya sunumları birden değişti.
Yoksa sana da mı oy sözü vermiştimBöyle kandıramazsın beni zalım kız
gecti artık gelecek yarışmada görüşürüzYoksa sana da mı oy sözü vermiştim
Tamam bir dahaki kategori ne olursa olsun bir oyumu sana vereceğim söz.gecti artık gelecek yarışmada görüşürüz
Hemen niye söz veriyon belki sevmedin birşey yapacağımTamam bir dahaki kategori ne olursa olsun bir oyumu sana vereceğim söz.