Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Herkesi anlıyorum da sen niye uzak kaldın minik 😂 kimleer kimler fasülye oldu hey gidi😂
Ben fasulye olacak hatun değilim :KK69: sizin gibi çok iyi sunumlarim yok 🙈 işin gerçeği bu son sene pek yarışmak gelmedi içimden .. birde ara vermiştim ya kk ya bir ara öyle böyle derken işte

Birde börek poğaça kurabiye ben bu üçlünün yarışmalarını sevmiyorum hep sonda kalıyorum 🙈

Sayımız giderek artabilir😁
yasminsay yasminsay da fasulyeydi. Birkaç ay önce bitti.
Birkaç ay önce mi bitti😂😂😂 şimdi fasulyeliğijdjdj biten arkadaşlar yarışmalara tekrardan katılıyorlar ve 3 defa birincilik sonrası yine fasulye mi oluyorlar?

Ben fasulye olacak hatun değilim :KK69: sizin gibi çok iyi sunumlarim yok 🙈 işin gerçeği bu son sene pek yarışmak gelmedi içimden .. birde ara vermiştim ya kk ya bir ara öyle böyle derken işte

Birde börek poğaça kurabiye ben bu üçlünün yarışmalarını sevmiyorum hep sonda kalıyorum 🙈
O kategorileri çoktandır yapmıyoruz. Bir tek yakında börek yaptık. Onuda çok olmuştu yapmamıştı. Bahane etme:KK11:

Senin sonda kaldığın bir yarışma geldi aklıma 😂😂😂 sonuca yazdıkların komikti

Olabilir canım. Bundan sonrası için artık 🥰

Poğaça börek yapmayalı baya oldu 🤓 Hangisi hoşuna giderse ona katılırsın. Sunum yaptıkça pekişen bişey. Ara verince bile insan afallıyor

Olabilir canım. Bundan sonrası için artık 🥰

Poğaça börek yapmayalı baya oldu 🤓 Hangisi hoşuna giderse ona katılırsın. Sunum yaptıkça pekişen bişey. Ara verince bile insan afallıyor
Ben bütünleştirmeyi beceremiyorum cano.belki sunumu patlatacak bişey vardır elimde ama başkasının sunumunda görmeden aklıma gelmiyor en çok masa örtüsü vs konusunda eksiğim :olamaz:

X