- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Oh yeahEki Görüntüle 3277619
Bize hergün hava sıcak. Rekoru kimseye vermeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh yeahEki Görüntüle 3277619
Bize hergün hava sıcak. Rekoru kimseye vermeyiz
Ahh keşke bilselerÇekinecek ne var ki katıldıkça kazanma şansı artar oysaki. Biz Margaret ne diyordu zararsızıısss
En sevdiğimmmmmm kirazımmmmm balımmmÇukulatali dondurmaaammmm
Ay hadi insTakipleştiğim insanlarda Barbie kombini yapmaya başlamışlar.
Pamuk şeker gibi yumuşacık bir gezegen keşfedilmiş bu barbieler toplaşıp o gezegene gitseler ya
Benimkinin kuzu eti olduğunu nerden anladınTünaydın herkese Herkesin ellerine sağlık. Hepsi birbirinden güzel olmuş.
Oyumu verdim. Kuzu pirzolayı, Alinazik kebabını çok beğendim ama kuzu eti yemediğim için eledim. Sanki ben yiyorum da, sanane değil mi sen sunuma baksana Mangalın cazibesine dayanamayıp 1 oy mangal şişe, testi kebabının sunumunu da beğendim, farklı bir sunum da olduğu için 1 oy da ona, yan yana et yemeği de hoşuma gitti sunumu ve cazibesi son oyum da ona.
Zzzttttt meşaj tekrarıBenimkinin kuzu eti olduğunu nerden anladın
O ara mesaj gitmedi gibi olduZzzttttt meşaj tekrarı
Teşekkür ederim canım oy içinTünaydın herkese Herkesin ellerine sağlık. Hepsi birbirinden güzel olmuş.
Oyumu verdim. Kuzu pirzolayı, Alinazik kebabını çok beğendim ama kuzu eti yemediğim için eledim. Sanki ben yiyorum da, sanane değil mi sen sunuma baksana Mangalın cazibesine dayanamayıp 1 oy mangal şişe, testi kebabının sunumunu da beğendim, farklı bir sunum da olduğu için 1 oy da ona, yan yana et yemeği de hoşuma gitti sunumu ve cazibesi son oyum da ona.
Teşekkür ederim canım benimTünaydın herkese Herkesin ellerine sağlık. Hepsi birbirinden güzel olmuş.
En sevdiğimmmmmm kirazımmmmm balımmm
Fasülye olmayan arkadaşların gözünde biz
Kukrim olay bir tarif yapmışBu arada Leyla fasulye olmuyor alırsa bu ikinci olacak
Senin ki de mi kuzu etiydi, Allah söyletmiş, az kalsın yanlışlıkla oy verecektimSeni 2 tane fasulyeye oy vermeyeyim diye elemiştim aslında yazmamışım, diğer kuzu eti İskenderdiBenimkinin kuzu eti olduğunu nerden anladın
Evet kuzu etiSenin ki de mi kuzu etiydi, Allah söyletmiş, az kalsın yanlışlıkla oy verecektimSeni 2 tane fasulyeye oy vermeyeyim diye elemiştim aslında yazmamışım, diğer kuzu eti İskenderdi
Nevoşun ve testinin de eti kuzu eti demeyin sakın