- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Hangisiydi acaba hatırlamıyorum ortalarda olamiyorum genelde sonlardayimSenin sonda kaldığın bir yarışma geldi aklıma sonuca yazdıkların komikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisiydi acaba hatırlamıyorum ortalarda olamiyorum genelde sonlardayimSenin sonda kaldığın bir yarışma geldi aklıma sonuca yazdıkların komikti
Ay negzel sunumlar var pintte yaaPinterest den yardım alabilirsin aslında benzer sunumlara bakarak baya faydalı
Mercimek de iyiymiş kulağa hoş geldi bi anO da fasulyenin kuzeni gibi bir şey mercibek,nohut falan olsun bağrii
Ben çok sunum bakıyorum da hayaller hayatlar oluyorPinterest den yardım alabilirsin aslında benzer sunumlara bakarak baya faydalı
O bizde de oluyor yaa dert etmeBen çok sunum bakıyorum da hayaller hayatlar oluyor
Görünce bir hevesleniyor insan sanıyor ki kendi yaptığı da aynı olacak.sjdjdjd kalıpta ıslak kekim köstebek yuvası gibi olmuştu.sjsjdBen çok sunum bakıyorum da hayaller hayatlar oluyor
Evet mesela senin yaptıkların hayaller kısmına giriyor.O bizde de oluyor yaa dert etme
Benim çikolatalı pasta vardı üstteki kek alttaki kekin tepesinden kayınca adını salaş pasta diye yazmıştıkGörünce bir hevesleniyor insan sanıyor ki kendi yaptığı da aynı olacak.sjdjdjd kalıpta ıslak kekim köstebek yuvası gibi olmuştu.sjsjd
Yaratıcılık desen var.djdjdjdBenim çikolatalı pasta vardı üstteki kek alttaki kekin tepesinden kayınca adını salaş pasta diye yazmıştık
Fasulyede kendini nimetten sayıyor diye bir laf var yaBari her seferinde fasulye değil de başka bir bakliyat olsalardı.djdjej
Boş ver çok eski zatenHangisiydi acaba hatırlamıyorum ortalarda olamiyorum genelde sonlardayim
Oraya el işi ekliyordum kayboluyor bir çoğu bulamadımAy negzel sunumlar var pintte yaa
En taze benim temiz kılçıksız
Cansinben bir ara bakmadan oy veriyordum sonra bakıyordum kim yapmış hep ASSOSyal vardı hiç es geçmiyordum
SendeCansin
Sen nerelerdeydin bunca zamandır
Ayyy nazoooomm kıyamam yaa,birde karpuz mu taşıdınBen bir de 2 kere markete gittim. Karpuz almıştım iyi çıkmadı, tekrar gidip iade ettim
Ben biraz çekingen biriyim aslında çok zor karar veren türden uzun zaman takip ettim oysakiSen nerelerdeydin bunca zamandır
Burada hiç çekinme kuzum, bence çok iyi yaptın gelmekle.cok tatlısınBen biraz çekingen biriyim aslında çok zor karar veren türden uzun zaman takip ettim oysaki
Evet çok güzel insanlar tanıdım buradaBurada hiç çekinme kuzum, bence çok iyi yaptın gelmekle.cok tatlısın