• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
O işler biraz zor 🥹 hayırlısı diyelim 🫠
Instagram’a reklam versen fiyatı ne kadarmış araştırdın mı? Bizim bir arkadaş öyle öyle takıcılığa başladı ama başta kazandığını hep reklama veriyordu. 😁

Instagram’a reklam versen fiyatı ne kadarmış araştırdın mı? Bizim bir arkadaş öyle öyle takıcılığa başladı ama başta kazandığını hep reklama veriyordu. 😁
Evet reklam da veriyorlar. Onu hiç denemedim. Sponsorlu oluyor 🤔 Çokta gözüm yukarlarda değil açıkçası. Meşguliyet olsun diye yapıyorum 😊

Eve erimeden vardın mı ? Z Zerre 🫠
Gitmedim ki🥲 dolmuş saati yaklaştıkça beni bir sıkıntı bastı ay yok yapamicam dedim ve gitmedim. Kadına da mesaj attım yarın göndereceğim diye tamam dedi sağ olsun. Yarın da ablama kitlemeyi düşünüyorum. :KK53:

Gitmedim ki🥲 dolmuş saati yaklaştıkça beni bir sıkıntı bastı ay yok yapamicam dedim ve gitmedim. Kadına da mesaj attım yarın göndereceğim diye tamam dedi sağ olsun. Yarın da ablama kitlemeyi düşünüyorum. :KK53:
İşte feraset,işte aradığım davranış :dondurma:

Back