Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da püü yapmadım mı çorba hı,? Hem de senin tarifindi özelden atmadım mı? Ne çabuk unuttun o dünyanın 8. Harikası olan çorbamı
Utandır bizi.Püü yazıklarım olsun dua et tüküren emoci bulamadım
Rezil olmak için çok gencimUtandır bizi.
O işler biraz zor hayırlısı diyelimSen yakında Cano Yazılıtaş, Cano Sümeyye Ömer olacağın için kendin de alırsın bebeyim. Influencer olmak bunu gerektirir.
Instagram’a reklam versen fiyatı ne kadarmış araştırdın mı? Bizim bir arkadaş öyle öyle takıcılığa başladı ama başta kazandığını hep reklama veriyordu.O işler biraz zor hayırlısı diyelim
Evet reklam da veriyorlar. Onu hiç denemedim. Sponsorlu oluyor Çokta gözüm yukarlarda değil açıkçası. Meşguliyet olsun diye yapıyorumInstagram’a reklam versen fiyatı ne kadarmış araştırdın mı? Bizim bir arkadaş öyle öyle takıcılığa başladı ama başta kazandığını hep reklama veriyordu.
Hem meşgale hem gelir olsa negzel olurdu.Evet reklam da veriyorlar. Onu hiç denemedim. Sponsorlu oluyor Çokta gözüm yukarlarda değil açıkçası. Meşguliyet olsun diye yapıyorum
Kalplerimizin birliğiBildirim gitmemiş hala
Gitmedim ki dolmuş saati yaklaştıkça beni bir sıkıntı bastı ay yok yapamicam dedim ve gitmedim. Kadına da mesaj attım yarın göndereceğim diye tamam dedi sağ olsun. Yarın da ablama kitlemeyi düşünüyorum.
Aa aynı anda canımız bildirim çekmişKalplerimizin birliği
Ben de deyze olduğum için aşerme hakkım varAa aynı anda canımız bildirim çekmiş
İşte feraset,işte aradığım davranışGitmedim ki dolmuş saati yaklaştıkça beni bir sıkıntı bastı ay yok yapamicam dedim ve gitmedim. Kadına da mesaj attım yarın göndereceğim diye tamam dedi sağ olsun. Yarın da ablama kitlemeyi düşünüyorum.
Sus susYöresel deyince yine bi gülme geldiajskjaksj
Bildirim yok mu hâlen