- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Aaaaa ne kadar da az kişi fasulyeymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa ne kadar da az kişi fasulyeymiş
Sayımız giderek artabilirAaaaa ne kadar da az kişi fasulyeymiş
Yazıklarım olsun, ben eylül sanıyordum. Bekle ki ekim gelsin. Gelirse ekime, gelmezse kasımajaksjsksjjsEkim ayında bitiyor. Ekim ayında yöreselde birinci olmuşsun. Ondan Ekim ayında özgürsün
Yasminsay görünmüyor
8 Ekimde tarifini yapmışsınYazıklarım olsun, ben eylül sanıyordum. Bekle ki ekim gelsin. Gelirse ekime, gelmezse kasımajaksjsksjjs
Evet gelmiyorYasminsay görünmüyor
Ben fasulye olacak hatun değilim sizin gibi çok iyi sunumlarim yok işin gerçeği bu son sene pek yarışmak gelmedi içimden .. birde ara vermiştim ya kk ya bir ara öyle böyle derken işteHerkesi anlıyorum da sen niye uzak kaldın minik kimleer kimler fasülye oldu hey gidi
Birkaç ay önce mi bitti şimdi fasulyeliğijdjdj biten arkadaşlar yarışmalara tekrardan katılıyorlar ve 3 defa birincilik sonrası yine fasulye mi oluyorlar?
O kategorileri çoktandır yapmıyoruz. Bir tek yakında börek yaptık. Onuda çok olmuştu yapmamıştı. Bahane etmeBen fasulye olacak hatun değilim sizin gibi çok iyi sunumlarim yok işin gerçeği bu son sene pek yarışmak gelmedi içimden .. birde ara vermiştim ya kk ya bir ara öyle böyle derken işte
Birde börek poğaça kurabiye ben bu üçlünün yarışmalarını sevmiyorum hep sonda kalıyorum
Senin sonda kaldığın bir yarışma geldi aklıma sonuca yazdıkların komiktiBen fasulye olacak hatun değilim sizin gibi çok iyi sunumlarim yok işin gerçeği bu son sene pek yarışmak gelmedi içimden .. birde ara vermiştim ya kk ya bir ara öyle böyle derken işte
Birde börek poğaça kurabiye ben bu üçlünün yarışmalarını sevmiyorum hep sonda kalıyorum
Aynen sadece bir yıl ara veriliyor. Sonra 3 hak yeniden başlıyorBirkaç ay önce mi bitti şimdi fasulyeliğijdjdj biten arkadaşlar yarışmalara tekrardan katılıyorlar ve 3 defa birincilik sonrası yine fasulye mi oluyorlar?
Zalım kıź sen yine beni es geçmişsinBirkaç ay önce mi bitti şimdi fasulyeliğijdjdj biten arkadaşlar yarışmalara tekrardan katılıyorlar ve 3 defa birincilik sonrası yine fasulye mi oluyorlar?
Olabilir canım. Bundan sonrası için artıkBen fasulye olacak hatun değilim sizin gibi çok iyi sunumlarim yok işin gerçeği bu son sene pek yarışmak gelmedi içimden .. birde ara vermiştim ya kk ya bir ara öyle böyle derken işte
Bundan sonra burdayımO kategorileri çoktandır yapmıyoruz. Bir tek yakında börek yaptık. Onuda çok olmuştu yapmamıştı. Bahane etme
Bari her seferinde fasulye değil de başka bir bakliyat olsalardı.djdjejAynen sadece bir yıl ara veriliyor. Sonra 3 hak yeniden başlıyor
Sırada Barbunya var hadi seni mi kıracağızBari her seferinde fasulye değil de başka bir bakliyat olsalardı.djdjej
Ben bütünleştirmeyi beceremiyorum cano.belki sunumu patlatacak bişey vardır elimde ama başkasının sunumunda görmeden aklıma gelmiyor en çok masa örtüsü vs konusunda eksiğimOlabilir canım. Bundan sonrası için artık
Poğaça börek yapmayalı baya oldu Hangisi hoşuna giderse ona katılırsın. Sunum yaptıkça pekişen bişey. Ara verince bile insan afallıyor
İlk sene fasulye sonra börülce bakla bamya afhshagshfhagaagdBari her seferinde fasulye değil de başka bir bakliyat olsalardı.djdjej
O da fasulyenin kuzeni gibi bir şey mercibek,nohut falan olsun bağriiSırada Barbunya var hadi seni mi kıracağız
Pinterest den yardım alabilirsin aslında benzer sunumlara bakarak baya faydalıBen bütünleştirmeyi beceremiyorum cano.belki sunumu patlatacak bişey vardır elimde ama başkasının sunumunda görmeden aklıma gelmiyor en çok masa örtüsü vs konusunda eksiğim