- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Ben unutuyorum mesela çoğu hangi yemekle aldı birinciliği. Sen hangi yemeklerle almıştın emin olamadımYine hafızanı konuşturuyorsun kanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben unutuyorum mesela çoğu hangi yemekle aldı birinciliği. Sen hangi yemeklerle almıştın emin olamadımYine hafızanı konuşturuyorsun kanki
Onunkini say say bitmez kiBen unutuyorum mesela çoğu hangi yemekle aldı birinciliği. Sen hangi yemeklerle almıştın emin olamadım
Ayy İskender dedin beni vurdun can evimdenOyladim kızlar hayırlı olsun Bursalı olarak iskendere ilginizi hiç beğenmedim ama
Teşekkür ederim canımOy vermesem de çok güzel olmuş sunumun Canom, çok özeniyorsun sunum için
Ben kuş yuvası kurabiye, yuvalama ve magnolia ile kazandımBen unutuyorum mesela çoğu hangi yemekle aldı birinciliği. Sen hangi yemeklerle almıştın emin olamadım
Sponsorlar hariçOnunkini say say bitmez ki
Onları da hatırlıyor musun yoksaOnunkini say say bitmez ki
Cano sende mi fasulye oldun ben çok uzak kalmışım buralarBen kuş yuvası kurabiye, yuvalama ve magnolia ile kazandım
Bende iki defa çorba ,üç defa et yemekleri bir defa yöresel yemeklerdeSponsorlar hariç
Fasulyelerimiz(Taze)Cano sende mi fasulye oldun ben çok uzak kalmışım buralar
Hayırlı olsun bizimde yolumuz açık olsun inşallah
Neyse ki bitiyor.
Ne zamanNeyse ki bitiyor.
ben bir ara bakmadan oy veriyordum sonra bakıyordum kim yapmış hep ASSOSyal vardı hiç es geçmiyordumOnları da hatırlıyor musun yoksa
İnşallah canımHayırlı olsun bizimde yolumuz açık olsun inşallah
Aynen senin çok kalmadı. Benim daha çokNeyse ki bitiyor.
Eylülde bitiyordu ama Eylül ayındaki yarışmaya katılabiliyor muydum onu bilmiyorum. NevresteNe zaman
Ekim ayında bitiyor. Ekim ayında yöreselde birinci olmuşsun. Ondan ekim ayında özgürsünEylülde bitiyordu ama Eylül ayındaki yarışmaya katılabiliyor muydum onu bilmiyorum. Nevreste
Herkesi anlıyorum da sen niye uzak kaldın minik kimleer kimler fasülye oldu hey gidiCano sende mi fasulye oldun ben çok uzak kalmışım buralar