Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ben biraz çekingen biriyim aslında çok zor karar veren türden uzun zaman takip ettim oysaki
Direk bodoslama dalacan yoksa insan cesaretini uzun süre toplayamaz bende ay tabagini canagini tanirlar diyordum

Sunumları bile tanımıyor eşim galeriyi temizlerken internette görse bilemez

Geçen bu İskender tabağını oğlum yedi başka tabakta eşime hazırladım .oğlumda fotoğrafı eşine gostermis ben öyle güzel İskenderi restaurantta yemedim diyor

Be insafsız sanada hazırladım ya dedim yani evini net çekme sıkıntı yok

Yok öyle tanırlar kısmı sorun değil zaten hep kendimi ve çocuklarımı koydum profil resmine de

Offffff yine görüntüleriyle dahi insanı yerlere yapıştıran tariflerle efsane bir yarışma düzenlenmiş

Her biri için emek verilmiş hepinizin ellerine emeklerine sağlık Bu sefer ki 3 oyumu hepçil ailemin damak zevkine göre verdim, bu tarife eşim yerlere yapışır diğerine kızım derken 3 oyum nasıl bitti anlamadım :)))

Katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum, boooooool şans

Bu erkekler de çok saf oluyor zaten
Daha önce pınar da kahvaltı sofrası hazırlamıştık ordaki sofra sunumu galeriyi temizlerken şu ekran fotolarını neden silmiyorsun yer kaplıyor diyerek sildi anlamıyor bile benden beklentisi yok

Oyun için teşekkür ederim mune

Et şişe verdiğiniz oy için çok teşekkür ederim
Valla tüm tarifler muhteşemdi, ben de hepinize emekleriniz için teşekkür ederim, tam bir görsel şölen sunulmuş, hepsinin görüntüleri kadar lezzetli tarifler olduğuna da eminim

Sizin tarif de eşimin olmazsa olmazıydı, bu sefer aile oylaması oldu resmen, tarifleri onlara göstermedim aramızda kalsın gizli oylama yaptım görünce çıldırırlardı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…